2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcim ben buna sebebiyet vermemek için haftalar öncesi düğün hazırlıkları sırasında elimde avcumda olmayan yardı mı yaptım.

Geriden takip ediyorum biraz ama yetişemiyorum işlerden.
Canım nekadar düşkün olduğunu göstermesede sevmiyorum dese bile
Ailesi ya sonuçta dışardan biz gelinleri kast ediyorum bi hata yanlış yaptıkmı
Aileye karşı çok zorlarına güçlerine gider gidiyor.
7 kat el yapsa zorlarına gitmez ama biz yapınca gider.
Buda aileye girmeye aday olduğumuzdan yada aileye dışardan girdiğimizden kaynaklanıyor bence.
Bide milletin ağzı torba değil ki büzesin.

Esracığım ben senin bi önceki yorumuna katılıyorum.
Biraz politik olmak gerekiyor böyle olaylarda.
Çokta üstüne gitmicen. Çok üstüne gidincede ters tepki yapıyor.
Bence biraz alttan almalı sonra akışına bırakmalı.
Her konuda alttan alınmamalı zaten bazı şeylerde
gerekiyo gerekince de yapmak lazım.
Kradese çok doğru yazmış bi önceki yorumunda.

başıma böyle şeylerin gelmesinden nefret ediyorum.iyliğimin kurbanı oluyorum hep:gitme: tartışmada olaylar büyüdükçe büyüyor.anneside ee kızım bunda ne var dünürler demesin abiisinin nişanlısı tebrik etmemiş şimdi bu gösteriş değilde nedir.

Aman yaa dünürlerde her şeyi bitirmişte bunumu düşüneceklermiş yani...
Gelin ve kaynında nişanlı gelin aramadı etmedi diye senimi çekiştirecekler, hiç sevmiyorum böyle durumları ama hayatın gerçekleride bunlar malesef...

evliliğin ilk yıllarında politik olmak lazım bence..hem aileyi iyice tanıdıktan sonra kime nasıl davranacagınıda ögrenmiş oluruz.ben becerebiliyormuyum hayır..sinirlendimmi agzımdan çıkıveriyor içimde kamıyor dayanamıyorum..bir aile olduktan bağlılığınız bu anlamda arttıktan sonra biraz daha esnek olunabilir..ki şimdi dikkat ediyorum annem abisi yada kardesi hakkında kendisi eleştri yapar ama babm bişe desin biters ters bakar bi bozulurki.aslında neyin ne oldugunu bilir ama yinede öyle konuşmasını yorum yapmasını kesinlikle istemez ailesi hakkında. ki benim annem babam 25 yıllık evli düşün biz daha niaşnlıyız...insanın nefsine agır geliyor bazı seyler..

onlara göre anladığım kadarıyla sırf tebrik etmek için ara demişler
aradı olda ister içinden gelsin ister zorla
karşı taraftaki dünürleri aramadı değir gelin demesin

bişe dediğin zamn daha kıymetli olurlar bide:1closedeyes: allah hepimize geçim hoşlugu versin inşallah..aile arasında bu sıkıntılarda insanı çok yıpratıyor:1no2:

bende bunu anladım gırtlak gırtlağa geliyorlar aile içinde dönüp yarabbi şükür diyorlar.ama şimdi birde şu var benim ailemden biri nişanlımla ufak bir münakaşa olmamışken neden ben hep içlerindeyim işte bu dengeyle alakalı.nişanlım bu dengeyi sağlayamadı olayları kapatacağına kanamasına yardımcı oldu.birde bana hep dediği zuhal aman kimselere açık vermeyelim sırt sırta olalım böyle görsünler bizi.gerçekten öyleyiz ha

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

olur herşey insanlar için düzelir yoluna girer biraz sabır daha neler yaşayacağız göreceğiz gücümüz bunlarla yerle bir olmasın.. güçlüyüz senin arkadanda şuan nişanlın tepkili fakat biz varız. kafan rahat olsun stresli olmaktansa elinden geleni yine yapmalısın bence senin başın ağırır tatlım ya

Bende ilk verdiğim tahlili aç karnına vermiştim...
Gelişmelerden haberdar et canım, benimki bu ay ertelendi diğer aya kaldı (
Ama bişey farkettim bu ay hiç kafama takmadım ve tam 28 günde oldum...

sağol denizcim konuşabilsek düzelecekte olmuyor.akşam bi cevap verdi tam iyi hoş konuştuk derken 1 saat sonra fıttırmış vaziyetteydi şimdi telefonları kapalı mışıllll mışılll uyuyor.

kış dönemine girince adet döngü zamanları değişir mi düzenli oalrak 1 ve5 arası oluyorsum şimdi 22-26 arası son 3 aydır yaklaşık neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…