2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ben geldim şükür tüm degerler normal yalnız kansızlık var biraz dedi..ilaç verdii.

Ay sevindim canım, çok takıyordun kafana, bende gidebilseydim iyi olacaktı...

selam kızlar..

kar geliyomuş diyolar İstanbul'a .. haberiniz olsun ..sıkı giyinin

Hadi bee, ne zaman geliyormuş, anamm sefkilim gelecek, uçak rotar falan yapmasın sonra (

Sağolun kızlar..kansızlık dısında sükür bişe yok onun içinde 3 aylık bi ilac verdi..
Zuhalcim ciger yararlımı..öyleyse yimem lazım saglık için artık sevmem aslında ama

Sağolun kızlar..kansızlık dısında sükür bişe yok onun içinde 3 aylık bi ilac verdi..
Zuhalcim ciger yararlımı..öyleyse yimem lazım saglık için artık sevmem aslında ama

kız çok yararlı tabi hatta yiyebilirsen dalak ve dana ciğeri. kan deposu bunlar.kuru üzüm çekirdekli,üzüm pekmezi ve ıspanak:))))haa keçi boynuzu bunları bol tükett sonra gel beni öpppkaydirigubbakcemile3

[

Hadi bee, ne zaman geliyormuş, anamm sefkilim gelecek, uçak rotar falan yapmasın sonra ([/QUOTE]

valla iş arkadaşım söyledi..bende onun yalancısıyım, haberlerde görmüş

kızlar kansızlık için dut pekmezide faydalı.. aslında bütün pekmezler şifa kaynağı.

mesele keçi boynuzu pekmezi özellikle sigara içenler için birebir. ciğerleri temizliyormuş.

bu arada ben bu aralar çok fazla sigara içiyorum

aranızda sigarayı bırakmayı başaran var mı?

benim her denemem hüsran.. azaltmaya çalıştığımda daha da fazla içiyorum

Keçi boynuzu pekmesi içiyorum canım digerlerinide yiyeyim bari sagol
bu arada arkadaslar gittiğim doktora genital için lazer uygunmu didim.cık dedibişeyin yapısıyla oynamayın o bzoulmasın dedi.

evet canım pekmez yönünden sıkıntı yok evde her türlüsü var kışda geliyor tahine karıştırır yirim artık..inşallah bırakırsın sigarayı canım

ben yaptırdım lazer epilasyon..

baya bi azaldı,tüy gibi çıkıyor ama tamamen bitmedi .. zararlımı bilmiyorum ama çok büyük rahatlık olduğu kesin

Keçi boynuzu pekmesi içiyorum canım digerlerinide yiyeyim bari sagol
bu arada arkadaslar gittiğim doktora genital için lazer uygunmu didim.cık dedibişeyin yapısıyla oynamayın o bzoulmasın dedi.

Lazer için hiç iyi şeyler duymadım açıkçası...
Bir doktor teknoloji arttı ama hastalıklarda arttı demişti, haikaten öyle...

ay buna bayıldım kız alemsiniz valla

merhaba saniye
sigara kullanmıyorum da ark bıktım diye bir sakız varmış onu kullanıyor çiğniyor işte iyi gerldi bayağı azaltmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…