2011 gelin adayları buyrun sohbete

evlendikten sonra türkiyeye mi yerleşiceksin. pamuk helva.

merhaba kizlar bende 2011 geliniyim ama bizim yol sorunumuz var.senağlama..daha sözü bile yapamadik bu yüzden söz nisan insallah 3 agustosta...

insallah sende kavusursun biran öncee cnmm

inşallah herşey gönlüne göre eksiksiz sorunsuz olur aylinciğim.
bende biran önce 52 kilo olmak istiyorum. 66 kiloydum 60 a düştüm.
Sende verirsin istedikten sonra..

insallahhhhhhhhhh tsk ederim cnmm kaydirigubbakcemile5

ayyy duisburg dan miiiiii?????? ben ordan nisanligimi alicam weselerstr dan hehe... ben gelsenkirchendenim...
bende kilo vericem insallahhh... spor aradabir yapiyorum evt...

nisanlimisin sen? nisanligini görebilirmiyim ekleyebilirmisin?

kilomu böle görünce korkmayinnnn, kemiklerim agiir basiyorr... 70 gibi görünüyorumm diolarr

Ben yatak odamı çok merak ediyorum şimdiden. Nasıl bişi olucak acaba. Siyah veya beyaz düşünüyorum. Parlak olanlarından lake mi ne deniyomuş.

ben bembeyazzzz mobilya, aralarinda griyy renk de olabilir, duvarlar acik griyy gümüs rengi yani ve eflatun rengii acik eflatunn....

hangi yataklardan istedigimi göstereyimm

evlendikten sonra türkiyeye mi yerleşiceksin. pamuk helva.

malesef hayir...babam kesinlikle karsi cikti biz aslinda türkiyede yasamayi düsünüyorduk ama ailem olmaz biz seni göndermeyiz dediler karsi ciktilar..yani o benim yanima gelicek buda bizi biraz ugrastiracak daha dogrusu sabrimizi sinayacak...sonunda beraber olucagiz cektigimiz zorluklara degicek hersey cok daha güzel olucak diye birbirimizi avutuyoruz...hayirlisi...

hazirlikta yapamiyoruz simdiden iste biz türkiyeye gittimizde haledicegiz herseyi mecbur bir haftada nasil olucak bilmiyorum ama suanda ikimizde olsunda nasil olursa olsun diyoruz...

allah kavusturur sizi insallahh tez zamandaa........ eger askk sevgi cokk varsaa, dügün nasil olursa olsunn dersiniz siz simdi, ama unutma birkere evleniyorsunn...
benim kardesimde TR den birini seviyorr... ailem nasil vericek hic bilmiyorum.. SABIr lazim gercektennn.... mutluluklar cnmm

ben bembeyazzzz mobilya, aralarinda griyy renk de olabilir, duvarlar acik griyy gümüs rengi yani ve eflatun rengii acik eflatunn....

hangi yataklardan istedigimi göstereyimm

Evet bembeyaz çok güzel olur. bende karar veremedim hala siyahla beyaz arasındayım henüz. =)) Ama ilk tercihim beyaz benimde.

hayırlısı olsun canım. sen çalışıyomusun evlendikten sonra çalışıcakmısın. nişanlınında iş durumu var ama sizinkiler orda olduğu için yardımcı olurlar.
ailene yakın olmak bence güzel bişey. insanın memleketi gibisi yok ama ailen nerdeyse memleketin orası sayılmıyomu bi yerde.

bunlara bayiliyorumm

hım ikiside çok değişik. ben üsttekini daha çok beğendim.
hemen örtü nasıl serilir üstüne diye düşündüm ikinci modelde. yoksa çok değişikmiş.

amin canim....yok biiz zaten dügün icin demiyoruz bunu bu yaz söz ve nisan yapicaz onun icin diyoruz yani olsunda nasil olursa olsun diye...

yok allaha sükür ailem vermez diye kaygilarim yok zaten bana dedikleride su oldu sen istedikten sevdikten sonra bize laf söylemek düsmez ama türkiyeye gelin göndermeyiz seni dediler orada kimsen olmayacak yalniz kalirsin alisamazsin falan....evlendikten sonra artik burda yasayacagiz birtek vize almasinda biraz zorluk olur iste allaha sükür ben calisiyorum isimde iyi yinede insan kaygilaniyor birde arada mesafe olunca ister istemez ufak tefek atismalar oluyor bu yüzden...

pandomim evet ben calisiyorum icanim Isim iyi evlendikten sonrada calisacagim...ailemle özlikle annemle ilk zamanlar cok inatlastim türkiyeye gelin gidicem diye bakti sevgilimde ben böyle iki arada kaliyorum buraya gelmeye karar verdi cünkü onun orda isi var iyide kazaniyor yanasmadi baslarda ama iste hayirlisi olur insallah bu...ailem destek olur onlardan yana sorunum yok...ama simdi düsündügümde banada en mantiklisi bu geliyor...hayirlisi olsun insallah rabim utandirmasin

siyah da toz cok belli oluyor canimmm...

birinci modeli bende cok beyendim, örtü meraki yok bende aslinda... TR de cok yapiliyor bu, burda yapan yok... ama yinede birtane alicak ceyizimee....

ceyiz paylasimida yapiormusunuz burda?????

canim benim türkiyede kimsen yoksa asla kabul etme derim, türkiyede yasiyamazsin, tr de yasayanlar yanlis anlamasin bizleri... biz avrupada almanyada yada herhangi bir ölkede yasadigimiz icin rahatliga alismisiz, tr de okadar cok disiplinsizlik varki, trafik olsun gec vakitte gezmek olsun tehlike olsun var bu herkes biliyor... burda almanyada rahatlikla gezebiliyorsun...
pazar günleri tr de yollar tiklim tiklim burada bos .... cok fark var... bilemiyorum sana kalmis tabi...
sözlük olacak kisi almanca biliyormu? veya nerde calistirmayi düsünüyorsun? aushilfe felan da olabilir sanirim? mal yerlestirme gibi birsey... temizlik firmasi felan... zor valla.... calissin hic alistirma ögrensin kaydirigubbakcemile5

siyah da toz cok belli oluyor canimmm...

birinci modeli bende cok beyendim, örtü meraki yok bende aslinda... TR de cok yapiliyor bu, burda yapan yok... ama yinede birtane alicak ceyizimee....

ceyiz paylasimida yapiormusunuz burda?????

evet canim ben ceyizlerimi resimli ceyiz topiginde paylasiyorum...canim bende yemek takimlarini ve ev teksil ürünlerini türkiyeden getirmeyi düsünüyorum bu yaz cok güzel seyler var...

kızlar 24 Temmuz'da nişanım var.. çok heycanlıyım :)
düğünde 2011 temmuzundaaa 1 sene nişanlı kalcas yani
abone oluyorum hemen topiğe..

evet canim ben ceyizlerimi resimli ceyiz topiginde paylasiyorum...canim bende yemek takimlarini ve ev teksil ürünlerini türkiyeden getirmeyi düsünüyorum bu yaz cok güzel seyler var...

bendeee kaydirigubbakcemile2 bendee getircemmm... allah seni inandirsinnn, valizimee 3 pantolon 5 buluz bukadar yanii, 2-3 ayakkabi, yani doldurmicammm, tr den cok sey alicamm, hele o sali pazarlari yokmuuu, orda ucarim benn hehe kaydirigubbakcemile2
mutlaka aldiklarimizi paylasalimmm
ben simdilik service takimi aldim tabak felan
tencere takimim ve nevresim takimi yatak bettwäsche yani :kedi: diyemedimde

yok canim zaten simdi ´benimde aklima yatti almanyada yasama fikri bizim icin en iyisi bu sanirim...tamam türkiye gezmek icin cok ama cok güzel bir ülke seviyorumda memleketimi vatanimi ama almanin sartlari farkli tabiki...

evet canim dil ögrenmeye basladi ama kursa gitmiyor daha....artik nasil bir yerde is bulur bilmem ama insallah bulur ya calismak isteyene is heryerde var dilde onun icin sorun olmaz zaten...yok zaten öyle ben calisacagim o evde rahat rahat yatacak biri degil hatta gecen gün bunu konustuk gururludur kendisi...canim benim babamin kendi isyeri var....gerci kabul edermi bilmem ama belki yaninda calisabilir yani söför olarak bilmiyorum artik...mecbur oldugu icin edebilir

bende ayni senin gibiyim canim ya burda arkadaslarin aldikalrini gördükce icleniyorum ya almanyada yok böyle güzel seyler bu fiyatlara diye....insallah yaza...bende cok severim pazar gezmeyi önceden kiyafet doldurdum simdi ceyiz doldurucam...odami görsem babam bile kizmaya basladi heryeri doldurudun diye....

evet canim simdiden almak gerek yavas yavas evlenirken baska masraflarda cikiyor ivir zivir aradan ciksin..ben tchibodan ve tupperwareden cok sey aldim ya..

ben günlük yemek takimi aldim ama birde misafir kahvalti takimi almak isityorum kutahyanin...tencere tupperwarenin aldim nevresimleri türkiyeden alicam insallah burdan iki tane falan aldim ama türkiyedekilerin desenleri falan cook güzell...

canim sende paylas aldiklarini resimli ceyiz topiginde seninkileride görelim...

hosgeldin canimmm
benim nisanim 14 kasimm
dügünüm hazirandaa 2011

bir kaç hafta arayla giricez dünya evine o zaman :)

nişanına süren varmış daha, benim de 1 aydan biraz fazla süre kaldı, ilginç bi heycan sardı şimdiden, kıyafetimi yeni aldım daha bi sürü şey yapılcak oy oy :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…