- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.581
Bende ilk verdiğim tahlili aç karnına vermiştim...
Gelişmelerden haberdar et canım, benimki bu ay ertelendi diğer aya kaldı(
Ama bişey farkettim bu ay hiç kafama takmadım ve tam 28 günde oldum...
sağol denizcim konuşabilsek düzelecekte olmuyor.akşam bi cevap verdi tam iyi hoş konuştuk derken 1 saat sonra fıttırmış vaziyetteydi şimdi telefonları kapalı mışıllll mışılll uyuyor.
kış dönemine girince adet döngü zamanları değişir mi düzenli oalrak 1 ve5 arası oluyorsum şimdi 22-26 arası son 3 aydır yaklaşık neden acaba
sağol denizcim konuşabilsek düzelecekte olmuyor.akşam bi cevap verdi tam iyi hoş konuştuk derken 1 saat sonra fıttırmış vaziyetteydi şimdi telefonları kapalı mışıllll mışılll uyuyor.
kış dönemine girince adet döngü zamanları değişir mi düzenli oalrak 1 ve5 arası oluyorsum şimdi 22-26 arası son 3 aydır yaklaşık neden acaba
ya sabah az bişe kahvaltı ettim sorun olurmuki 1 saat sonra gidicem..tamam canım
kızlar konuyla alakalı degil araya girecem ben kdoguma gittim bugünde ..doktor yoktu 11.30 da tekrar gidecem tahlil vercem açmı olmam lazımdı
Canım aç olarak yapıyolar testleri hep.
Yazın zaten bir çok kişinin düzensizdi, sıcaklardan olabileceği söyleniyordu...
4-5 gün gecikme sorun olmazmış, bazılarının 2 ay erteleniyormuş o sorun işte....
Keşke sorsaydın, bana açmısın diye sormuştu ama, hamilelik testi içindi belki o...
Akıllı doktorum bana hamilelik testi yapmıştıda...
şöyle güzel ve derin bir mesaj yaz açınca düzelir okusun rahatlasın siz olduğunuzu tekrar hatırlatt:1hug:
aradım sekreteri tok gelin bişe olmaz dedi( uf inşallah bi sorun olmaz
banada yapmasın :)))
kız valla test yapıp birde hamilesiniz sonucu veriyormuş:)) :roflol: insanın başına gelirmiki bu tür olaylar
kız valla test yapıp birde hamilesiniz sonucu veriyormuş:)) :roflol: insanın başına gelirmiki bu tür olaylar
daha nice yıllara pandoşş:)) artık bu yılları evlilikte devirirsiniz.
Ayy Aslııı ne güzel, inşallah evlilik yıldönümlerinizide kutlarsınız...
Ayy bende çok komikti bi aldım hamilelik testi yazıyor ve 12. 13. haftada değerler vardı. Diğer haftalarda bişey yok. O kadar korktumki kendimi Hz. Meryem gibi hissettim :))
İçimden diyorumki acaba 12 haftalık hamilemiyim, oysaki adam ceketini bilem atmadı üzerime :)) El tutmaylada çocuk olmaz heralde kaydirigubbakcemile3
Sonra aşağıya indim, kapıda bekleyenler vardı, kadın seninkine bakayım dedi, sonra sen bekarmısın dedi bende evet dedim, sana niye yapmışki zaten olmadığı besbelli demiştide rahatlamıştım
Doktorada neden yaptınız diye sordum, zaman kötü diyo :))
kız öyle deme girilen wcleri bile artık uyarıyorlar temizliğine dikkaet edin diye:)) ondan yapmıştır o.Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?