2011 gelin adayları buyrun sohbete

hatta elimde bardak şu konuda dur bi nişanlımı fırçalayım diye düşünürken çayımıda yudumluyordum:)) ee çay bitti unutmuşum :)) neden kızmadım diye:roflol:

:)) Bende içeyim en iyisi belki sert çıkışlarımı engellemiş olurum...

beni en çok sinirlendiren konu nişanlımın rahatlıgı yaparız,ederiz adam o kadar rahatki sinirden cıldırıyorum bazen...

Benimkide rahat canım, hatta bazen ben bile rahatlıyorum onun tavırlarına karşı :))

iyiyim canım çok şükür

bugün çok tembeldim yeni uyandım

Ahh bende uzun zamandır uykuya hasretim...
Şebnem'cim oraya alışmak zor oldumu?
Gerçi senin işin var ama ben Iğdır'a gidince dışarı bile çıkmaya çekinirim diye düşünüyorum...

nesrincim hoşgeldin tatil mi seninde bugün ben 1 de çıkacağım:)) sıcak sıcak annişimle hamurlu ekmekler yapacağız...

Bende istiyoruum, ay canım çekti...
Turkcell'den yönetici gelmiş karşımda proje hakkında konuşuyolar arada birde bana bakıyo, bu kız habire ne yazıyo diyordur :))

yengem yozgatlı benim yengemlerde bir sey yedim hala tadı damagımda kaldı...
yufkayı masaya serdik üzerine de sulu bulgur pilavını döktük yufkaya sarıp yedik cokacimcoook
bi de ben erişte varya erişteyi haslıyorum üzerine sarımsaklı yogurt döküyorum sonra da salçalı sos yapıp yiyorum ....

günaydınn..
günaydın kızlar

canım uyumazsam gece duramam ki ayakta...boshayallersmile

canım valla temmuzda geldim ben
zor oldu alışmak önce
işim var biraz o rahatlattı
ama batı gibi değil tek başına çok zor buralar...

Aaaa bende deniyeyim erişteyi...
Sulu bulgur pilavını merak ettim yaa...

canım valla temmuzda geldim ben
zor oldu alışmak önce
işim var biraz o rahatlattı
ama batı gibi değil tek başına çok zor buralar...
[/QUOTE]

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Allah yardımcım olsun

Esracım erişteyi süzdükten sonra sogsun üzerine sarımsaklı yogurduk dök borcama al sonra da üzerine domates,salçalı sosu dök...sulu bulgur pilavı da suyunu cekmesene 5 dk kala falan altını kapatıoruz...

Bu arada kızlar domatesleri yesil olarak alın balkonda kızarsın ...mandalinayı da yesil olarak alın kamyonda gelirken onların üzerine bir ilaç sıkıyorlarmış sararsın diye o da çok zararlıymış artık dısarda,lokanta da yediğimiz etler angus ve arkadasım zehirlendi benim et de yemiyorum ben artık...kış ayında en saglıklısı balık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…