2011 gelin adayları buyrun sohbete

senin tylohotunu yesinn kızz sevgülün.tanyell bıral şimdii ilacıdaa gel biraz masaj yap bana omuzlardan başlaa :)):2:

canim ya, ayiptir söylemesi, cok da iyi yaparim =))) gel kiz yapim ayip ettin beaaaa.....

sözüm olsun sana bir gün belki denk gelirsek birbirbimize masaj yapim sana....simdilik sana sadece biri yapar diye dua edebiliyorum =))))

tanyel anladığım kadarıyla sadelikten hoşlanıyosun
çok sade bunlar

ya canim acikcasi evet, sade olsun istiyorum.....durusumla, kendimle orda durmak istiyorum...o elbisenin sikliklarindan dolayi GÜZEL demesinler

canim ya, ayiptir söylemesi, cok da iyi yaparim =))) gel kiz yapim ayip ettin beaaaa.....

ya canim acikcasi evet, sade olsun istiyorum.....durusumla, kendimle orda durmak istiyorum...o elbisenin sikliklarindan dolayi GÜZEL demesinler

olurmu kız elbisenin şıklığından dolayı güzel demek
gelin o kadar sadi olmamalı benceee

hım bizde askerlik sizde kursssssss nedir bu 2011 gelinlerinin bahtsızlıgı:1no2:

olurmu kız elbisenin şıklığından dolayı güzel demek
gelin o kadar sadi olmamalı benceee

ama kendimi böyle parlayan bebek gibi düsünemiyorum........cok sade kalmaz beeee, yerimde durmam ki ben oynamamla zaten ortada belli olurum PPP

bakalim ücüncü ayda muhtemelen dügün alisverisine ISTANBULAAAA gelirim.....gelinligi yaptirmaya fln.....ozaman kesinlesir.....ama sade olur diyorum.......ILK i cok hosuma gitti ya o kocaman finyonku var arkasinda =))))) cok tatli geldi gözpme =)

Öğle yemeğine dışarı çıktım geldim.
Geçmişe göz atıp gelcem.

canim beni deee ekleeeeee lütfen listeyeee =)

11.06.2011 =)))

hım bizde askerlik sizde kursssssss nedir bu 2011 gelinlerinin bahtsızlıgı:1no2:

ya ben cok sansliyim bu konuda :S
parali askerlik yapti bitti, egitimimiz de ikimizin de bitti vallahi.....yani evlilik resmen bizi bekliyor biz evliligi degil gibi :S

ya size allah kolaylik versin ve sabir versin....ya askerde olmasini düsünemiyorum bile yani....yok cok zor valllahi...

Züleyha sana yazdım ki kdv lerle boğoşuyordur diye sen dışarıdamıydın kız ne yapıyorsun bakalım toprağımmmm

geçmişi okumadım tatlımm
yok bürodaydım
ama bi mükellefimiz iflas etti
bugün acil kapanış verdik
bütün evraklarını hemen işlemek zorundaydım
ondan bakamadım hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…