2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm zaten attım telefonu kenara aldımm malzemelerimi oturdum masama zevkle yaptım. gece yatağa girdiğimde baktım atmamış mesaj uyudum bende. bakalımm ne olacak.. sopayı hak ediyor alsanaalsanasmile

aman yasooo sakın arama bırak arasın adamı birkere arıyorsun neymiş kafa dinleyecekmiş oluyor en iyisi kendi işine bak sen bu hayat daha neler öğretiyor insana

aman yasooo sakın arama bırak arasın adamı birkere arıyorsun neymiş kafa dinleyecekmiş oluyor en iyisi kendi işine bak sen bu hayat daha neler öğretiyor insana

yok canım aradığım yeter zatenn bu sefer aramayı düşünmüyorum ararsa konuşurum mesaj atarsa karşılığınıda veririm amaa ilk adımı bu sefer ben atmıcam..

heyecan vardı da yasin içine :))) dün gece oturdum bohçaya konulacakları jelatinledim kurdelalarla süsledim sonra kaldırdım.. çok güzel şeyler dee işte tatsızlıklar olmasa

nişan üstü oluyo canım böle gerginlikler..
sizde atlatırsınız.

bencede katılıyorum :=)

bizde ne nişan başlangıcı ne de nişan sonu iyi geçti hepsinin içine ailecek yaptılar töbe ya.

hoşgeldin bakalım buyur aramıza
nasıl gidiyo nişannn

cnm bnm aşkım asker yüzüklerimizi aldık taktık ama daha resmen nişan yapmadıkk bahar ve yaz ayındaaa ikisinide yapacağız cnm haziran gibi nişan temmuz sonu ağustos basında da düğün düşünüoruzzz kaydirigubbakcemile2
hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2

h.b cnm nasılsın ???

Günaydın kızlaar, ne oluyo anacım, güzel haberlerle gelin dedik, son sayfada pek iyi şeyler okumadım.
Diğer sayfalara da bakmak istemiyorum belliki güzel haber yok...

Hoşbulduk şekerüm, benim nişanımda da sorunlar çıkmıştı, hatta akşam sonunda çok huzursuzdum ama konuşunca karşılıklı yanlış anlaşılmalar olduğu farkediliyor. Çok kızıyorum kendime birilerini takıp nişanımda üzüldüğüm için...
İnsanların lafları üzmüştü beni (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…