- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.861
sen konyadamısın zuhal?
senin tylohotunu yesinn kızz sevgülün.tanyell bıral şimdii ilacıdaa gel biraz masaj yap bana omuzlardan başlaa :)):2:
tanyel anladığım kadarıyla sadelikten hoşlanıyosun
çok sade bunlar
konyaya 1 saat uzaklıta ilçedeyim canım..
şimdi bir yaş pasta olsada yesem o kadar canım çektiki
canim ya, ayiptir söylemesi, cok da iyi yaparim =))) gel kiz yapim ayip ettin beaaaa.....
ya canim acikcasi evet, sade olsun istiyorum.....durusumla, kendimle orda durmak istiyorum...o elbisenin sikliklarindan dolayi GÜZEL demesinler
hım yazın niye yapmıyosunuz canımcım
gel kujumm ben sana yapıyımmm :)))zuhale de corba yapıyım keske aynı sehirlerde olsaydık altın günü falan yapardık :))
sorma mervoşş yaa nişanlımın ankarada eğitimi vardı kasımda gidecekti sözde şubatta liste değişmiş 5 ay eğitimi var çok pis denk geldi valla :gitme: ama yakın olacak hiç olmazsa düğün hazırlıklarını birlikte yaparız.
olurmu kız elbisenin şıklığından dolayı güzel demek
gelin o kadar sadi olmamalı benceee
gel kujumm ben sana yapıyımmm :)))zuhale de corba yapıyım keske aynı sehirlerde olsaydık altın günü falan yapardık :))
wuhahah heee süper olurdu , ABLALARIM olarak size yaptirip yemege gelirdimmmmmmmmmmmmm =))))
hım bizde askerlik sizde kursssssss nedir bu 2011 gelinlerinin bahtsızlıgı:1no2:
Öğle yemeğine dışarı çıktım geldim.
Geçmişe göz atıp gelcem.
hım bizde askerlik sizde kursssssss nedir bu 2011 gelinlerinin bahtsızlıgı:1no2:
selamm kızlar:ecrin_bebek:
Züleyha sana yazdım ki kdv lerle boğoşuyordur diye sen dışarıdamıydın kız ne yapıyorsun bakalım toprağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?