2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba saniye
sigara kullanmıyorum da ark bıktım diye bir sakız varmış onu kullanıyor çiğniyor işte iyi gerldi bayağı azaltmış

merhaba denizcim..

duydum bende o bıktım otunu ama sakızını duymamıştım..

en kısa sürede denemeyi düşünüyorum bende.. artık otu mu olur sakızı mı olur bilmiyorum ama acil bırakmam lazım.
sürekli grip oluyorum ve haftalarca geçmiyor. zararlarını bariz biçimde hissediyorum sigaranın .inşallah faydasını görürüm

Son düzenleme:
ben komple program almıştım. ama kızlar kesinlikle yaptırcaksanız kıl olan yerlere uygulatın.. benim yüzümde hiç problem yoktu, uygulayan kız çene altımada yaptı tüy olmayan yerlerde problem yaşıyorum artık.. lazerin öyle bir özelliği var. koyu renk ve kalın olan yerlerde işe yarıyor ama ince olan tüyleri kuvvetlendiriyor

inşallah tez zamanda azaltır be bırakırsın insanın isteğiyle bence bırakacağım desen bırakırsın kendininle inatlaş canım

zuhal dün kırmızı ruj dedin bime gittim dün çok güzel göründü gözüme aldım kalıcı sürdüm peçete ile zor çıktı ama sürermiyim bilinmez ancak düğünde dernekte parlıyor nasıl bakın isterseniz bütün bimlerde vardır

yok kız ben demedim rujuu :roflol: ama favori rengim kırmızı dudaklar tabii:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…