2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımın kardeşi ortanca olan tansiyonu çıkmış hastanye gitmişler yatmış serum vermişler
en son bir saat 8 de konuştuk sonra dizi izliyorum felan bende diyorum yaprak dökümüne bakıyroum bölmek istemiyor diye aramıyor
ben yatarken arayyım dedim napıyorsun iyim hastanedeyim kardeşini götrmüş ne oldu felan yatıyor ne zaman çıkıyosunuz ararım dedi kapattı insan söyler ahastaneye gidiyoruz hani ararsın açamazsam merak etme felan bende iyi geceler edim kapattım yattım uyudum şimdide merak edip sordum sabah nasıl odlu diye kıçını çevirip yatana kadar arasaydın diyor merak ettiysen miş

zaten kendi başına gitmişin gelmişin yatırmışşın aramasam haberim olmayacak sonra ilgilenmemiş asıl insan yerine koyupta paylaşmayan o şimdi kalkmış laf ediyor

Ayyy Denizzz buna mı üzülüyorsun kuzum ya ben artık hiç takmıyorum bile
Aksam saat 10'da uçaga bindi binmeden önce aradı beni inince mutlaka ara dedim gece 3'de ben uyurken arıyor askım hani uyumayacaktın beni bekleyecektin dio ben gece 3'e kadar napacaksam :)hiç üzülme kuzum onların davranıslarına akıl mantık ermiyor..

kızlar benim annemde yün yorgan yapmış 3 tane döşekte var yün (((((((( 2 tane ya ben onları kullan iyi tamam sıcacık tayıkaması eziyet çırpması eziyet istwmiorum diyorum kızıyor iki tane uyku setim var 2 tanede hazır yorganım var silikon

deniz bunlar böyle işte birşey olsun o olayda hemen laf sokmak için zaman kolluyorlar hasta dedikte ilgilenmedik bence ilgileniriz diye kıskanıyor bunlar biliyorlar güçlüyüz herşeye koşarız.

deniz bunlar böyle işte birşey olsun o olayda hemen laf sokmak için zaman kolluyorlar hasta dedikte ilgilenmedik bence ilgileniriz diye kıskanıyor bunlar biliyorlar güçlüyüz herşeye koşarız.

sallamamaya gayret gösteriyorum da hani nisanın hassas noktasından vurmaya çalışıyor neyse..

sen ne yaptın düzeltimi Aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…