2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende simdi su dugun fotorafcilarina bakiyorum intenretten. Arastiriyorum uygun fiyata dugun hikayesi ceken fotorafcilari ama masallah hicbirisi uygun degil kizlar yaaa.. 1500 ten asagiya yok vallahh!!

canım umarım birşeylere üzülüp sıkıntı yapmamışsın aman düğün arefesinde iyi bak kendine:1hug:

canım umarım birşeylere üzülüp sıkıntı yapmamışsın aman düğün arefesinde iyi bak kendine:1hug:

o gun sabah benimkinle tartismistik biraz ama o kadar buyuk bi kavga degildi beni o hale getircek yani.. bakiyorum merak etme vitamin almaya basladim canim.. kizlarr hepinize tavsiye ediyorummm dugunumuz yaklasiyo hergun vitamin icmeye baslayin kesinlikle!!

zuhal nasıl oldun iyimisin biraz daha
yasemin kız bohçaları flaşa atyıyorum evde işe geldim ki başka resimler kardeşim zırt pırt nere atıyor akıllı ama yarın mutlaka atacağım aklımda yani

iyiyim canimm cok sukur bebisler gibi bakiliyorum annem tarafindan evde.. sen nasilsinn? nasil gidiyor hersey?

korkutmuşsundur hepsini ...
iyiym bende tatlımm ne olsun geldik yine işeee
aynı monotonluk aynı sıkıcılık

günaydın hayırlı cumalar herkese

günaydın toprağımm

günaydınlarr güzel bacılarım.. hayırlı cumalarr cümnetennn

günaydın yasemincimmm

zuhal nasıl oldun iyimisin biraz daha
yasemin kız bohçaları flaşa atyıyorum evde işe geldim ki başka resimler kardeşim zırt pırt nere atıyor akıllı ama yarın mutlaka atacağım aklımda yani

ayy canımm çokk teşekkür ederim ama yarın mutlaka yükleki canımm eminönüne gideceğim malzeme almaya

Kizlar size bisey danismak istiyorumm.. Birtane fotorafci buldum Izmirde. Sahane otesi fotoraflar cekiyor. Dn Hikaye Fotorafs Zehra enliksever'den Masal Tadnda Dn Fotoraflar|ZMR.

Sundugu hizmetlerde su: (bana gonderdigi emailden alinti yaptim)

Düğün öncesinde gelin ve damatla birlikte konsept, mekan ve zaman planlaması yapmak üzere bir ön görüşme gerçekleştiriyorum.

Ardından düğün günü hikayenizi, belgesel fotoğraf anlatımıyla düğün öncesi hazırlıkları, dış çekim ve düğünün başlangıcı olmak üzere tam gün görüntülüyoruz.

Damadın hazırlıklarını ve gelinin hazırlıklarını 2 ayrı kişi olarak, sonrasındaki çekimleri birlikte gerçekleştiriyoruz.

Teslim edilen hizmet paketimiz şu şekildedir:

Tam gün çekim sonucu çekilmiş fotoğraflardan minimum 200 ila 400 adedini seçerek herbiri üzerinde Photoshop çalışmasıyla düzenliyoruz. (Cilt softlaştırmaları dahil)

Tüm fotoğrafların baskıda kullanabileceğiniz orjinal büyük boyutuyla cd içinde teslimi,

Tüm fotoğrafların slayt gösterisi olarak hazırlanarak DVD'de teslimi,

Size özel tasarlanmış DVD Kapağı ve etiketi.

Sizin seçeceğiniz 100 adet fotoğrafın 13*18 ebatında bastırılarak teslimi,

Albüm tasarımınızın ve slayt gösterinizin size özel iki ayrı sayfada sevdiklerinizle internet üzerinden paylaşabileceğiniz şekilde 6 ay süreyle yayınlanması.

Örnek linklere buradan ulaşabilirsiniz.

http://zehrasenliksever.com/ozlem_melih.html (albüm web sayfası örneği)

http://zehrasenliksever.com/didem&isa.html (hazırlıklar slayt web sayfası örneği)

Size özel tasarlanmış 10-12 sayfa aralığında; 35 * 65 ebatında büyük boy, 1. kalite bir panoromik albüm,

2 Adet çep albümü,

2 Adet 50*75 veya 1 adet 75*100 duvar boyu basılmış fotoğraf,

Albümün takımı deri album çantası.

2011 yılı hizmet bedelimiz 1450 Lira'dır.

FIYATI 1450 dedi ama kadinla bi kac gunden beri emaillesiyoruz ve beni cok samimi buldugu icin 1000 e olur dedi geri kalan fiyati benim size dugun hediyem olsun dedi.. ne dusunuyosunuz??

oyyyy güzelll kradese bacımm benim :))

o senin güzelliğin canım inşallah tatlım sırf akşam senin için çıktım inşaat halinde bizim 3 kat çakmakla ışık yaptım ama şansa söz resimlerim gelmiş ya çok üzüldüm bu akşam kesin haledicem zuhale mail tarım sağolsun yayınlıyor iş yerinden olmuyor bizim evdede sorun var zahmet oluyoronada ama .)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…