- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.281
bizde isterizzzz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım güzel oluyo o setler bende 20tl ye almıştım kullanışlılar yaa ayy kullanmak için sabırsızlanıyorum onlarıııı
evet canım tüh sizin kalabalıkmış bizimde annem kardeşim arkadaşım vardı ama onlar fotoğrafçıda bekleme salonundalardı biz 1,5 saat çekimdeydik çekim salonu kapalıydı rahattık yani o bakımdan aklinialirimsmile düğünde dahada cesur bi şekilde olan bi pozu büyütüp yatak odama asıciimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim seni görmedim ama sizde çok yakışıyorsunuzdur eminim birbirini seven her çift yakışır bence opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Bayramın 3. günü için izin almış ama 2. günü gelmeye çalışacak...
Hemde nasıl heyecan, yaklaşık 4 aydır görmüyorum, akşam ondaki heyecanı hissettikçe daha bi sevindim, paşamın sesi öyle canlı geliyorduki oda çok heyecanlı...
Düğünü haziran gibi düşünüyoruz, gelince annemlede konuşacak ve hazırlıklara tam gaz devam edicez...
Bu 4 günün avantajı tatil olması.
Her anımız birlikte geçecek, ama eminim çok çabuk geçecektir(
Gece bile uyutmaya niyeti yok :))
Giyeceğimiz kıyafet uyumuna bile karar verdik :))
ASLICIM naber :)))
sen bu topice gelmeden bakmıştım fotolarına bayılmıştım
bi tane dudaktan varr çok romantik gerçekten :))))
aslında saabh saatleri olan sayfada dönerseniz orada var resim bugün ekledik
kız bende onu yazdım allah seni senindemi dikkatini çekti onu diyoruz nişanlmıla baktık ama çrkinemedik diye :)))
vereliniortak:teselli:
Amiin, kabanlarımız bile aynı olacak :))
Süveter alıcam sevdiğime tek farkımız o süveter giyecek bende hırka...
Çok mutluyum yaa, uzun zamandır böyle sevinmemiştim
ayy allah bozmasınnn opuyorumnanaktan
ASLICIM naber :)))
sen bu topice gelmeden bakmıştım fotolarına bayılmıştım
bi tane dudaktan varr çok romantik gerçekten :))))
iyiyim canımmm senden naber :)
çok teşekkür ederim canımmm
hangi kıyafet uyumu kız:roflol: töbeee
hangi kıyafet uyumu kız:roflol: töbeee
güle güle kullan canım güzel oluyo o setler bende 20tl ye almıştım kullanışlılar yaa ayy kullanmak için sabırsızlanıyorum onlarıııı
evet canım tüh sizin kalabalıkmış bizimde annem kardeşim arkadaşım vardı ama onlar fotoğrafçıda bekleme salonundalardı biz 1,5 saat çekimdeydik çekim salonu kapalıydı rahattık yani o bakımdan aklinialirimsmile düğünde dahada cesur bi şekilde olan bi pozu büyütüp yatak odama asıciimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim seni görmedim ama sizde çok yakışıyorsunuzdur eminim birbirini seven her çift yakışır bence opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
zuhal ablaaaa
bunların herşeyi uyumluymuşş sengözlerimebaksanab
hep değişik şeyler geliyo aklım her kıyafet uygunn aklinialirimsmile aklinialirimsmile
biz iki deli çılgın aşık .))))))))))))
zuhal ablaaaa
hep değişik şeyler geliyo aklım her kıyafet uygunn aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben boxer alsam bak hayatım olmuşmu yakışmışmı der :))))))))))))))))))) en iyisi almamak :)))))))) dermişim
:)) Boxer alıcamya kıss :jeyyar:
Şaka tebi, vazgeçtim boxer almaktan annem almış 6-7 tane o yüzden bende süveter almaya karar verdim...
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zaman da acil şifalarını versin..gunaydin kizlar... cok kotu bi hafta gecirdim hastaneye kaldirildim, evdeydim bu hafta doktor dinlenme verdi ise falan gidemedim.. yeni yeni bugun toparlandim size yaziyorum.. neler kacirdimm birisi ozet gecsin lutfen!!
bende simdi su dugun fotorafcilarina bakiyorum intenretten. Arastiriyorum uygun fiyata dugun hikayesi ceken fotorafcilari ama masallah hicbirisi uygun degil kizlar yaaa.. 1500 ten asagiya yok vallahh!!
zuhal ablaaaa
ben boxer alsam bak hayatım olmuşmu yakışmışmı der :))))))))))))))))))) en iyisi almamak :)))))))) dermişim
umarım adam boxerları giyip şhow yapmazkaydirigubbakcemile3 bakalım sana ne alacak kıza acayip heycanlıdır şimdi haa
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zaman da acil şifalarını versin..
Ben ankarada fiyat sormuştum 4.000'e kadar çıkmışlardı gerçekten çok uygun bir fiyat
Bu arada günaydın kızlar nasılsınız?Aslı ben de resimlerini merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?