- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.561
olayın yatışması için değişik birşeyler yapabilirasin güzel bir ev hediyes al ve abisine gönder mesela eltine yada. olaylar kpanır bu davranışında yine gelir bulur seni :) biraz fedakarlık yapcaksın şimdiden dillenmesin
sorsan hiç düşkün değildir kimseye ihtiyacı yoktur.3 yıldır nişanlıyız ailesin egöstermediğim büyüklük adı altında tavır kalmadı bu kadarını da haketmedim.konuşmuyor ki kapatıyor telefonları arama beni deyip kapatıyor.dün birde annesinin dediği şu kelime çok gıcığıma gitti kızım ne var bunda kızın ailesi demesinler kardeşinin nişanlısı aramadıherşey gösteriş bence.
annesi aradı dün ee kızım ne oldu biz teyzesiyle konuştuk zuhal aramadı diye teyzeside nişanlımı arıyor gelin aramamış diye olaya bakın.oda bana diyor.böyle olaylar patladı şimdi ne dinliyor ne de arıyor.
Düşüncem ne kadar doğru bilmiyorum ama bana kalırsa Zuhal yeterince fedakarlık yapmış. Anlattıklarından bunu çıkardım ben...
Hep alttan aldığı takdirde onlar daha çok üzerine gelecektir, bazı durumlarda ağırdan alması daha doğru olabilir...
Başka aileye karışmakta böyle bişey işte.
İyilik yaparsın ama küçük bir yanlışında senden kötüsü olmaz.
Bu durumlarda politik yaklaşmak gerekiyor galiba, ama kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Sanırım tek çözüm yolu pek umursamamak, nişanlınıda bir süre arama bana kalırsa, sakinleşmesini bekle, arada kaldıysa oda gerilmiştir...
başıma böyle şeylerin gelmesinden nefret ediyorum.iyliğimin kurbanı oluyorum hep:gitme: tartışmada olaylar büyüdükçe büyüyor.anneside ee kızım bunda ne var dünürler demesin abiisinin nişanlısı tebrik etmemiş şimdi bu gösteriş değilde nedir.
evliliğin ilk yıllarında politik olmak lazım bence..hem aileyi iyice tanıdıktan sonra kime nasıl davranacagınıda ögrenmiş oluruz.ben becerebiliyormuyum hayır..sinirlendimmi agzımdan çıkıveriyor içimde kamıyor dayanamıyorum..bir aile olduktan bağlılığınız bu anlamda arttıktan sonra biraz daha esnek olunabilir..ki şimdi dikkat ediyorum annem abisi yada kardesi hakkında kendisi eleştri yapar ama babm bişe desin biters ters bakar bi bozulurki.aslında neyin ne oldugunu bilir ama yinede öyle konuşmasını yorum yapmasını kesinlikle istemez ailesi hakkında. ki benim annem babam 25 yıllık evli düşün biz daha niaşnlıyız...insanın nefsine agır geliyor bazı seyler..
onlara göre anladığım kadarıyla sırf tebrik etmek için ara demişler
aradı olda ister içinden gelsin ister zorla
karşı taraftaki dünürleri aramadı değir gelin demesin
bende bunu anladım gırtlak gırtlağa geliyorlar aile içinde dönüp yarabbi şükür diyorlar.ama şimdi birde şu var benim ailemden biri nişanlımla ufak bir münakaşa olmamışken neden ben hep içlerindeyim işte bu dengeyle alakalı.nişanlım bu dengeyi sağlayamadı olayları kapatacağına kanamasına yardımcı oldu.birde bana hep dediği zuhal aman kimselere açık vermeyelim sırt sırta olalım böyle görsünler bizi.gerçekten öyleyiz ha
kızlar konuyla alakalı degil araya girecem ben kdoguma gittim bugünde ..doktor yoktu 11.30 da tekrar gidecem tahlil vercem açmı olmam lazımdı
genelde tahliller aç karına olur ama
olur herşey insanlar için düzelir yoluna girer biraz sabır daha neler yaşayacağız göreceğiz gücümüz bunlarla yerle bir olmasın.. güçlüyüz senin arkadanda şuan nişanlın tepkili fakat biz varız. kafan rahat olsun stresli olmaktansa elinden geleni yine yapmalısın bence senin başın ağırır tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?