2011 gelin adayları buyrun sohbete

edebiyat sınavına gircektik.lise son bu arada ve son sınav :))))
küçük küçük kağıtlara yazdım kopyaları
yan tarafıma eteğimin altına sakladım
ara ara bakıyorum gayet güzel gidiyo sınav yazdım bi çok sorunun cevabını
karşıdan hoca hem geliyo hem eğilip sıramın altına bakıyo
annaaammm bende başladı bi yanma kulaklarımda çıktı valla ateş
hoca geldi dedi ver bakim sıranın altındakilerii
ben çıkarttım tabi benim kopyaları verdim :))))))))
hoca başladı gülmeye bunlar ne diyo ayy bütün sınıf güldü yaaa:)))
sonra geldi hoca kendisi aldı
keğer sıramın altında bi kağıt varmış tabi benonu bilmiyom benim kopyaları çıkartıp verdim
hemde o kağıtta boş bi kağıtmışş
veeee ne oldu ben son sınıf son dersten bütünlemeye kaldım :))))))))

bir bana baktı bir kağıda 90 ı çaktı ne kııı mantığı anlamadım sırnaşık şey

İyi anlaşırdık edebiyatçıyla biraz garip bir adamdı, ne zaman ne yapacağı belli olmazdı, bi bakardım ortada bişey yokkeb bağırıyor :)) edebiyatçılarla aram çok iyi olmuştur, başka hocada kompozisyonda 90 vermişti, ben dahil herkes hayret etmişti, çünkü ondan 60'dan yukarı alan yoktu...

en nefret ettiğimi derstir edebiyat ve tarih

kendi kendini ele vermişsin...

bizde sınıfçak br kopyeye yeltendik:)) ingilizce sınavı olacaktı ve çok zor olurdu birkaç kişi dışında iyi not alan olmazdı.zaten 17 kişiyiz sınıfta iyileri öne oturduk test şeklinde sınav.belirledik a b c d e şıklarını parmakla yüzlerine koyacaklardı eğilip kalkınca soru sırasını takip edecektik sözde neyse sınav başladı herkes pür dkakt üç kişiyi takip ediyor neyse 10 soru firesiz gitti:))) ama bi baktık biri yatıyor diğeri kalkıyor ne oluyoruz ulenn dedik soru sıraları iyice kaydı:)))) 80 soruda 25 soruyu anca yapmış herkes :)) tam bir fiyaskoydu sınavdan sonra kızları az daha dövüyorduk 1 hafta küstük zaten:)))

sorma sormaa
düşün ne dalga konusu oldum
dedim hocam dürüstlük ettim kendim çıkarttım verdim siz yakalamadınız vermeyin bütünlemeye
acımadı ve bütlere bıraktı :))))))

bende matematikçiye mektup yazmıştım ama yine bıraktı adi herif...
Tek dersten kalmıştım hemde (
Karısından korkardı, son gün karısını görüp şikayet etmiştim :))

zuhalcim bizim üni.de oldu öyle bi olay sınıfca kopya çekmeye karar vermiş pazarlama bölümü
sivri zekalı bi kız yakalanmış
hoca demiş disiplin ve 2 hafta uzaklaştırma
kızda çıldırmış bütün sınıfı arayın herkeste kopya var demiş
biz sınavdan bi çıktık dışarda bi kavga kız erkek kıza saldırmışlar bizim bölüm zor almış kızı ellerinden
sınavları iptal olmuştu

günaydın kızlar nasılsınız...burda harika bir yağmur var bi yandan onu izliyorum bi yandan yazdıklarınızı okuyodum..keyifler nasıl?

Erkeklerin askerlik, bayanlarında üniversite anıları bitmiyor :))
Anlatmaya kalksam, saatler sürer...
Bizim okul şehir dışındaydı, bi dolu yılan olurdu.
Gerinin biri üzerime atmıştı canlı yılanı, bende kendimi bilgisayar labaratuarına kitleyip 2 saat çıkmamıştım... Hoca son çareyi cama çıkıp bana yalvarmakta bulmuştu, çocuklar derse girecek beni bekliyormuş meğer :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende renkli bi haaayat var anlaşılan şekerimmm kaydirigubbakcemile3

kızzzz toprakkkk
burda çok güzel yağmur yağıyo çisil çisillll
hemde sanki sulu kar gibi çok ince yağıyo hava çoook güzel
tam sevgili havasıı
şemsiye altında dolaşma havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…