- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.121
canımm zaten attım telefonu kenara aldımm malzemelerimi oturdum masama zevkle yaptım. gece yatağa girdiğimde baktım atmamış mesaj uyudum bende. bakalımm ne olacak.. sopayı hak ediyor alsanaalsanasmile
merhabalar kızlarrr bende 2011 yazzzında evleneceğim kısmetseeee
o da stres yapıyodur canım yaa
takma sende boşver
geçer hepsi
aman yasooo sakın arama bırak arasın adamı birkere arıyorsun neymiş kafa dinleyecekmiş oluyor en iyisi kendi işine bak sen bu hayat daha neler öğretiyor insana
heyecan vardı da yasin içine :))) dün gece oturdum bohçaya konulacakları jelatinledim kurdelalarla süsledim sonra kaldırdım.. çok güzel şeyler dee işte tatsızlıklar olmasa
:1no2: mümkün degillll..olur sıkma canını keyfini çıkarrr.benimde canımı sıkan çok sey oldu simdi diyormki canımı sıktım tamam ama keşke birazda tadını çıkarsaydım..dönüp baktığımda üzülüyoru hep..sıkıntı olmazsa olmaz ama keyifli taraflarınıda gör tadını çıkarrrrrrr
bizde ne nişan başlangıcı ne de nişan sonu iyi geçtihepsinin içine ailecek yaptılar töbe ya.
bizde ne nişan başlangıcı ne de nişan sonu iyi geçtihepsinin içine ailecek yaptılar töbe ya.
benimde babam sağolsun
afedersiniz içine etti nişanımın ama neyse ki atlattık yine
benim gerginliğim birazda bundan kaynaklanıyodu
ama herşeye ragmen çok güzel görünüyordun:)))
teşekkür ederim canım sağol
kimseye bişey belli etmemeye çalıştım ama
içimde fırtınalar kopuyodu resmen
Aman geçti bitti.
inşallah o fırtınalar düğünde kopmaz canım.
:teselli: Şeniz
valla zuhalim Allah sabır versin.. Dünde bizimkii durduk yere dediğin gibi eften piften sebepler yüzünden afra tafra yaptı şuan yapmayada devam ediyor. dün akşamdan beri görüşmüyoruz bakalımm.. Bazen sebepsiz kızmalarını çekemiyorum..
hoşgeldin bakalım buyur aramıza
nasıl gidiyo nişannn
hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2
cnm bnm aşkım asker yüzüklerimizi aldık taktık ama daha resmen nişan yapmadıkk bahar ve yaz ayındaaa ikisinide yapacağız cnm haziran gibi nişan temmuz sonu ağustos basında da düğün düşünüoruzzz kaydirigubbakcemile2
inş herşey yolunda gider tatlımmm
gönlünüzce olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?