2011 gelin adayları buyrun sohbete

yasemincim iğnedanlık çok basit bir şarap bardağı kurdele ve şu kınaalrda renkli renkli medille varyaonlardan yaptık etrafına gül yerleştirdik dışarıda 30 satılıyor değöez

yasemincim iğnedanlık çok basit bir şarap bardağı kurdele ve şu kınaalrda renkli renkli medille varyaonlardan yaptık etrafına gül yerleştirdik dışarıda 30 satılıyor değöez

vallahi çok şık olmuş canım çok beğendim.. benim kafamda da var bi iğnedanlık becerebilirsem inşallah yapacağım..

ablam çok marifetli ben araştırıyorum o uyguluyor nişanda annem için ayakkabı baktık 39 numra giyor abiye ayakkabı zor bulunuyor taraklı birde ayaklar.
aldık normal bir ayakkabı taş aldım bujiterden öyle güzel oldu bayıldı herkes birde o taşa uygun EL ANTASI KOKOŞ OLDU el emeği güzel şey

pericim inegöle girişte bir köy var sarıalan mı ne bizim kinin orada amcasının evimi var koskoca villalar yapılıyor oraya bahçeli

kaynım liseye başladı okulda kavga etmiş evede söylememiş şimdi okuldan aramışlar gelin işlemleri başlatıyoruz diye ((((((((((((((((( disiplin vermezler ama uzaklaştırma mı acaba ne işlemi

kaynım liseye başladı okulda kavga etmiş evede söylememiş şimdi okuldan aramışlar gelin işlemleri başlatıyoruz diye ((((((((((((((((( disiplin vermezler ama uzaklaştırma mı acaba ne işlemi

hım uyarmak amaçlıdır aileler karışırsa işe yırtar canım bence yoksa niye cagırsınlar direk ceza verirler diye düşünüyorum

günaydın kızlaar, yeni geldim işe...
Uyuyakalmışımda....
Bide akıllı ben hayallere dalıp durağı kaçırdım diğer durakta baya ileride olduğu için geri üyürümek zorounda kaldım...
Kızlaar dualarımız kabul oldu, nişanlım izin almış, ama bayramın 3. gününe ancak (
İşleri yoğun olduğu için 3. gününe izin vermişler, bugün 2. gün içinde zorlayacak inşallah verirler yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…