2011 gelin adayları buyrun sohbete

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/23/1653.jpg
kızlar bu benim kendi ellerimle yaptığım pizzam tepsim standart hep bunu kullanırım hamur ölçüsü bire bir tutuyor bunda:))
1 bardak ılık suda 1 yemek kaşığı kuru maya ve bir tatlı kaşığı şeker eritilir.
bir kaba 3 bardak un,biraz tuz ve bir tatlı kaşığı yağ konulur.
unun üzerine bardaktaki karışım dökülür normal yoğurulur:))
20 dk beklesin.
tepsiyi sıvı yağla yağlayın heryerini hamuru aça aça tepsiye yayın sonra üstünü çatallayın heryerini 1 kaşık salçayı suyla ezin hamurun üzerine kırmızıya boyayın:) sonra hafif kaşar serpin sonra isteğiniz üzerine malzemeleri sırasıyla yayın.ben sucuk salam sosıs biber somates peynir ve mısır yapıp ensonda üzerini kaşarla kapatın fırına verin 200 derece:)) üzerini kızarınca yemeye hazır:)))AFİYET OLSUN.

biz kış için yaparız erişteyi nesrincim ...erişte keseriz,tarhana yaparız,yaprak yaparız,turşu kurarız,fasulye,biber,patlıcan kurutulur,buzdolabına taze fasulye konulur...biz de yapacagız kızlar bu hazırlıkları :)

ikiside çok güzel kızlar

hemen kağıt kalem aldım tariflerimin arasına ekliyorum...

bakın size yaptığım pizza mı ekleyeyim:))

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/325971-etimekli-profiterol-resimli.html
linki burda canımcım, bi kaç kez yaptım herkes gerçek profiterol sandı...
Bayılırım pizzaya...

Erişte yapıyoruz ama bu şekilde hiç denememiştim...
Ya bir kere denedik olmuyor çürüyor, yani tam sararmıyor bi garip oldu, hatta tepsiyle koymuştum üzerini kapatmamıştım bir aldım balkona gelen tüm pislikler domateslerin üzerinde :))
Mandalinalar şuan yeşil satılıyor.
Et yemiyorum artık zaten, tavukta yiyemiyorum, nişanlım anlattı midem kalktı, hele banvitten gelen tavukları hep geri gönderiyorlarmış
:sinifsinif:

aaa cok güzel gözüküyor zuhal ellerine saglık :)

onlarda öyle yapıyor canım
yedim çok beğendim meltemcim

özellikle üstündeki salçalı sosu...

bizde de olmazsa olmaz bunlardır:)) birçok sebze kurusu yapar annem:) bamya filan çok severim ben.birde biberleri kurutur sıcaklarda onları sarımsak nane tuz ezer pul biber niyetine kahvaltılık olarak yeriz:))

aklıma gelmişken sevdiğim bir tariften püff nokta vereyim fırına atacağınız baget yada kanat tarzı tavukları bir kaşık yoğurt ve bir kaşık karıştırın:)) nar gibi kızarıyor tavuklar:))

tşk kızlar deneyeyim yoksa tavana tırmancam birazdan şu erkekler anlamıyor suratım düşük be adam zor yürüyyorum ne zırtp pırt çağırıyorsun iki de bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…