- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.221
slm kızlar nabersiniz
sabahtan beri gelemedim yanınıza
kızlar dün akşam nişanımızı da yaptık
albüm yapıcam az sonra
resimlerime bekliyorum :)))
Yol göremedim ama sankim kafasında üç beşler dönüyo bu kızın :))
Ay kınada da 2 tane bekar kız yanıma geldi tabi yaşları 30'u geçik, illa elimize içinden geçen harfi yaz dediler :))
Medyuma falan benzettiler galiba :))
hahahahahah bak ne güzel isnanlara umut veriyorsun bacim =)))
Slm canımcım, özledim sizleri kıss...
30'u geçmiş, kızın arabası altında enaz 3000 lira maaş alıyor ama neden daha önce evlenmedim diye yakınıyormuş.
Bende didimki ne saf kız yaa, ben öyle maaş alıcam bide arabam olacak evlenirmiyim bee :))
tamam canım:)) hafta tatilin mi bugün evde misin nesrincim ben resmini göremedim ne zaman koydun(
ZUHAL ABLAAA, ya birsey dicem, cok tatlisin ya ama senin yasin kac demistin??? hic de abla gibi duyrmuyorsun canim yaaa =))))
bu ara resmim buldum ekliyorum
değil mi kız:lepi: senin erkek kardeşin var ise al bari kıı ya da benimkine alalım:)))
mersiiiiaklinialirimsmileyaş 26:)) 27 olmaya 3 ay kaldıÇok üzgünüm çoook.bakalım sen nasılsın kızz:)))
Nesrin'cim albüme koysana resmini, özel yapınca kimse göremez...
esra tüm albümlere tıklayınca görünüyor mu canım
ben görünüyor diye biliyorum..
ekledim canim =)))
ya yasini göstermiyorsun, cok tatlisin vallahi seni böyle beklemiyordumPPP
dogrusu =)
masallaaaah
ama benim resimler iki sene fln , yeni cekildiklerim yok evde yani...hani zaten ufak gösteriyorum burda daha da ufak gösteriyorum =)))
kızlar ekledim
albümden bakabilirsiniz
hepinize çok teşekkür ederiz
evet biraz hızlıyız
cumartesi günü alışverişe çıktık
dün akşamda yaptık nişanımızı
bohçalarımıda eklerim çekince resimlerini
bir an önce kurtulalım bu işlerden dedik
Kızlar bişey sorcam yaa, ilk geceyi kayınvalidesinin evinde geçirecek olan varmı?
Bizim şöyle bir durum var, nikah sonrası hemen balayına gitmicez, 1 gece kalıp sonra gidicez çünkü hem annemlerle vedalaşmak için, hemde kayınvalidemde 1 gece kalmış olmak için.
Şimdi onlar eminim yatak falan hazılayacaktırlar, oysaki ben hiç istemiyorum çok kararsızım bu konuda yaa(
Kızlar bişey sorcam yaa, ilk geceyi kayınvalidesinin evinde geçirecek olan varmı?
Bizim şöyle bir durum var, nikah sonrası hemen balayına gitmicez, 1 gece kalıp sonra gidicez çünkü hem annemlerle vedalaşmak için, hemde kayınvalidemde 1 gece kalmış olmak için.
Şimdi onlar eminim yatak falan hazılayacaktırlar, oysaki ben hiç istemiyorum çok kararsızım bu konuda yaa(
kızlar ekledim
albümden bakabilirsiniz
hepinize çok teşekkür ederim
evet biraz hızlıyız
cumartesi günü alışverişe çıktık
dün akşamda yaptık nişanımızı
bohçalarımıda eklerim çekince resimlerini
bir an önce kurtulalım bu işlerden dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?