2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydin.
esra
didem
nesrin
saniye
züleyha

anaaaaaaaaaaa zuhal nerde???

napiyorunuz kizlar, nasil gecti? vallahi cok hizli süper bir günle baslafim ben ama bakalim ilk düüz arkamda yine yaaaaani

Son düzenleme:
fıstık nerelerdesin yaaa

findukkk, ben dün benimkiyle bulustum =)))))))

hersey güzeldi =) simdi sabah rüya gördü diye bana catiyor annammmmm bu erkek milleti yok mu anam deli ediyor beni =)

heee birde dün ablasiyla karsilastik canim....kiz bana nasil bakti varya, CADI YA CADI.......

buralardaydim dün yaniii ugrayamadim size =)))
ama simdi burdayim anlat canim, ne var ne yok?

tanyelcim hayatı yaşıyon heeeeee :)))))
ben napcam sabah işe geliyom akşam gidiyomm çok monoton yaaa(((

hayati yasamak mi=ya canim bende calisiyorum bir yandan tezimi yaziyorum bir yandan dügün hazirliyorum bir yandan benimkiyle zaman gecirmeye calisiyorum , sonra birde tabii aileme zaman ayirmak zorundayim....diger taraftanda ablasiyla savasiyorum, arkadaslariyla savasiyorum bu yüzden de onunla savasiyorum.........

hayati yasamak derken.....evet iyisiyle kötüsüyle yasiyorum =)

amaaa yorucu yani gercekten yorucu........su an bana nasil kiziyor anlatamam , nedeni :

is yerine yicek bir iki sey almak icin markete girdim, kassada benden önce bir adam vardi, banka karti calismadi, zamanida yoktu bankaya gitmeye.....anlasilan ögle tatiline cikmis bir boyaci, karni ac, ama parasi yoktu...bende adam ciktiginda ödedim onunkisinide...cikarken dedim git al ben ödedim.

sonra cagresiz kaldi, nasil ya, nasil geri vericem derken, bende kosa kosa hemen cik uzaklastim..........
bunu benimkine anlattim...basladi herif pesinden kosmasini mi istedin de bilmem ne ya :S ayyyyyyyyyyyy
hayir yaparken bile bogusuyorum yani anliayacagin =(((((

ach ach =(

:))))) ah tanyelcim yaaa
iyilik yapayım demişin

aynen böyle canim........vallahi yani insan yoruluyor.......ama yapacak birsey yok.......savasicam savasicam......cünki cok seviyorum.........ve kiskancligindan yapiyor herseyi...bu yüzden planlamak ve herseyi cabucak ortadan cikarmak var =)))

ya bayramda tanismaya gelicekler...ne giyincem bilmiyorum ya =(((( pantolon mu giyinsem, elbise giyinsem cok mu agir olur sirf tanismaya...ne dersin finduk

ABLASI,
beni kardesine laik görmüyor, bu yüzden karsi cikiyor...onu sevmedigimi düsünüyor HALBUKI NE ALAKA ISTE amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
sorma, tam cadi, tam böyle diktatör tipi............ :'( evet tam görümcelik ayaklari yapiyor bana hic sorma........beni zor durumda birakiyor hep ve herseyi cok karisiyor sorma canim sorma...........

Son düzenleme:
hmmmm öncelikle ne güzel yaaa geliyolar :)))
pantalonda olur güzelim
yada zarif bi etek çok kısa olmamak şartıyla :)))
üstüne hoş bişeyde olur

hmmmm öncelikle ne güzel yaaa geliyolar :)))
pantalonda olur güzelim
yada zarif bi etek çok kısa olmamak şartıyla :)))
üstüne hoş bişeyde olur

aman vallahi, hic istemiyorum aslinda....o cadi kadini görmek istemiyorum.......ya kacsam mi ne ya.....su ailevi seyler bana fazla geliyor vallahi, her kafadan birsey cikiyor...heves meves birakmadilar ya......

öyle düşünme tatlımm yaaa
ailelerde önemli bence
sen böyle zamanlarda rahat ol kendini ve sevdiğini sıkma derim ben

güzelim nereye kadar ya, tutunacak briseyim yok ki, al iste benimkide hayir yaptim diye bana catiyor.....bu yollun sonu ya ölüm, ya timarhane, yada mutluluk...hadi bakalim hayirlisi diyelim....

öf ya, ne mutlu kalkmistim yatagimdan bugün...icim karardi vallahi....

bizim kadro nerde bugün?

bizi başbaşa bıraktılar gittiler yaaaa :)))))
3.sü mutluluğu seçelimm fıstık diğerleri yokk

allahin iziniyle insallah,

öööffff ofisten erken cikip alisverise mi gitsem ya.........kararsiz kaldim....

anam vallahi, yapa yanliz biraktilar bizi......

DENIZZZZ ABLA HOSGELDIN =)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…