2011 gelin adayları buyrun sohbete

kış dönemine girince adet döngü zamanları değişir mi düzenli oalrak 1 ve5 arası oluyorsum şimdi 22-26 arası son 3 aydır yaklaşık neden acaba

Yazın zaten bir çok kişinin düzensizdi, sıcaklardan olabileceği söyleniyordu...
4-5 gün gecikme sorun olmazmış, bazılarının 2 ay erteleniyormuş o sorun işte....

ya sabah az bişe kahvaltı ettim sorun olurmuki 1 saat sonra gidicem..tamam canım

Keşke sorsaydın, bana açmısın diye sormuştu ama, hamilelik testi içindi belki o...
Akıllı doktorum bana hamilelik testi yapmıştıda...

banada yapmasın :)))

kız valla test yapıp birde hamilesiniz sonucu veriyormuş:)) :roflol: insanın başına gelirmiki bu tür olaylar

Ayy bende çok komikti bi aldım hamilelik testi yazıyor ve 12. 13. haftada değerler vardı. Diğer haftalarda bişey yok. O kadar korktumki kendimi Hz. Meryem gibi hissettim :))
İçimden diyorumki acaba 12 haftalık hamilemiyim, oysaki adam ceketini bilem atmadı üzerime :)) El tutmaylada çocuk olmaz heralde kaydirigubbakcemile3
Sonra aşağıya indim, kapıda bekleyenler vardı, kadın seninkine bakayım dedi, sonra sen bekarmısın dedi bende evet dedim, sana niye yapmışki zaten olmadığı besbelli demiştide rahatlamıştım
Doktorada neden yaptınız diye sordum, zaman kötü diyo :))

kız öyle deme girilen wcleri bile artık uyarıyorlar temizliğine dikkaet edin diye:)) ondan yapmıştır o.Allah korusun.

kız öyle deme girilen wcleri bile artık uyarıyorlar temizliğine dikkaet edin diye:)) ondan yapmıştır o.Allah korusun.

Haklısın ayy Allah muhafaza yaa, babası bile belli olmaz...
Ben zaten klozete oturunca heryerini tuvalet kağıdıyla kaplıyorum...
Kalabalık yerlerde kadın erkek ayrı değilse gitmemeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…