2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydınlar kızlar.

Bizde nişan tarihimiz olan 21 Mayıs 2011 de düşünüyoruz düğünümüzü. Kesin bişey yok ama büyük ihtimalle o güne getiricez =)

teşekkür ederim canımcım, sonunda atlattım nişanıda...
Ufak tefek aksilik ve yanlış anlaşılmalar dışında güzeldi...
Kızlar sizde de oldumu bu tarz şeyler, kayınvalidem ve görümcem bazı hareketlerimi yanlış anlamış (

Yanlarına biraz geç çıktım (oda benim suçum değildi bekleyeceksin dediler) bide biraz fenalaştım sıcak ve kalabalıktan o nedenle yanlış anlaşılmalar olmuş.
Allah'tan nişanlım iyimser yaklaşıyor, o beni rahatlattı...

merhaba.......... bende sohbetinize katilabilirmiyim?

kisacasi kendimi anlatayim....
04.04.2010 Askimla Sözlendim... Tanisali 8 Ay oldu...
Nisanimiz 14.11.2010
INSALLAH Haziranda 2011 de de Evlenicez.....

20 Yasindayim... Almanya dogumluyum... almanyada yasiyorum... Aslen Zonguldak/Sinopluyum.

Neler Paylasiyorsunuz burada?

cimcime hayirli olsun canim..
ayni durum bendede oldu.. bana odadan cikmayacaksin dediler
bende erkek tarafi gelince bi süre cikmadim, menül menül oturdular icerde ama beni beklemis herkes:))
snradan söylendi banada önceden gelseydin diye, bizde adet böyle dedim ve konu kapandi..
o nedenle sorun yapma canim, daha yolun basindayiz.. yoksa erkenden yipratiriz kendimizi..

aylin slm seninde sözün hayirli olsun , almanyanin neresindensin ?

a. slm canim... NRW Essen yakinlari, sen?
tsk ederim canim...

seninde kilo cizelgen var ama benim kadar kilolu degilsin.... su an konsantrem rejimimde...

Son düzenleme:
Günaydınlar..
Benim sözde ben misafirlerimizi (erkek tarafını) kapıda karşıladık. Annem babam ben kardeşim halam eniştem kuzenim. Cümbür cemaat hepsini kapıda karşılamıştık sıraya geçip =))
Nişanda dernekte olmuştu sonradan çıkmadık nişanlımla. Zaten konvoy olarak gitmiştik hep beraber. ama bizde de başka aksaklıklar olmuştu. =) hattta nişanın başlarında yüzüm asılmıştı. şimdi düşünüyorum da niye yüzümü astım diyorum istemeden. düğünde öle yapmıcam hep gülücem. Ufak tefek aksilikler illaki oluyo. Boşverin hiç sıkmayın canınızı kızlar.

hayırlı olsun cimcimecim tekrardan :)

hoşgeldin aylin. Benimde nişan 21 mayısta oldu. seneye de düğün olucak Allah kısmet ederse.

a. slm canim... NRW Essen yakinlari, sen?
tsk ederim canim...

seninde kilo cizelgen var ama benim kadar kilolu degilsin.... su an konsantrem rejimimde...

ben de kilo çizelgesi vardı da kaldırdım. nişana kadar 6-7 kilo verdim. nişan haftası izine çıkmıştım 2 hafta. 2 haftada 2 kilo aldım kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar nasılsınız

günaydın canım nbr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…