- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.541
Ailesine çok düşkün biri daha öncedende anladığım kadarıyla Zuhal.
O yüzden aramanı tebrik etmeni istemiş bide kendi aramış ara artık diye yanlış anlamadıysam. Ya canım sen nekadar sevmesende aranız olmasada
yine de resmide olsa bi arayıp tebrik etmek gerekirdi.
Kendini onun yerine koy sen bence.
Alttan alırsan biraz düzelebilir bugün yarın gibime geliyor.
denizcim çok canım sıkkınnişanlımla tartıştık düğünleri oldu biliyorsunuz ve ben 1 haftadır hastayım abisini aramam için aradı 2 gün önce aramız zaten yok abisiyle,hastayım yatıyorum zaten tartıştık o sırada şimdi çıkılmaz bir durum aldı ne konuşuyor ne telefonlara bakıyor.telefonu kapatıp açmıyor saatlerce.konuşuncada bağırıp çağırıp kapatıyor yani buna can ne kadar dayanır hala ne yaptım bu kadar tepkiye karşılık
denizcim daha evleneli 1 hafta oldu ben yataktaydım ama bunu dillendirip anensi teyzesi nişanlımı bana konuşturdular biranda tepem attı yatıyorum hafta sonu aradı bende tüm dertler bitti abinin tebriği mi kaldı dedim.kardeşlerim annem ben babasını annesini tek tek aradık.bende arayacaktım ama fırsat kolladım o arada da hastaydım zaten.
annesi aradı dün ee kızım ne oldu biz teyzesiyle konuştuk zuhal aramadı diye teyzeside nişanlımı arıyor gelin aramamış diye olaya bakın.oda bana diyor.böyle olaylar patladı şimdi ne dinliyor ne de arıyor.
Günaydın kızlar, hava bozuk ben bozuk...
Zuhal'cim anlattıklarına bakılırsa küçük bir konu dallanıp budaklanmış, annesinin teyzesinin müdahalesi olayı büyütmüş.
Nişanlında belki arada kalmıştır, onlar baskı yapıyordur belki...
neyse sıkma canını telafisi olan şeyler bunlar... zuhalcim
denizcim konuşabilsek telafisi olacakta adam bağırıp çağırıp kapatıyor.açmıyor telefonları:gitme:
ya bu olaylar anlatılmaz ama baktım elleri dar nişanlım anlatıyor yetişemiyor aile yardımı yok diye tuttum avcumda olan paramı belki ihtiyacı olur dedim alın düğün hediyem olsun dedim abine ilet dedimdüşüncesizlikle suçlayamazlar beni.
ya bu olaylar anlatılmaz ama baktım elleri dar nişanlım anlatıyor yetişemiyor aile yardımı yok diye tuttum avcumda olan paramı belki ihtiyacı olur dedim alın düğün hediyem olsun dedim abine ilet dedimdüşüncesizlikle suçlayamazlar beni.
olayın yatışması için değişik birşeyler yapabilirasin güzel bir ev hediyes al ve abisine gönder mesela eltine yada. olaylar kpanır bu davranışında yine gelir bulur seni :) biraz fedakarlık yapcaksın şimdiden dillenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?