- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.081
rüyamda gelinliğimin olmadığını gördüm ve son 3 saat kala gelinlik aradım çok ilginç rüyalar gördüm ya allah hayıra çıkartsın
akşam 9 da aradı birşey olmamış gibi.kafasını dinlemişte herşey çok üstüne gelmiş ailesiyle de başka sorunları var aman ben duymakta istemiyorum hiç sorunları bitmiyor.1 saat konuştuk öyle sonra ütü yapacağım dedi kapattık.
aylincim bana sorarsan eften püften sebeler ona sorarsan dünyanın en büyük sorunu.eee bende herşeye tamam diyen bir özelliğim olmadığı için kavga çıkıyor böyle.birde düşünmüş bana haksızlık yapmış.örnekler verdim hadi abini geç diğer kardeşlerin için yaptıklarım ortada dedim dinledi öyle.
günaydın züloşçum
akşam 9 da aradı birşey olmamış gibi.kafasını dinlemişte herşey çok üstüne gelmiş ailesiyle de başka sorunları var aman ben duymakta istemiyorum hiç sorunları bitmiyor.1 saat konuştuk öyle sonra ütü yapacağım dedi kapattık.
günaydın bacılarımm.. bugün havaaa hiç güzel değil yaaa kapalı içim karardı... he kız aslı son 2 gün Allah nasip ederse bu gece çıkıyorlar yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?