- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.101
Bende iki gün önce öle rüyalar görmüştüm.
Düğün iptal oluyodu. köpekler kovalıyodu.
ikinci düğünü yapıyoduk onada kimse gelmiyodu. delikafadulden
aylincim sorun yoktu 1 haftadır hasta yatıyordum beni aradı abimi neden kutlamadın gibi sözler etti o günde çok hastayım bende hemen arıyorum demeyeceğim için tartıştık biraz.ben böyle tepki verince annesine dönüyor neden bana zuhalin abimi aramasını söylediniz iyi bir ara kızışıyor hatta teyzesi bunu arayıp söylüyor söyle arasın kutlasın diye.işte böyle aylin.
alincim senin hazırlık yokmuu nişan ????
aylincim sorun yoktu 1 haftadır hasta yatıyordum beni aradı abimi neden kutlamadın gibi sözler etti o günde çok hastayım bende hemen arıyorum demeyeceğim için tartıştık biraz.ben böyle tepki verince annesine dönüyor neden bana zuhalin abimi aramasını söylediniz iyi bir ara kızışıyor hatta teyzesi bunu arayıp söylüyor söyle arasın kutlasın diye.işte böyle aylin.
alincim senin hazırlık yokmuu nişan ????
neyse canım uzatmayın.
Hayırlısıyla gelsinler inşallah.. =)) Heycan va mı heycan :lepi:
günaydın aylin yasemin züloş
heyecan vardı da yasin içine :))) dün gece oturdum bohçaya konulacakları jelatinledim kurdelalarla süsledim sonra kaldırdım.. çok güzel şeyler dee işte tatsızlıklar olmasa
yasemincim hayırısıyla atlatın nişanınızı inşallah
bizim evin içinde olduğu halde çok gergindim
seni düşünemiyorum
aylincim siz düğünü ne zaman yapacaksınız canım.
inşallah canım benim.. yaa nişan gerginliği stresi cidden çok fenaa.. bideee ufacık şeylere bile kızması beni deli ediyor hemen tavır alıyor.. Yarın bi gelsinn hayırlısı ile konuşacağımm beyefendi ile..
:1no2: mümkün degillll..olur sıkma canını keyfini çıkarrr.benimde canımı sıkan çok sey oldu simdi diyormki canımı sıktım tamam ama keşke birazda tadını çıkarsaydım..dönüp baktığımda üzülüyoru hep..sıkıntı olmazsa olmaz ama keyifli taraflarınıda gör tadını çıkarrrrrrr
haftaya dermişim :roflol:
nisan sonu mayıs başı gibi falan herhalde zuzucum
aylincim yaaa ben pazar giremiyoorum pazarteside hiç giremedim ondan kaçırmışım kusura bakma
zuhal deyince hemen uçtum zaten baktımm
inş.. başka başka pürüzler çıkmadan kavuşursunuz birbirinizeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?