- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.141
inşallah ya hadi hayırlsı çek fotoları bohçalarının artık yapmaya başlamışşınıdır demi
ayyy bilmezmiyim canımmm yaaa ne heyecannn oluyo valla insanda ben duramıyodum yerimde nişan günü bide kaydirigubbakcemile3
çarşamba günü pikocudan bohçamızı alacağız alayımda canım yapacağım hemen. bu arada denizcim dans müziği olarak kutsi nin melek şarkısını düşünüyoruz nasıl sence
varyaa o günü hele hiçç düşünemiyorum zaten panik bir insanım abowww:))) delikafadulden
duymuştum bir kaç yerde güzel. ortka şarkınız varmı oda olabilir sizin gününnüz sonuçta sizin kualğınıza hoş gelip sizi mutlu etsin .
benim nişanlım kendi söyledi dans şarkısını canım orhan ölmez seni seviyorum diye sonra yabancı istemedim nişanda üzüm çaldı giriş müziği greek çaldırdım alkışlar şeklinde girdik
selami şahin burcu güneş düeti var o çok hoşuma gsiyor
ortak şarkımız yok denizcim ama bi ara nilüferin ta uzak yollardan şarkısını istiyordum sözleri bize çok uyuyor diye sonra kutsinin bu şarkısını dinledim yorumu felan çok farklı geldi. giriş müziğimiz bizim biraz değişik olacak :))) babamın bana armağan ettiği bi türkü var açıl mor menevşem bahar erişti diye o türkü ile gireceğiz salona :))
kız bende nişan günü kuaförde randevu saat 3 de idi ablam ile birlikte bende wc banyo yıkamaya dalmışım gelen giden çıkan oldu tekrar bir gözden geçirdim bir baktım saat 4 olmuş abooo çamaşır sulu gittim kuaföre kokulu kokulu çokta rahattım ama o geçen 3 saati hatılıyomusun desen sanki ben hiç orda dğeilim izleyince anca ama kameraya şunu söylemeyi unutmuuşm aptal aptal aralarda dondurmuş ağzım felan bazen çok apsörik çıkmış kendince şekil ypacak salak bir ona sinir oldum
DD allah seni emi. vallahi o gün ananemlerde kalacağım sabahın 8 iinde randevumuz :)) kimsee beni tutamazz
Zuhal bu arada soramadım senin hastalıgın nasıl oldu iyileştinmi canım?
yAseminnnn senin kadar heycanlıyım kızımmmmm.
çok anlamlı :1hug: çok mutlu olacaktır
gündüzmü nişan canım
canını severim senin aslımm ogün görüşürük iki yaso yuda bi araya geetirek olumunekankayizsmile
inşallah canım yaa oyy mutlu olsun babam benim ya
zuhal merhaba günaydın canım nasıl oldun
aslımm gündüz biliyon demi nişanEvet inşallahhh :lepi:
Akşam olsunda bakim cumartesi benimki kaççı.
Valla çalışsamda gelicem dedi hihoyyyt
zuhalcimm çokk geçmiş olsunn canımm.. o kadarcık olur tatlımm bi anda geçmiyor kii :1hug:sağol canım çok kötü sayılmam hala kulaklarım başım zonkluyor:2:
sağol canım çok kötü sayılmam hala kulaklarım başım zonkluyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?