2011 gelin adayları buyrun sohbete

böyle sebeplerin ardından yapılan barışları hiç gönüllü kabul etmiyorum artık bir 15 gün anca toparlarım kendimi.kişisel problemimiz olsa tamam ama diğer üçüncü kişiler için kavga tartışmaları kabul etmiyorum.

heyy Allahım yaa üstüne niye gelirlerki ararsın herhalde kendini iyi hissettiğin zaman.

yani ailesinin hatta teyzesinin karışmasını hiç anlamıyorum açıkçası
hatırladığım kadarıyla abisi senin nişanında problem çıkartmıştı dimi
tepki olarak ilk önce aramaman gayet normal ama sonuçta artık sende o ailenin
bi ferdisin kızsanda sonradan araman lazım canım

alincim senin hazırlık yokmuu nişan ????

kız biz pazar akşamı yaptık ya nişanımızı
albüm yaptım görmedin mi sen
çabuk albüme uç bakayım çabuk kaydirigubbakcemile3

neyse canım uzatmayın.

Hayırlısıyla gelsinler inşallah.. =)) Heycan va mı heycan :lepi:

heyecan vardı da yasin içine :))) dün gece oturdum bohçaya konulacakları jelatinledim kurdelalarla süsledim sonra kaldırdım.. çok güzel şeyler dee işte tatsızlıklar olmasa

aylincim yaaa ben pazar giremiyoorum pazarteside hiç giremedim ondan kaçırmışım kusura bakma
zuhal deyince hemen uçtum zaten baktımm
inş.. başka başka pürüzler çıkmadan kavuşursunuz birbirinizeeeeeeee

heyecan vardı da yasin içine :))) dün gece oturdum bohçaya konulacakları jelatinledim kurdelalarla süsledim sonra kaldırdım.. çok güzel şeyler dee işte tatsızlıklar olmasa

:1no2: mümkün degillll..olur sıkma canını keyfini çıkarrr.benimde canımı sıkan çok sey oldu simdi diyormki canımı sıktım tamam ama keşke birazda tadını çıkarsaydım..dönüp baktığımda üzülüyoru hep..sıkıntı olmazsa olmaz ama keyifli taraflarınıda gör tadını çıkarrrrrrr

yasemincim hayırısıyla atlatın nişanınızı inşallah
bizim evin içinde olduğu halde çok gergindim
seni düşünemiyorum

inşallah canım benim.. yaa nişan gerginliği stresi cidden çok fenaa.. bideee ufacık şeylere bile kızması beni deli ediyor hemen tavır alıyor.. Yarın bi gelsinn hayırlısı ile konuşacağımm beyefendi ile..

canımm zaten attım telefonu kenara aldımm malzemelerimi oturdum masama zevkle yaptım. gece yatağa girdiğimde baktım atmamış mesaj uyudum bende. bakalımm ne olacak.. sopayı hak ediyor alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…