- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.921
ben ünvde'de okurken kitle iletişim die bir ders almıştım izlediğimiz dizilerde gizli mesajlar var ve bunlar da bilinç altımıza yerleşiyor rtük sikayet hattı var bilinçli olursak sikayetlerimizi de belirtiriz diziyle ilgili ama bu sefer de türkiye çok geri kalmış bir ülke bir tecavüz sahnesini bile kaldıramıyor die laf çıkacaktır çünkü bunun gibi bir çok örnekle karsılakstık ...
benim şimdiye kadar en severek izlediğim dizi avrupa yakası oldu gerçekten çok eglendiriyordu beni ask-ı memnuyu da izledim ama sürükleyici geldiği için izledim benim de dizim yok alışmısım bosluga düşüyorum film falan izliyorum...
ya ama karsi cikarlar heralde yani sonucta yani fatma gülü oynayan aktrist karsi cikabilir....yani
sonucta türk erkekleri onu alarak onu tecavüz edecegini hayalinda yasamasi gerekmiyor heralde.....ya devlet buna birsey yapmasi gerekiyor olur mu böyle birsey, bu sefer yani DORGU birseymis gibi görebilir DELI insanlar, ve bunu hayallerinde degil gercekte yasamaya kalkisirlar...........
ay yok yani hepsinin cücükleriniii tutacaksin, kökünden koparacaksin.....hayvanlar yaa
bi de çoğu insanımız nereyi kimi arayacağını bilmiyo. dialoga geçmek zor geliyo ve aramaıyorlar rtük falan. 2-3 tane saçma sapan ilişkilerin olduğu dizi var ve onlar her hafta merakla bekleniyo. anlamıyorum bu insanları edepsizlik resmen
DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, HejaR12+, kleopatra_06+, kradese+, M.DİLEK+, nnisanyagmuruu+, sebnem42+, superisi88+
herkese selam
hepinizi seviyorummm
Kızlar selam
Geçmişe yetişemiyorum yazacak da pek vaktim olmadı, işler çok yoğun bu sıra.
Uygunken yazayım dedim
Şu anda ne konuşuluyor bilmediğim için yine saplama gireceğim araya kusura bakmayın
Ben iyiyim
Özledim sizleri
Çok alıştım size yokluğunuz zor geliyor.
Evim yerleşti sayılır.
2 kasımda yani nikahtan 5 gün once gelecek perdeler. Onların son haftaya kalması canımı sıktı
Halıları perdeden öncemi seçsem perdeler takılınca mı karar veremedim. Ne dersiniz ne yapayım.
Bence perdeler takılınca alsam daha bütünler birbirini.
Ama o zaman da gece kalıyo

Sonra nişanlım haftaya Çarşamba geliyor. Darısı size arkadaşlar
Bi gelseydi çok özledim.
Gelinliğim hazır,
Pek bişey kalmadı ufak ufak konular var.
Bir kısmını nişanlıma bıraktım gelince o halletsin. Bi kısmını beraber halledelim dedim.
Dinleniyorum bundan sonra.
Darısı size en güzel şekilde.
Nikahıma bu kadar az kaldığına inanamıyorum
Evleneceğim için çok şaşkınım
Annemlerin evde az eşyam kaldı kendimi misafir gibi hissediyorum
Öyle kızlar
Özledim bide sizi..
Yeni gelenler olduysa hoşgeldiniz.
Askerlikler netleşiyo herhalde
Herkesin hakkından hayırlısı olsun
Esracım kardeşini Allah kavuştursun tekrar.
2011. sayfada olamadım ama kalbim sizle.
Öptüm çok
slm kıslarrr:))))
sizi çok özledım yha nasılsınız neler yapıosunuz? geçmişi kacırıyorum hep yha cokta oldugu ıcın okuyamıyorum
düğünüme 8 ay var ama ben perdelerimin modellerini seçtim ev tutulsun hemen gelcek :)
ayy ne telaşlı bi kızım dur bi dimi 8 ay var daha :))))))
bizde bitirdiğimiz günleri görürüz inşallah gerçekten çok zor..bilmiyorumkismile
ya kızlar samsung ve siemens beyaz eşyaları nasıl sizce ?
kampanya var burda bi mağazada ama biz hep arçelik kullanıyoruz bilmiyorum onları ??(
ne dersiniz ??
hızlısın toprağım ne diyeyim:)) ben değil perdee mobilya bile karar vermedim öyle kap kacak cam hırdavat türü şeylerle oylanaıyorum :roflol:
ya kızlar samsung ve siemens beyaz eşyaları nasıl sizce ?
kampanya var burda bi mağazada ama biz hep arçelik kullanıyoruz bilmiyorum onları ??(
ne dersiniz ??
bende beyaz eşya konusunda çok kararsızım
dün sordum kızlara ama arada kaynadı :)))
bi çamaşır mak. karar veremedim ne marka olcağını :uhm:
lak lakınız bol olsun cnm:) yok bildiğin gibi o benım aılem hakkında laf söylüyo gecen cuma gunu senın yanına gelırım ama barışırsan falan dedı bende zaten beynımde bazı seyler bitmişti istemediğimi söyledım konuyu kapattım yanı bi ömür boyu ailem ve eşim arasında kalmak beni şimdikinden daha cok üzer tamam onu sevıyorum ama ailem daha kıymetlı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?