- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.701
Kızlar ben geldim şükür tüm degerler normal yalnız kansızlık var biraz dedi..ilaç verdii.
selam kızlar..
kar geliyomuş diyolar İstanbul'a .. haberiniz olsun ..sıkı giyinin
Sağolun kızlar..kansızlık dısında sükür bişe yok onun içinde 3 aylık bi ilac verdi..
Zuhalcim ciger yararlımı..öyleyse yimem lazım saglık için artık sevmem aslında ama
kız çok yararlı tabi hatta yiyebilirsen dalak ve dana ciğeri. kan deposu bunlar.kuru üzüm çekirdekli,üzüm pekmezi ve ıspanak:))))haa keçi boynuzu bunları bol tükett sonra gel beni öpppkaydirigubbakcemile3
[
Hadi bee, ne zaman geliyormuş, anamm sefkilim gelecek, uçak rotar falan yapmasın sonra(
kızlar kansızlık için dut pekmezide faydalı.. Aslında bütün pekmezler şifa kaynağı.
Mesele keçi boynuzu pekmezi özellikle sigara içenler için birebir. Ciğerleri temizliyormuş.
Bu arada ben bu aralar çok fazla sigara içiyorum
Aranızda sigarayı bırakmayı başaran var mı?
Benim her denemem hüsran.. Azaltmaya çalıştığımda daha da fazla içiyorum
Keçi boynuzu pekmesi içiyorum canım digerlerinide yiyeyim bari sagol
bu arada arkadaslar gittiğim doktora genital için lazer uygunmu didim.cık dedibişeyin yapısıyla oynamayın o bzoulmasın dedi.
bizde sınıfçak br kopyeye yeltendik:)) ingilizce sınavı olacaktı ve çok zor olurdu birkaç kişi dışında iyi not alan olmazdı.zaten 17 kişiyiz sınıfta iyileri öne oturduk test şeklinde sınav.belirledik a b c d e şıklarını parmakla yüzlerine koyacaklardı eğilip kalkınca soru sırasını takip edecektik sözde neyse sınav başladı herkes pür dkakt üç kişiyi takip ediyor neyse 10 soru firesiz gitti:))) ama bi baktık biri yatıyor diğeri kalkıyor ne oluyoruz ulenn dedik soru sıraları iyice kaydı:)))) 80 soruda 25 soruyu anca yapmış herkes :)) tam bir fiyaskoydu sınavdan sonra kızları az daha dövüyorduk 1 hafta küstük zaten:)))
kızlar kansızlık için dut pekmezide faydalı.. aslında bütün pekmezler şifa kaynağı.
mesele keçi boynuzu pekmezi özellikle sigara içenler için birebir. ciğerleri temizliyormuş.
bu arada ben bu aralar çok fazla sigara içiyorum
aranızda sigarayı bırakmayı başaran var mı?
benim her denemem hüsran.. azaltmaya çalıştığımda daha da fazla içiyorum
Yaaaaaaaaaaaaaa bize tatil yokkk((((((((((((((
bugünde yarında çalışıyozz(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?