2011 gelin adayları buyrun sohbete

sallamamaya gayret gösteriyorum da hani nisanın hassas noktasından vurmaya çalışıyor neyse..

sen ne yaptın düzeltimi Aranız

denizcim adam 2 gün ne aradı ne de sordu o kadar laf yememde yanımda kaldı.dün hiçbirşey olmamış gibi her saat aradı nefret ediyorum bu huyundan çok iyi bir dersi hakediyor ama bakalım elbette sabrımın sonu gelecektir.

Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.

Ben anlatayım bir tane.
Lise son sınıftayım tarih dersi ile ilgili savaşların sonuçlarını aklımda tutamıyorum diye turbo uç kutularına kayazrdım uçlar içinde kaydırınca okurudm yan tarafta çocuğun ucu bitmiş fazla kalemi olan varmı diye yırtınıyor yırtık hocada masa üstünde olan uç kaç dedi 0,9 dedim çocukta salak 0,90 kullanıyormuş avanak hoc aldı kopişerimi çocuğun masaya bıraktı geri vermek te yok sesimi de çıkartamıyorum çoçuk teşekükr etti sınav sonrası :))))))

ben hiç çekmedim ama çok iyi çeken bir arkadaşım vardı kız kitapla çekerdi:)) birgün sınava girdik arkadaşta kitabın üzerinde oturuyor neyse hoca dolaştıkça eteğinin arasında çeviriyor ama nasıl bir kabiliyettir:)) hoca gördü kızım ne yapıyorsun orda dedi çık tahtaya dedi:)) kız bacaklarının arasına sıkıştırmış kitabı yavaş yavaş yürüdü tekrar oturttu.:))))) yetenek bu işte

Iktisat dersi bileniniz vardır şekilller var. Yok kira arttı yok gider sinir olurdum şekil sorup açıklamasını yaptırcaktı hoca. Güzelce çizdim kağıda açıklamamlı felan çizdiğim soracağı ile aynısıydı bir ders öncesi söylemişti 50 puan ve toplam 2 soru.
Salak hoca kandırmış bizi başa şekil so

Günaydın kızlaar, nasılsınız...
Hiç kopya çekmeyi beceremezdim, bi kere tarihte sınıfça kopya çekiyorduk bende koca kitabı altıma koydum, çıkarıp çıkarıp bakıyorum. Hocada beni görmüş arkadan bağırıyo Emel diye bende ismimi söylemiyoya görmüyo sanıyorum meğer ismimi yanlış söylemiş :)) Bi baktım bana bakıyo, bi hamleyle kitabı aşağıya düşürdüm, ne kadar acemi olduğumu farketmiş olmalıki puan kırmamıştı...

Bir kerede edebiyat dersinde hoca yanımızda yazılı kağıtlarını okuyor, sıra bana geldi bi baktım 75 yazdı. Dedimki "ah ah keşke 90 rakamını görebilseydim" hocada bi bana bir kağıda baktı ve 75'i silip 90 yazdı :))
Tabi herkes itiraz etti, o hakediyo demişti
:kedi:

bir bana baktı bir kağıda 90 ı çaktı ne kııı mantığı anlamadım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…