2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm müsait değilse ev boşver gülüm yaa güzel canın sağolsun senin... a.s.

bayıldımmmm ya nasıl çalışıyor sadece bulundugu ildemi

toprağımmm ne güzel kızzz :))))
iki annede beyazlar giymişş:)))
sizinde boy farkınız var galiba bizim gibi :))))

adam 1,80 ben yavrusu gibi allahtan topuklu icat etmişler bende 1,60
sulak çocuk aile boyu devler maşallah bizde aile boyu bıcırlar.))))))))))) boy kavaktada var bulmuşlar benim gibi gelini öpsün başına koysunlar .:roflol::roflol::roflol::roflol: takmıyorum canım fark var olmaz mı 20cm

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ
BİZİM BU TOPİĞİMİZİN DÜĞÜN LİSTESİ VARMI YA
YOKSA YAPALIMMI
HERKES DÜĞÜN TARİHİNİ SÖYLESN DÜZENLEYELM KIZLAR hihoyyyt

günaydın kızlar

hayırlı cumalar hepinize

dayanamadım yine soluğu burada aldım

kradese gördüm resimleri canım çok güzel

zuhalcim nasıl oldun canım

bayıldımmmm ya nasıl çalışıyor sadece bulundugu ildemi

benim agzim sulandi cektigi resimleri gorunce. sitesine gir bak. (Dn Hikaye Fotorafs Zehra enliksever'den Masal Tadnda Dn Fotoraflar|ZMR) sonra asagida GALERI ye git orda diger fotoraflari var.. ve sundugu hizmet o kadar guzelki kac tane album veriyor buyuk boy bastiriyor deri album falan.. bilmiyorum tatlim eger Izmir disinda calisiyormu diye ama kesinlikle nisanlimla bugun konusucam.. BEN BU KADINI ISTIYORUM!!! :dance:

ev de değil üst katta kardeşimin odasında dün aldım ama yanlış aldım yok göstercem fikir olur yarın kesin

tamam o zaman :)))) yarın inşallah bekliyorumm :)

dün annemle ördüğü bohça takımını pikocuya verdik :) canım ben düşündümki nişanlık nar çiçeği rengi ya tülü de o renk alayım bohça içinde beyaz olacağı için çok güzel durur gibime geliyor diğer malzemeleri süslemek içinde nar çiçeği rengi kurdela ve beyaz kurdela alayım diyorum

sorarmısın canım il dışına gidiyomuymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…