2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslında saabh saatleri olan sayfada dönerseniz orada var resim bugün ekledik

oh oh hadi hayırlısı canım benim insan karşısındakininde en az kendi kadar heyecanlı görünce ne kadar çok mutluyor ya... :kedi:

kız bende onu yazdım allah seni senindemi dikkatini çekti onu diyoruz nişanlmıla baktık ama çrkinemedik diye :)))

bişi olmaz yavrum düğüne saklayın kendiniziiii huuuuuuu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

biz iki deli çılgın aşık .))))))))))))

gunaydin kizlar... cok kotu bi hafta gecirdim hastaneye kaldirildim, evdeydim bu hafta doktor dinlenme verdi ise falan gidemedim.. yeni yeni bugun toparlandim size yaziyorum.. neler kacirdimm birisi ozet gecsin lutfen!!
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zaman da acil şifalarını versin..
bende simdi su dugun fotorafcilarina bakiyorum intenretten. Arastiriyorum uygun fiyata dugun hikayesi ceken fotorafcilari ama masallah hicbirisi uygun degil kizlar yaaa.. 1500 ten asagiya yok vallahh!!

Ben ankarada fiyat sormuştum 4.000'e kadar çıkmışlardı gerçekten çok uygun bir fiyat

Bu arada günaydın kızlar nasılsınız?Aslı ben de resimlerini merak ettim..

ben boxer alsam bak hayatım olmuşmu yakışmışmı der :))))))))))))))))))) en iyisi almamak :)))))))) dermişim

aman göstersin be canım, denizde erkeklerin tümü o şekilde geziyo :))

umarım adam boxerları giyip şhow yapmazkaydirigubbakcemile3 bakalım sana ne alacak kıza acayip heycanlıdır şimdi haa

Sorma bee, 4 aydan sonra sesi ilk kez bu kadar canlıydı, bi kahkaha atışı var Iğdır'a duyurmuştur haspam...
Yapsın sevdiğime bu bayram herşey serbest
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…