2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuhalcim aslıya katılıyorum resmi olarakta olsa araman gerekirdi
tamamm hastasında çok konuşmadan bi tebrik edip kapat
bencede biraz alttan alırsan kapanır konu
e ailesini tanımıyoruz tabi ama dedilerse gelin aramadı gelen aramadı gelmedi bi tebrik bile etmedi diye
ya da abisi bişey söylediyse kızmış sinirlenmiş sana patlamış olabilir ...

sorsan hiç düşkün değildir kimseye ihtiyacı yoktur.3 yıldır nişanlıyız ailesin egöstermediğim büyüklük adı altında tavır kalmadı bu kadarını da haketmedim.konuşmuyor ki kapatıyor telefonları arama beni deyip kapatıyor.dün birde annesinin dediği şu kelime çok gıcığıma gitti kızım ne var bunda kızın ailesi demesinler kardeşinin nişanlısı aramadı herşey gösteriş bence.

işte zuhalcim bak evde konuşulmuş bayaa bi bence seninkinin sinirlerini zıplatmışlar aramadı aramadı bence kıskınçlık durumuna düşürmüşlerdir seni ondan bu kadar tavır almıştın..
bana kalırsa nişanlında önce ara abini tebrik et bitsin .. nişanlınıda arama o arar o zaman aradığını duyunca

selam kızlar opuyorumnanaktan

denizcim ne olursa olsun o onun abisi hadi düğüne gitmedin gidemedin ama mutlaka arayıp tebrik etmen lazımdı hem abisini hemde annesini
sounçta düşmanın ya da 7 kat el değil bunlar senin kaynın evlenen

annesi aradı dün ee kızım ne oldu biz teyzesiyle konuştuk zuhal aramadı diye teyzeside nişanlımı arıyor gelin aramamış diye olaya bakın.oda bana diyor.böyle olaylar patladı şimdi ne dinliyor ne de arıyor.

sonuşta aile büyüklerini aramışşınız annesini kayınpederi. ailenle birlikte en önemli şeyi yapmışşnız abiyede gelincfe bugün ararsın naıl anlarsa artık sende hep hasta yatıyorsun sonuçta

kızlar o gün duyar duymaz kapatıp telefonu hemen aradım zaten adam bana darısı size diyemeyecek kadar hödük.eşiylede ikisiylede konuştum iyice suçlu oldum denildi arandı oldu.insanların yüzler böyle olaylarla daha açık görünüyor.

Günaydın kızlar, hava bozuk ben bozuk...
Zuhal'cim anlattıklarına bakılırsa küçük bir konu dallanıp budaklanmış, annesinin teyzesinin müdahalesi olayı büyütmüş.
Nişanlında belki arada kalmıştır, onlar baskı yapıyordur belki...

haftasonu acile gidecek kadar çok hastaydım ateşten şuurumu kaybetmiş şekilde yatıyordum.birkaç defa aradı sesi sıkkın ne oldu dedim en son derdini akşam dedi canımın acısıyla olay büyüdü

ya bu olaylar anlatılmaz ama baktım elleri dar nişanlım anlatıyor yetişemiyor aile yardımı yok diye tuttum avcumda olan paramı belki ihtiyacı olur dedim alın düğün hediyem olsun dedim abine ilet dedim düşüncesizlikle suçlayamazlar beni.

olayın yatışması için değişik birşeyler yapabilirasin güzel bir ev hediyes al ve abisine gönder mesela eltine yada. olaylar kpanır bu davranışında yine gelir bulur seni :) biraz fedakarlık yapcaksın şimdiden dillenmesin

oldukça düşünceli davranmışşın fakat hani deler ya manevi destek bu ona geliyor küçük bir telefon beklentisi seni üzüyor başkaları için kendi mutluluğundan olacaksan eğer ki az çok tanıyorsun o insanları 3 sene dile kolay sende bazen eğeceksin kendini

Başka aileye karışmakta böyle bişey işte.
İyilik yaparsın ama küçük bir yanlışında senden kötüsü olmaz.
Bu durumlarda politik yaklaşmak gerekiyor galiba, ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Sanırım tek çözüm yolu pek umursamamak, nişanlınıda bir süre arama bana kalırsa, sakinleşmesini bekle, arada kaldıysa oda gerilmiştir...

bence çok duyarlı davranmışsın canım yaaaaaaaa
ama işte yapılan en küçük bi hata iyiliklerin üstünü hemen örtebiliyo bazı insanlar için

Düşüncem ne kadar doğru bilmiyorum ama bana kalırsa Zuhal yeterince fedakarlık yapmış. Anlattıklarından bunu çıkardım ben...
Hep alttan aldığı takdirde onlar daha çok üzerine gelecektir, bazı durumlarda ağırdan alması daha doğru olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…