2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcim çok canım sıkkın nişanlımla tartıştık düğünleri oldu biliyorsunuz ve ben 1 haftadır hastayım abisini aramam için aradı 2 gün önce aramız zaten yok abisiyle,hastayım yatıyorum zaten tartıştık o sırada şimdi çıkılmaz bir durum aldı ne konuşuyor ne telefonlara bakıyor.telefonu kapatıp açmıyor saatlerce.konuşuncada bağırıp çağırıp kapatıyor yani buna can ne kadar dayanır hala ne yaptım bu kadar tepkiye karşılık

tebrik için aramadın mı

tatlımm ben geldimm... abisini aramadığın için mi bu kadar tavır

tebrik için aramadın mı

denizcim daha evleneli 1 hafta oldu ben yataktaydım ama bunu dillendirip anensi teyzesi nişanlımı bana konuşturdular biranda tepem attı yatıyorum hafta sonu aradı bende tüm dertler bitti abinin tebriği mi kaldı dedim.kardeşlerim annem ben babasını annesini tek tek aradık.bende arayacaktım ama fırsat kolladım o arada da hastaydım zaten.

üzülme canım sonuçta hastasın. şuan kendinle ilgilenmelisin eğerki laf olmuşsa aramadı gelinimiz felan diye nişanlınında ağrına gitmiştir sana çıkışmıştır düzelir sıkma canını

Ailesine çok düşkün biri daha öncedende anladığım kadarıyla Zuhal.
O yüzden aramanı tebrik etmeni istemiş bide kendi aramış ara artık diye yanlış anlamadıysam. Ya canım sen nekadar sevmesende aranız olmasada
yine de resmide olsa bi arayıp tebrik etmek gerekirdi.
Kendini onun yerine koy sen bence.
Alttan alırsan biraz düzelebilir bugün yarın gibime geliyor.

kızımmm bana bakk zatenn kalbim güm güm oluyor değişikk haller oluyorr dünden beri :)))))

:lepi:
İyi bari kalbin atmaya başlamış.
Ben hiç atmıcak zannediyodum güm güm diye ciddi ciddi.
Yani no telaş no panik halindesin kızım.
Geç bile kaldın yaaaa heycan yapmak için :icecream:

işte ele karıştın mı yok onun düğünü tebriki yok şu ay valla ya zor iş. sende daha fazla gerginlik oluşmadan ara canım istersen hastayım çok arayamadım felan diye toparla yoksa yine sen üzüleceksin.
hatta kıskanıyor imajı bile çıkabilir bu da hiç iyi bir yakıştırma olmaz

günaydın herkese
işler birikti gelemiyom çok sık
200 sayfa geçmiş okuyamadım
denizcim üzüldüm durumuna. ne anlarlarki tlf kapatmaktan,cvp vermemekten
sanki bilerek arayıp sormuyorsun
inş naptığının farkına varırda o ayağına gelir senin. üzme kndni :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…