2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşgeldin cnm aramıza opuyorumnanaktan

Günaydın kızlaar, nişandaki sorunları telafi ettim.
Görümcemi ve kayınvalidemi aradım, onlarda anlayışla karşıladılar saolsunlar (yani bana olur böyle şeyler dediler, artık arkamdan başka konuşurlarsa bilemem)
Bu konularda nişanlım iki taraflı düşünebiliyor, bana hak verdiği noktalarda vardı, yanlışımı gördüğü noktalarda, yanlışlarımı söylemelerinide ben istiyorum çünkü söylemedikleri takdirde yanlışın üzerine gidebilirim. Benim için şuan en önemlisi kayınvalidemi kırmamak diğerleri çokta önemli değil aslında, çünkü insan ne kadar iyi olursa olsun yanlışlar yapabiliyor. Yani kimse 4*4'lük değildir. Neyse 2. adımımızıda attık :)) ınşallah düğünümüzüde hayırlısıyla atlatırız canlar... Nişanlılık dönemi güzel ama aynı zamanda sorumluluk isteyen bir dönem. O nedenle biran önce atlatmak istiyorum şu dönemi...

SENN ADINA ÇOK SEVİNDİM CNM ÇOK MUTLU OLURSUN İNŞ DARISI BAŞIMA :Saruboceq:

Hoşgeldin cnm aramıza opuyorumnanaktan

hosbuldumm tsk ederimm opuyorumnanaktan
hayirli olsun canim.... nasil oluyor nisan telasi??? salonda mi oldu?
ah kilo derdi bendede var... ama veriyorummm valla karbonhidrat rejimiyle...

hosbuldumm tsk ederimm opuyorumnanaktan
hayirli olsun canim.... nasil oluyor nisan telasi??? salonda mi oldu?
ah kilo derdi bendede var... ama veriyorummm valla karbonhidrat rejimiyle...

canım benim nişan köy dernek lokalinde oldu.
hazırlıklar için bize bir hafta yetti ama nefes alamadık. =))
zaten nişan alışverişine çıkmadık. öle bohça olaylarına girmedik biz.
sadece o gün giyeceklerimizi falan aldık.
pastamızı kurabiyemizi içecekleri filan ayarladık.. resimci kuaför hepsini önceden ayarladık işte o bir haftada =)

kuaför resimci onlari bizde ayarlicaz daha yaa....
nisan alisverisine ekimin basinda cikacaz... nisanligim alinicak ramazandan sonra...
tek dilegim öncelikle 75 olmak... su kilolar gitsinn
benimki salonda olucak 300 kisilik

merhaba kizlar bende 2011 geliniyim ama bizim yol sorunumuz var.senağlama..daha sözü bile yapamadik bu yüzden söz nisan insallah 3 agustosta...

hayirli olsun canim...almanyanin neresindensin hangi sehirinden???

Bizde bohaçaları düğünde vericez, yetiştiremedik çünkü, kayınvalidem getirdi bohçalarımızı...
Kıyafetlerimi 1 haftada aldık :))
Elbisemide o hafta içinde aldım...

selam kizlar..

pamuk helva üzülme canim, ikisi bi arada olur güzelce.. daha zamaninizda var
herseyi halledersiniz... benim nisanim 1 hafta icinde olup bitmisti, aceleye geldigi icin bisürü eksik vardi

Aylin bende nrwden cnm, duisburgdanim.. yakin sayiliriz cok sevindim :)
kilo sorunu basa bela, hemde gelin olmaya ramak kala.. azmin varsa hepsini verirsin ins.
bende protein agirlikli besleniyorum, süt ürünleri, sebze, meyve, aksamlari izgara ve salata türü
yavas yavas ama kalici kilo veriyorum.. spor yapiyor musun peki?

Cimcime bizde bohcalari dügünde vericez, bizimkide yetismemisti..
Kimlere vereceksin halasi amcasi dayisi vs ?

ayyyy bnm aşkım da hayırlısı ile askerliğini bitirip gelse de biz de düğün telaşına düşsek boshayallersmile

Biz sadece ev sakinlerine vericez ve dayısına çünkü onun çok emeği geçti.
Diğerlerinede el öpmeye giderken ufak tefek hediyelikler götürücem nasipse...
Benim boy 1,62 kilo 54 tartıldığım yerdeki adam 2 kilo alman gerek dedi, oysaki ben çok memnunum kilomdan :))

sagol canim...bakalim artik nasil olucak bende bilmiyorum birde uzun yoldan gelicekler...asil yol sorunumuz canimizi s1k1yor cünkü ben yurtdisindayim o türkiyede yipraniyoruz biraz simdi degilde evlendigimizde ne olucak bilmiyorum biraz zorluk cekiciz ilk birkac ay...

kuaför resimci onlari bizde ayarlicaz daha yaa....
nisan alisverisine ekimin basinda cikacaz... nisanligim alinicak ramazandan sonra...
tek dilegim öncelikle 75 olmak... su kilolar gitsinn
benimki salonda olucak 300 kisilik

inşallah herşey gönlüne göre eksiksiz sorunsuz olur aylinciğim.
bende biran önce 52 kilo olmak istiyorum. 66 kiloydum 60 a düştüm.
Sende verirsin istedikten sonra.

merhaba kizlar bende 2011 geliniyim ama bizim yol sorunumuz var.senağlama..daha sözü bile yapamadik bu yüzden söz nisan insallah 3 agustosta...

hoşgeldin pamuk helva :))
söz nişan bir arada çok güzel şekilde olur inşallah gönlüne göre. senin hazırlıklar nasıl gidiyo. 2 aydan az kalmış.
yapıcakmısınız bohça falan.

Bizde bohaçaları düğünde vericez, yetiştiremedik çünkü, kayınvalidem getirdi bohçalarımızı...
Kıyafetlerimi 1 haftada aldık :))
Elbisemide o hafta içinde aldım...

bizde düğünde yapıcaz bohça kısmet olursa.

bende cevap verim canım soruna. biz bohça yapıcaz düğünde ama bi tek kayınvalideme yapıcam ekstra olarak. zaten kayınbabam yok. Teyze hala amca dayı birsürü nişanlımda. hepsine ayrı ayrı yapamam. Bi nişanlıma bi de annesine yapıcam =)

bizde düğünden sonra el öpmeye giderken kayınvalide+kayınpedere bohça yapılır

bizde de düğünden sonra el öpmeye (akşam yemeğine) giderken dayıya halaya filan ufak hediyeler yapılır. işte seccade veya havlu çorap, veya tülbent, lif gibi.

ayyyy bnm aşkım da hayırlısı ile askerliğini bitirip gelse de biz de düğün telaşına düşsek boshayallersmile

inşallahhhhhhhhhhh canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…