2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım
sende yap cok güzel oluyor
herkes cok sasırmıs sevinmişti...

nesrin çok tatlılar yaaa
karar verdim bende yapcam böli nişanıma gelenlere anı kalsın
bişeyler hazırlıcam du araştırmalara gireyim bi :))))

aslıcım
mesleğimiz diye ekledim sadece
hiç düşünmemiştim ama
belkide düğün arabamızı polis arabası
yaparız...

sebnem42 , canım avatarının bı anlamı varmı
polis arabası gelın arabası olmus ya
cok ılgınc ve guzel geldıde merak ettım :)

tşk aslı iyim seni hatırlıyorum nişan fotolarına bakmıştım en sondaki :))) bizdemi yapsak siye ama çekindik ..) seninde az kaldı diyebiliriz mayıs 21 benim düğün tarihim kısmetse

hatırlamana sevindim canım :)) valla biz önceden planlamadık o an istedik oluverdi işte öyle bi foto aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 seninde az kalmış canım ya 6buçuk ayın falan var çok değil hayırlısı olsun

aslıcım
mesleğimiz diye ekledim sadece
hiç düşünmemiştim ama
belkide düğün arabamızı polis arabası
yaparız...

şebnemcim bayıldım süper bir fikir olur yahu... aklinialirimsmile
gelin konvoyundaki kornoda polis kornası ooo süper olur yaaaa :lepi:
ama öyle bi şeye müsade ederlermiki canım resmi araç sayılır sonuçta polis aracı

aslıcım
tasarımı sözü falan bana ait
yani nişanlımla bana
ama nişanlımın memleketinde bir yere anlatıp yaptırdık
kurdeleye baskısınıda nişanlımın arkadaşı yaptı
şimdi herkesin dolabında süs olark takılı 14 aydır
..

buzdolbı üstüne kelebek gibi olandn yapmışardı . kelebek misali yüreğimize konan sevdamızın ilk tanıkları nişanıma bekliyoruz diye davetiye gibi elden bu evde olan aile arası gibi

valla nişanlıma göstermiştim bak dedim nası pozlar var oo dedi ama ablam vardı ark da vardı imkansızdı yani sonra biz çekiniriz dedi .)))))))))))))) hala çekiniyoruz işte :roflol: çok romantikti o omuzdan felan ayyy
bizde çekindik ama ben küçük boy aldım şimdi magazinlki ederle diye görenler

evet az kaldı kalıyor kısmet herşeyden öncesi ama çok yakışıyorsunuz siz maşallahhh

günaydın canım nasılsın
epeydir konuşmadık senle..
nasıl gdiyo
çok sevndm nısanlının ızn alablmesne ya hadı allah kavustursun

Saol canımcım iyiyim sen nasılsın.
İnşallah kavuşucazda bir gün önce gelse çok daha iyi olacak...

ne kadar güzel canım ya emeğinize layık olmuş yani tebrik ederim vereliniortak
14aydır nişanlımısınız canım
düğün ne zaman kısmetse

ne zaman gelecek canım nişanlın şimdi
ayyy ne heyecan vardır şimdi sende
düğün ne zaman tatlım bi zamanlama varmı aklınızda

esroooo şimdi kaç tilkii var kafanda:)) oğlanı nerde kıstırsam diye:))) kız 4 gün az mı bukadarınada şükür yani

Bu 4 günün avantajı tatil olması.
Her anımız birlikte geçecek, ama eminim çok çabuk geçecektir (
Gece bile uyutmaya niyeti yok :))
Giyeceğimiz kıyafet uyumuna bile karar verdik :))

İstanbul'dakiler nikahımı göremeyeceği için bende buraya nikah şekeri gibi bişey yaptırmak istiyorum...

bizde isterizzzz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

metro açıldı bursaya mutfak aletleri çok uygun
arkadaşım gitti mehtap tava seti 20 tl almış bana hediye :)

güle güle kullan canım güzel oluyo o setler bende 20tl ye almıştım kullanışlılar yaa ayy kullanmak için sabırsızlanıyorum onlarıııı

evet canım tüh sizin kalabalıkmış bizimde annem kardeşim arkadaşım vardı ama onlar fotoğrafçıda bekleme salonundalardı biz 1,5 saat çekimdeydik çekim salonu kapalıydı rahattık yani o bakımdan aklinialirimsmile düğünde dahada cesur bi şekilde olan bi pozu büyütüp yatak odama asıciimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim seni görmedim ama sizde çok yakışıyorsunuzdur eminim birbirini seven her çift yakışır bence opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ne zaman gelecek canım nişanlın şimdi
ayyy ne heyecan vardır şimdi sende
düğün ne zaman tatlım bi zamanlama varmı aklınızda

Bayramın 3. günü için izin almış ama 2. günü gelmeye çalışacak...
Hemde nasıl heyecan, yaklaşık 4 aydır görmüyorum, akşam ondaki heyecanı hissettikçe daha bi sevindim, paşamın sesi öyle canlı geliyorduki oda çok heyecanlı...
Düğünü haziran gibi düşünüyoruz, gelince annemlede konuşacak ve hazırlıklara tam gaz devam edicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…