- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.881
bakın size yaptığım pizza mı ekleyeyim:))
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/23/1653.jpg
kızlar bu benim kendi ellerimle yaptığım pizzam tepsim standart hep bunu kullanırım hamur ölçüsü bire bir tutuyor bunda:))
1 bardak ılık suda 1 yemek kaşığı kuru maya ve bir tatlı kaşığı şeker eritilir.
bir kaba 3 bardak un,biraz tuz ve bir tatlı kaşığı yağ konulur.
unun üzerine bardaktaki karışım dökülür normal yoğurulur:))
20 dk beklesin.
tepsiyi sıvı yağla yağlayın heryerini hamuru aça aça tepsiye yayın sonra üstünü çatallayın heryerini 1 kaşık salçayı suyla ezin hamurun üzerine kırmızıya boyayın:) sonra hafif kaşar serpin sonra isteğiniz üzerine malzemeleri sırasıyla yayın.ben sucuk salam sosıs biber somates peynir ve mısır yapıp ensonda üzerini kaşarla kapatın fırına verin 200 derece:)) üzerini kızarınca yemeye hazır:)))AFİYET OLSUN.
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/325971-etimekli-profiterol-resimli.html
linki burda canımcım, bi kaç kez yaptım herkes gerçek profiterol sandı...
Bayılırım pizzaya...
Esracım erişteyi süzdükten sonra sogsun üzerine sarımsaklı yogurduk dök borcama al sonra da üzerine domates,salçalı sosu dök...sulu bulgur pilavı da suyunu cekmesene 5 dk kala falan altını kapatıoruz...
Bu arada kızlar domatesleri yesil olarak alın balkonda kızarsın ...mandalinayı da yesil olarak alın kamyonda gelirken onların üzerine bir ilaç sıkıyorlarmış sararsın diye o da çok zararlıymış artık dısarda,lokanta da yediğimiz etler angus ve arkadasım zehirlendi benim et de yemiyorum ben artık...kış ayında en saglıklısı balık...
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/23/1653.jpg
kızlar bu benim kendi ellerimle yaptığım pizzam tepsim standart hep bunu kullanırım hamur ölçüsü bire bir tutuyor bunda:))
1 bardak ılık suda 1 yemek kaşığı kuru maya ve bir tatlı kaşığı şeker eritilir.
bir kaba 3 bardak un,biraz tuz ve bir tatlı kaşığı yağ konulur.
unun üzerine bardaktaki karışım dökülür normal yoğurulur:))
20 dk beklesin.
tepsiyi sıvı yağla yağlayın heryerini hamuru aça aça tepsiye yayın sonra üstünü çatallayın heryerini 1 kaşık salçayı suyla ezin hamurun üzerine kırmızıya boyayın:) sonra hafif kaşar serpin sonra isteğiniz üzerine malzemeleri sırasıyla yayın.ben sucuk salam sosıs biber somates peynir ve mısır yapıp ensonda üzerini kaşarla kapatın fırına verin 200 derece:)) üzerini kızarınca yemeye hazır:)))AFİYET OLSUN.
biz kış için yaparız erişteyi nesrincim ...erişte keseriz,tarhana yaparız,yaprak yaparız,turşu kurarız,fasulye,biber,patlıcan kurutulur,buzdolabına taze fasulye konulur...biz de yapacagız kızlar bu hazırlıkları :)
biz kış için yaparız erişteyi nesrincim ...erişte keseriz,tarhana yaparız,yaprak yaparız,turşu kurarız,fasulye,biber,patlıcan kurutulur,buzdolabına taze fasulye konulur...biz de yapacagız kızlar bu hazırlıkları :)
hemen denemem gerek :)
sağol toprağım
ayrıca orda adese poşeti gördüm sanki :)))
pizza harika oluyor kızlar tepsi boyutu böyle birşey olsun hamur ne ince ne kalın tam oluyor:)) tepside 12 dlim çıkıyor 8 ini nişanlım yiyor valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?