2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım seninle aynı gün evleniyoruz :lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:

evet canım aralıkta gidecekti

yeni askerlik sistemi:

'okuyana ceza,okumayana ödül...'

hayırlısını nasip etsin rabbim
benimde nişanlım askerde şuanda
uzun dönem
benim hiç umudum yok düşeceğine
düşene kadar biz bitiricez askerliği gibime geliyor..
askerliğin uzaması saçma bencede

yook bebişimmm daha kavusamadım ama şimdi netten uçak biletini alıyor tarihini öğrenince hemen size de yazarım :)

oyy kuzum benim ya inşallah en yakın tarih olur
bu arada bizim teskere tarihimiz 14 martaklinialirimsmile

Tecavüz sahneleriyle büyük tepki toplayan ve izlenmeme kampanyaları başlatılan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin ardından başlayan tecavüz ürünleri kampanyası sürüyor.

Fatmagül donu, Fatmagül bilekliği derken şimdi de akılalmaz bir ürün için gün sayılmaya başlandığı iddia edildi.

Dizinin yayınladığı haftanın hemen ertesinde tuhaf tuhaf ürünleri piyasaya çıkaran girişimci zihniyet şimdi de Fatmagül'ün şişme bebeğini üretmek için harekete geçti.

Şok Gazetesi'nde son derece tuhaf bir şekilde yer verilen haberde; Fatmagül ile ilgili olarak patent başvurusu yapan şirket için "Patentini almak için başvuruda bulunan girişimciler, Fatmagül’e benzeyen şişme bebekler üretip piyasaya sürecekler. Böylece isteyen Fatmagül’e tecavüz bile edebilecek!" ifadesi kullanılıyordu...

Kadınlar başta olmak üzere geniş kitleleri ayağa kaldıracak bu girişimcilik fikri ve Şok gazetesinin habere bakış açısı bu kadarına da pes dedirtiyor.

gerçekten pessssssss

YOK ARTIK HÖÖÖ AYILAR YA; PISLIKLER BÖYLE BIRSEY OLURMU TEPEM ATTI YEMIN EDERIM SERE++++++ ........küfür edesim geldi tövbe tövbe.....klava:

Oha diyorummmmm
Allah akıl fikir versin olmayanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…