- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.181
Bgün 4 gün çalışıcaz oh bee.
Keşke bi güzellik yapsalar sizede cumartesi yarım gün için işe çağırmasalar kötükedihüso
Cumartesi çalışmak çok kötü ya =((
Kızlar benim kayınvalide şimdiden bebek duasına başlamış =))
İnşallah hemen olur diyo
torun yokmu başka canım:)) aman huzur olsun herşey sağlık bebekte olur.
çocukta yaparım kariyerde :))) bende bir sene düşünmüyorum bakalım daha 26 olcam evlenince çok erkennn
bitaraftan da erken anne olmak çok güzel oluyo ilerleyen zamanlarda.
Benim annem çok küçük evlenmiş mağlesef 17 de.
çocukluğunu tam yaşayamadan bence.
18 de de beni doğurmuş.
Ama şimdi abla kardeş gibiyiz her yönden.opuyorumnanaktan
yeri geliyor en iyi arkadaşım oluyor. Beni anlıyor.
O yönlerden çok iyi ama büyük sorumluluk çocuk ya.
özellikle 1 sene uykusuz geçiyor kafamçokkarıştı
eskiden öyleymiş annemde 16 yaşında anne olmuş şimdiki aklım olsaydı geç evlenirdik diyor hiç birşey yaşayamamış ki ne çocukluk ne gençlik sorumluluk kayın bakmış görümceye bakmış kaynana kayınpeder bize diyor acele etmeyin olur tnıyın yaşayın birbirinizi diyor tadını çıkarın hemen yapma diyor yaşınızda genç biriktirin çalışın en az iki sene diye uyarıyor benide ben bir sne ideal diye düşnüyorum bakalım kısmet yinede
Memur eviydi bizim kıt kanat geçiniyorduk çalışmaya başladım 5 senedir rahatladık biraz ev yaptırdık destek olduk 3 kardeştik 3 de okuyrduk ev kiraydı çekyatta yattık bir odam olamdı ne çocuklukta nede geçlikte ta 3 senedir var bir odam allahtan özenirdim genç odalarına cocuk odalarına olmadı bütçemiz müsade etmedi bende istiyorum ki yaşayamadıklarımı benim çocuğum yaşasın olsun herşeyi para para para çalışmam lazım gelecek için biraz da olsa katkı katkıdır ....
Kimseler yokkk mu tık tıkk
http://www.limango.com.tr/shop/index.php
Kızlar şu battaniyeler nasıl sizce kullanan alan varmı kalite olarak????
kızlar açık parfümden memnunmusunuz sansiro gibi mesela hangisini önerirsiniz varmı favoriniz
topiktekiler kaçışmışş :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?