- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.861
geceye gidicem canım bugün
akşam 7'de
ohh afiyet olsun zuhalcim
afiyet olsun zuhal üzerine de tereyagı sürüp yiyeceksin bayılırım :)
hatta elimde bardak şu konuda dur bi nişanlımı fırçalayım diye düşünürken çayımıda yudumluyordum:)) ee çay bitti unutmuşum :)) neden kızmadım diye:roflol:
beni en çok sinirlendiren konu nişanlımın rahatlıgı yaparız,ederiz adam o kadar rahatki sinirden cıldırıyorum bazen...
iyiyim canım çok şükür
bugün çok tembeldim yeni uyandım
nesrincim hoşgeldin tatil mi seninde bugün ben 1 de çıkacağım:)) sıcak sıcak annişimle hamurlu ekmekler yapacağız...
iyiyim canım çok şükür
bugün çok tembeldim yeni uyandım
aynen meltemcim onsuz olmaz çatallı şişen hamurlulara sapla tereyağı sürr hammmm yap:lepi:
benim de bugün değişik seyler yapasım geldi evdeyken en son sadrazam lokumu yapmıstım değişik pratik tarifleriniz varmı kızlar?
günaydın kızlar
maşallahhhhhhh
:)) Bende içeyim en iyisi belki sert çıkışlarımı engellemiş olurum...
Benimkide rahat canım, hatta bazen ben bile rahatlıyorum onun tavırlarına karşı :))
Ahh bende uzun zamandır uykuya hasretim...
Şebnem'cim oraya alışmak zor oldumu?
Gerçi senin işin var ama ben Iğdır'a gidince dışarı bile çıkmaya çekinirim diye düşünüyorum...
Bende istiyoruum, ay canım çekti...
Turkcell'den yönetici gelmiş karşımda proje hakkında konuşuyolar arada birde bana bakıyo, bu kız habire ne yazıyo diyordur :))
bakın size yaptığım pizza mı ekleyeyim:))
yengem yozgatlı benim yengemlerde bir sey yedim hala tadı damagımda kaldı...
yufkayı masaya serdik üzerine de sulu bulgur pilavını döktük yufkaya sarıp yedik cokacimcoook
bi de ben erişte varya erişteyi haslıyorum üzerine sarımsaklı yogurt döküyorum sonra da salçalı sos yapıp yiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?