2011 gelin adayları buyrun sohbete

rüyamda gelinliğimin olmadığını gördüm ve son 3 saat kala gelinlik aradım çok ilginç rüyalar gördüm ya allah hayıra çıkartsın

akşam 9 da aradı birşey olmamış gibi.kafasını dinlemişte herşey çok üstüne gelmiş ailesiyle de başka sorunları var aman ben duymakta istemiyorum hiç sorunları bitmiyor.1 saat konuştuk öyle sonra ütü yapacağım dedi kapattık.

günaydın bacılarımm.. bugün havaaa hiç güzel değil yaaa kapalı içim karardı... he kız aslı son 2 gün Allah nasip ederse bu gece çıkıyorlar yola

aylincim bana sorarsan eften püften sebeler ona sorarsan dünyanın en büyük sorunu.eee bende herşeye tamam diyen bir özelliğim olmadığı için kavga çıkıyor böyle.birde düşünmüş bana haksızlık yapmış.örnekler verdim hadi abini geç diğer kardeşlerin için yaptıklarım ortada dedim dinledi öyle.

sonuçta kafan biraz da olsa rahatladı tepki ve tavırı sevmiyoruz biz kadınlar olarak bütün gün üzüntülü gün de geçmek bilmiyor yoluna girer girmiş hadi bakalım zuhalcim sevindim

aylincim sorun yoktu 1 haftadır hasta yatıyordum beni aradı abimi neden kutlamadın gibi sözler etti o günde çok hastayım bende hemen arıyorum demeyeceğim için tartıştık biraz.ben böyle tepki verince annesine dönüyor neden bana zuhalin abimi aramasını söylediniz iyi bir ara kızışıyor hatta teyzesi bunu arayıp söylüyor söyle arasın kutlasın diye.işte böyle aylin.

valla zuhalim Allah sabır versin.. Dünde bizimkii durduk yere dediğin gibi eften piften sebepler yüzünden afra tafra yaptı şuan yapmayada devam ediyor. dün akşamdan beri görüşmüyoruz bakalımm.. Bazen sebepsiz kızmalarını çekemiyorum..

neyse canım uzatmayın.

günaydın bacılarımm.. bugün havaaa hiç güzel değil yaaa kapalı içim karardı... he kız aslı son 2 gün Allah nasip ederse bu gece çıkıyorlar yola

Hayırlısıyla gelsinler inşallah.. =)) Heycan va mı heycan :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…