2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tanyel'cim sallayalım bakalım, ama böyle zor oluyo yaa, baktıktan sonra unutuyorum.
Öncelikle çok fazla sıkıntı yaşamışsın henüz tam anlamıyla atmamışsın ama yüreğinin bir kısmı tertemiz, yani hilal ay dıomuş, yavaş yavaş diğer sıkıntılarınıda atacaksın.
Orada bir kalp gördüm kafana çok fazla takıyorsun bazı şeyleri, oluruna bırak bence...
Birde deniz yolculuğu falanmı düşünüyorsun?

durdu valla tanyel gelsende topiğe bir hareket katsa diye çıldırıyordukdelikafadulden

hahahah deliler yaa, özledim sizi giiiiiiiiiiii

aaaaaaaaa balayina dünyanin diger ucuna gidebilirim...yoksa deniz nerdeee ben nerde burda canim ya, agzina sagliiiiiiiiik canim benimmmm yaaaaa

tanyelll bi resmini eklede görelim bakalım nasılsın çılgınlık yüzünde de var mı:))))bak benim albümde var görmediysen :))

canim resmim yok su an yanimda vallahi birtek avatarda kullandigim var is yerindeyim ayiptir söylemesi =)))))

seninkine bi bakim, yarinda ben sana birtane gösterimmm =) veya bi maillerimi karistirim belki bulurum birseyler =))))

hg mervecik =)))

Son düzenleme:
esroooo iyi attın kız geçen hafta otobüsle yolculuk yaptı demekki bu hafta deniz yolunu tercih edecek:)))

Yol göremedim ama sankim kafasında üç beşler dönüyo bu kızın :))
Ay kınada da 2 tane bekar kız yanıma geldi tabi yaşları 30'u geçik, illa elimize içinden geçen harfi yaz dediler :))
Medyuma falan benzettiler galiba :))

hoşgeldiniz kızlarr selam herkeseeeee

Slm canımcım, özledim sizleri kıss...

üç beşler mi:))) tülki olmasın onlar:)) yaş 30 muydu kızların vahh garibanlarım benim:))

slm kızlar nabersiniz
sabahtan beri gelemedim yanınıza
kızlar dün akşam nişanımızı da yaptık
albüm yapıcam az sonra
resimlerime bekliyorum :)))
MERAKLA BEKLİYORUZZZZ

HİÇ SORMA SBAH İŞE GELİR GELMEZ İLK KKYA BAGLANIYORUM SİZİN İÇİNolumunekankayizsmile

üç beşler mi:))) tülki olmasın onlar:)) yaş 30 muydu kızların vahh garibanlarım benim:))

30'u geçmiş, kızın arabası altında enaz 3000 lira maaş alıyor ama neden daha önce evlenmedim diye yakınıyormuş.
Bende didimki ne saf kız yaa, ben öyle maaş alıcam bide arabam olacak evlenirmiyim bee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…