- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.896
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.901
Tecavüz sahneleriyle büyük tepki toplayan ve izlenmeme kampanyaları başlatılan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin ardından başlayan tecavüz ürünleri kampanyası sürüyor.
Fatmagül donu, Fatmagül bilekliği derken şimdi de akılalmaz bir ürün için gün sayılmaya başlandığı iddia edildi.
Dizinin yayınladığı haftanın hemen ertesinde tuhaf tuhaf ürünleri piyasaya çıkaran girişimci zihniyet şimdi de Fatmagül'ün şişme bebeğini üretmek için harekete geçti.
Şok Gazetesi'nde son derece tuhaf bir şekilde yer verilen haberde; Fatmagül ile ilgili olarak patent başvurusu yapan şirket için "Patentini almak için başvuruda bulunan girişimciler, Fatmagül’e benzeyen şişme bebekler üretip piyasaya sürecekler. Böylece isteyen Fatmagül’e tecavüz bile edebilecek!" ifadesi kullanılıyordu...
Kadınlar başta olmak üzere geniş kitleleri ayağa kaldıracak bu girişimcilik fikri ve Şok gazetesinin habere bakış açısı bu kadarına da pes dedirtiyor.
gerçekten pessssssss
yook bebişimmm daha kavusamadım ama şimdi netten uçak biletini alıyor tarihini öğrenince hemen size de yazarım :)
ben ünvde'de okurken kitle iletişim die bir ders almıştım izlediğimiz dizilerde gizli mesajlar var ve bunlar da bilinç altımıza yerleşiyor rtük sikayet hattı var bilinçli olursak sikayetlerimizi de belirtiriz diziyle ilgili ama bu sefer de türkiye çok geri kalmış bir ülke bir tecavüz sahnesini bile kaldıramıyor die laf çıkacaktır çünkü bunun gibi bir çok örnekle karsılakstık ...
benim şimdiye kadar en severek izlediğim dizi avrupa yakası oldu gerçekten çok eglendiriyordu beni ask-ı memnuyu da izledim ama sürükleyici geldiği için izledim benim de dizim yok alışmısım bosluga düşüyorum film falan izliyorum...
askerlik konusunda hiç birşey değişmeyecek bence..
benim kardeşimde askerde uzun dönem
hejar 4 ayı kaldı subatta burda Allah izin verirse
senin nişanlının ne kadar var bitirmesine..
Erdoğan ve Koşaner askerliği görüştü.Beşir ATALAY'da toplantıda Polisin Askerlik Sorununu gündeme getirdiği düşünülüyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ve beraberindeki heyetle görüşmesi sona erdi.
Başbakanlık Resmi Konut'taki görüşme yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.
Görüşmede,İçişleri Bakanı Beşir Atalayın polisin askerlik sorununu dile getirdiği belirtiliyor.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, , Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve ilgili bürokratlar da hazır bulundu.
Başbakanlık tarafından toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, ''Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Eşit Süreli Askerlik Sistemi' başlıklı sunum çerçevesinde, askerlik sistemimizin mevcut durumu gözden geçirilmiştir'' denildi.
sizce gerçekmidir kızlar
kaldırmasınlar bunada razıyım uzamasında
İnşallah kısa dönemleri uzatmazlar kızlar.
Kısa dönemlerde 3 ay kısalsa aslında çok iyi olur.
15 ay bekleyenler için çok gerçekten.
Ama değişmicek bu askerlik zamanları bence.
İnşallah kısa dönemleri uzatmazlar kızlar.
Kısa dönemlerde 3 ay kısalsa aslında çok iyi olur.
15 ay bekleyenler için çok gerçekten.
Ama değişmicek bu askerlik zamanları bence.
pandomin inşallah uzatmazlar canım
bizim plan hep ona göre yapıldı
nişanlım askere gitcekti
giderken yer ve tarih belli olucaktı
mayıs başı gibi gelicekti
bizde bir ay içinde evimizi yerleştirip
haziranın 12'sine kadar evlenicektik
uzamasını düşünemiyorum
12 aya çıkmasını hiç düşünmek bile istemiyorum..
evet 15 ay çok çok zor gerçekten
Allah yardımcınız olsun ben atlattım ama
özlem çok zor
biz yakın oturmuyoruz aramzda 1,5-2 saat var yine özlüyoruz tabii
ama askerdeyken geçmiyo yaaa
geçmiyo
van'da yaptı sevdiğim askerliğini
işteydim aradı acemi birliğinden van dedi
bişey diyemmemiştim ağlamaktan öylece kapatmıştım
15 ay bitti şükürler olsun Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?