2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım yollıcam Allah'ın izniyle aralıkta
gitmeye gidecekte bakalım
umdugumuz tarihte gelicek mi cnm

zaman su gibi geçiyor gercektenkaydirigubbakcemile2

hayırlısıyla gecer canım ya .. kısa donem gıdıcek dımı yarın..

valla sen geldıgınde ben ufaktan ceyız alıodum sen sonradan basladın maşallah tamamladın herseyı ben hala yerımde sayıorum kaydirigubbakcemile3

evet canım kısa dönem gidicek eğer uzatmazlarsa düğünümüz haziranda...

Son düzenleme:
evet canım kısa dönem gidicek eğer uzatmalarsa düğünümüz haziranda...

bende asker beklıyorum guzelım kendı adıma kısalmasını dılıyorum..ama butun askerlerımız ve bekleyenlerı ıcın en hayırlısı olsun..zaten beklemeye basladık oyle ya da boyle gecıo zaman..

bızımde hayırlısıyla 2011 sonbaharı gıbı olacak hazırlanabılırsek :Saruboceq:

benimde kardeşim asker canım kısalırsa onun için iyi olucak
ama kötü olan biri kısalıyo öbürü uzuyo
12 aya 4 ay olsun bitsin
gitmesine bir ay kaldı bir ay kala olması üzüyor bizleri
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

bende çıkıyorum kızlar

hayırlı ve güzel uykular hepinize

yarın geliceklere devrediyorum görevimi

ve yarın asıl görevime gitmek üzere uyumaya gidiyorum...

Kızlar hepinizee güneydıınnn (taa geceden) kaydirigubbakcemile3
Valla çok özledim burda sizinle olmayı ama baya yoğunum kızlar baya gelen giden olmuş geçmiş almış başını gitmiş..
Ne oldu ne bitti bilmiyorum hiç sanırım elçin ve seval evlendiler muratlarına erdiler darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla mutlulukla..

Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum kızlar..

Gögüs estetiğinden bir arkadaşımın isteği üzerine albüm yaptım yeni halim ve eski halim diye bakın ki ona göre silerim bende :=) O koca memişşleriii...
Amaa yorum yazın mutlaka haa daha mutlu olurum yorum yaparsanız..
(Örn. o göbek ne hemen erit :), düğünün var senin şişko... v.s. gibi) :)

Çok çok çok öpüyorum hepinizii...

Şimdiden herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı bir gün diliyorum..
Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunaydin kizlar... cok kotu bi hafta gecirdim hastaneye kaldirildim, evdeydim bu hafta doktor dinlenme verdi ise falan gidemedim.. yeni yeni bugun toparlandim size yaziyorum.. neler kacirdimm birisi ozet gecsin lutfen!!

gunaydin kizlar... cok kotu bi hafta gecirdim hastaneye kaldirildim, evdeydim bu hafta doktor dinlenme verdi ise falan gidemedim.. yeni yeni bugun toparlandim size yaziyorum.. neler kacirdimm birisi ozet gecsin lutfen!!

papatyacım üşüttün mü yoksa başka rahatsızlık mı geçmiş olsun canım..:1hug: bol bol çeyizden sevgülülerden ve kaynanalardan konuştuksositososito

papatyacım üşüttün mü yoksa başka rahatsızlık mı geçmiş olsun canım..:1hug: bol bol çeyizden sevgülülerden ve kaynanalardan konuştuksositososito

bende anlamadim tatlim birden fenalastim cumartesi gunu elim ayagim tutmadi, dilim falan tutuldu bi 5-6 saat hastanede konusamadim.. susuz kalmis vicudum, ustunede migren krizi gelmis.. ikisi birden cok korkuttum bizimkileri.. babam ve annem oyle korkmuslar ki hastanede beyin tomografisi cekmeye goturduklerinde beni dilim falan tutulunca menencit zannetmis doktorlar.. pazar gunu babam gitti 2 tane adak kestirdi vallah ustumuzden kotu seyleri atalim diye... ohhh iyi yapmisiniz hayatimmm.. ahh bu kaynanalar yokmu kaynanalar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…