- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.896
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.881
gell ablacımmm ben sana yaparım ne demek bu arada zuhal ankaraya gelirsen seninle görüşmeyi gerçekten isterim çok matraksın sen ya :))
nerelerdesin canm sen :))
canim beni deee ekleeeeee lütfen listeyeee =)
11.06.2011 =)))
ya ben cok sansliyim bu konuda :S
parali askerlik yapti bitti, egitimimiz de ikimizin de bitti vallahi.....yani evlilik resmen bizi bekliyor biz evliligi degil gibi :S
ya size allah kolaylik versin ve sabir versin....ya askerde olmasini düsünemiyorum bile yani....yok cok zor valllahi...
şebnem sende mi nişanlını askere yollicanakannehir
işlerden dolayı giremedim canım yaa
ancak gelebildim
nasılsın,kavuştun mu yarine:lepi:
Canım seninle aynı gün evleniyoruz :lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:
valla canım hiç sorma yaaa...klava:
yeahhh =) lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:
ama güzel bir tarih canim yaaani =)))))
turkbayragi
ben ümitliyim halaaaaaaa
:bbo::bbo::bbo:
şu kararı bir an önce verseler
askerlik için
off yaabilmiyorumkismile
evet canım aralıkta gidecekti
yeni askerlik sistemi:
'okuyana ceza,okumayana ödül...'
yook bebişimmm daha kavusamadım ama şimdi netten uçak biletini alıyor tarihini öğrenince hemen size de yazarım :)
Canım seninle aynı gün evleniyoruz :lepi: :dance: :teytey: :sm_cool:
Senin tarih kesin mi tahminimi
yook bebişimmm daha kavusamadım ama şimdi netten uçak biletini alıyor tarihini öğrenince hemen size de yazarım :)
8 senenin acısıyla takat falan düşünmezsiniz siz :jeyyar:
gözünaydın canım
aminnnnnnnnnnn..ahhh ahhhhhhhhhhhhhhhh..hoşgeldin canım bu arada
Tecavüz sahneleriyle büyük tepki toplayan ve izlenmeme kampanyaları başlatılan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin ardından başlayan tecavüz ürünleri kampanyası sürüyor.
Fatmagül donu,........
gerçekten pessssssss
Tecavüz sahneleriyle büyük tepki toplayan ve izlenmeme kampanyaları başlatılan "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin ardından başlayan tecavüz ürünleri kampanyası sürüyor.
Fatmagül donu, Fatmagül bilekliği derken şimdi de akılalmaz bir ürün için gün sayılmaya başlandığı iddia edildi.
Dizinin yayınladığı haftanın hemen ertesinde tuhaf tuhaf ürünleri piyasaya çıkaran girişimci zihniyet şimdi de Fatmagül'ün şişme bebeğini üretmek için harekete geçti.
Şok Gazetesi'nde son derece tuhaf bir şekilde yer verilen haberde; Fatmagül ile ilgili olarak patent başvurusu yapan şirket için "Patentini almak için başvuruda bulunan girişimciler, Fatmagül’e benzeyen şişme bebekler üretip piyasaya sürecekler. Böylece isteyen Fatmagül’e tecavüz bile edebilecek!" ifadesi kullanılıyordu...Kadınlar başta olmak üzere geniş kitleleri ayağa kaldıracak bu girişimcilik fikri ve Şok gazetesinin habere bakış açısı bu kadarına da pes dedirtiyor.
gerçekten pessssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?