2011 gelin adayları buyrun sohbete

erkeklerin çoğu üstüne fazla gidince bunalıyo üstlerine fazla gidip boğmamak gerekiyo galibaaa
biz bayanlar olarak sevgi ilgi delisiyiz, şımarırız çocuklar gibi ilgi bekleriz, tabi erkeklerde de var bu ygular ama bizimki kadar çok değil galiba

nesrincim çeyizlerinin hepsi çok güzel
Allah nazarlardan saklasın
senin benden çeyiz listesi almana gerek yok. fazlası var eksiği yok canım
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Ben mesela dagınıklıktan nefret ediyorum herseyin yerli yerinde düzenli olması gerekiyor nişanlım ise tam tersine dagınık uygun bir dille aldım karsıma anlattım bak ben senin arkanı toplamak zorunda değilim sonuçta biz birlikte yasayacagız ikimizin evi olucak düzenli olalım falan filan...geçen gün dolabının resmini çekmiş atmıs artık dagınık değilim msjı veriyor :)

meltemcim katılıyorum çoğu kadın kendini salıyor amaaaaaaaann nasılsa evlendik diyor bu çok yanlış
tabi erkeklerde şu anki aynı ilgiyi özeni göstermeliler
herşey en başta birbirini anlamakla oluyor
sevgi saygı çok önemlii
bir yandanda evlilik çok zor ama sırtımızı eşlerimize yaslayınca hayatı beraber götürmeyi başarırsak çok güzel olacak.aşk sevgi huzur eşlerimizle beraber olduğumuz zamanlarda saklı

amin canım
hepimiz özenerek hevesle alıyoruz sonucta
hepimiz en güzel günlerimizde kullanalım
benimde cok ufak tefek esyalarım kaldı
sürahi,peçetelik,büyük ekmek sepeti gibi...
onlarıda acele etmiyorum alırım zamanla

nesrincim çeyizlerinin hepsi çok güzel
Allah nazarlardan saklasın
senin benden çeyiz listesi almana gerek yok. fazlası var eksiği yok canım
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Çok şükür nişanlım dagınıklıgı okulda bıraktı
Gece 4-6 nöbetleri sağolsun
Ceza alıcam korkusuna yatagını kagıt gibi düzeltirdi
Maşallah

bende alayım bunu okuyayım canım..

nesrincim bu kadın eşinden ayrı bir evlilik danışmanı. kendi yaptığı hatalar sonucu doğruyu bulmuşmuş. hikayesi ilginç
kitabın konusu şöyle ferhat ile şirin yıllar sonra birbirine çok aşıkken bir apartman dairesinde uyanıyorlar bakıyorlarki aralarında muhabbet bitmiş. danışmana geliyorlar.

yalnız ilginç olan şirin bu yolda 25 adım atıyor.
ferhat 15 adım.
yani en çok iş kadına düşüyor.
enteresan yerler var onun dışında kolay okunuyor çerezlik..

zaten ayşecim bence heryerde iş kadında
kadın ne kadar iyiyse erkekler eve o kadar bağlı
ama bir kere bile kadın kendini salsa
erkek hemen soğuyor evden
evin düzeni
ailenin sapasağlam ayakta durmasının temeli bence kadın...

hoyttt ne çok yazmışsınız yaaa.okuyana kadar uyku vaktim geliyor

herkesler iyi anladığım kadarıyla.ben birazrahatsızdım ama iyiyim şimdi.stresten baş ağrısı,kusma falan oldu da.

şimdi gidip yatayım.hepinize iyi geceler.bu arada ben de fotosu olan çeyizlerimi ekledim albümüme.bakmak isteyen olur belkii
hoşçakalınn

Kızlar iyi geceler hepiniizi seviyorum ve öpüyorum :)

iyi geceler kızlar öpüyorum ikinizi de
meltemcim sağol sohbet içinn
geçmiş olsun aysunn

Son düzenleme:
Günün anlam ve önemi için:

''Her kadın bir elmas madenine benzer aslında.
İçindeki parlayan ışığı bulmak zordur ama o ışığı yakaladığınızda hayatınıza anlam katacak bir gökkuşağını ellerinize almış olursunuz...
Bazen bir yıldız olur gönlünüzde,bazen gözlerinizdeki güneş.
Ellerinizdeki küçük bir serçedir bazen,bazen hain bir kedidir yüreğinizin kapısında.
Açmayı bilirseniz kapıyı,tüm korkularınızın,üzüntülerinizin eceli olur kadınlar.
Pencerenizi açarsanız her sabah size gülümseyen nazlı bir çiçek olur,hoş kokuları ile evlerinizin havasını değiştirir.
Bazen toprak olur,can verir,verim katar hayatınıza.
Ama bakarsanız,görürseniz,anlarsanız,anlatırsanız güzeldir bütün kadınlar…
Aşk bakım isteyen bir bahçe gibidir.
Aşkınızı bakımsız bırakmayın…''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…