- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.361
ya kizlar canimi sikan birsey var, kayinvalidem haftaya tr ye gidiyor, ve nisan ve dügün icin takilarimi BENSIZ tr den alicakmis, ay sinirlendim ama napican iste, inadim inat kadin ya...
model beyen yazdir bana ver bulurum ben dedi, tmm da takmadan üzerimde görmeden nasil olucak anlamadim, o yüzden sizlere de göstereyim bir kac model kopyaladim bilgisayarima kaydettim
sizlerdede varsa gerdanlik setleri, gösterirseniz cok sevinirim
orda altın falan pahalı mı burdan alıcak.
keşke seninle beraber alsalardı en azından gerdanlığını setini.
hadi bilezik neysede. inşallah istediğini bulabilir.
sen ekle resimleri canım ::)
bu arada ben set aldırmadım takmam takamam diye.
çok zevkli aslında speedy ya. herşeyimiz kesin bi belli olsaydı daha da zevkli gelicek. her detayıyla uğraşmak filan. siz daha da şanslısınız bu konuda. kendinize ait baş başa yaşıyacağınız bi eviniz olucak
göya daha uygunmus, hic alakasi yok yaa..... altin cikti zaten ates pahalisi
artik pahali birsey secicem diyemi korktular anlamadim gitti, aile biraz cimri gibi geldi bana...
kuaför su su olsun dedim nisan icin, yok kizim orasi cok havali pahalidir demezmi abana, ayip yav sempatiksalakcinni
aslında evet zevkli ama çok model var bependiğim onun için kararsz kalıyoum.
Şimdi koltuk takımı bakıcaz hakanın çalışmadıpı bı haftasonu ama bi türlü kısmet olmadıı kaydirigubbakcemile2
daha çok zamanımız var bizim speedyy 1 sene eyvahedigeldismile
fikirlerinizi bekliyorumm
ve yeni modeller tabii
ben bunu çok beğendim ama dediğin doğru üstünde güzel durup durmamasına bakmak lazım
belki orada bakıp beğendiğin modelleri gösterirsen benzerlerini bulur
benimki de kendi alıyo herşeyimi, ben bişey beğenmeye fırsat bulamıyorum pek ama napalım...
benim gözüm en pahalisina gitti yani hasira mutlaka ondan aldir canim
ilerde para ihtiyacin oldugunda kullanmazsan cok isine yarar..
hasir setlerinin sadeleride var onlar cok hos duruyo siyah abiyelerin üzerinde..
ah ahh bakalim bizim altin konulari nolucak, sadece bileziklerin lafi geciyor..
evlilik hazirligi güzel oldugu kadar zorda, bazi seyler insanin icine oturuyor..
Aylinin de dediği gibi tatsızlık çıkarmaya gerek yok.
bu durumlarda tatsızlık çıkınca ömür boyu unutulmuyor(muş)
anneler babalarda hevesleniyolar işte. gelinimiz damadımız. şöle olsun böle olsun.
bi taraftan bütçemizi çok sarsmasın falan diye. zor işler bunlar yahu.
şu seti kuzenim almıştı.
Çok hoş bi model
DyGLu canim benimde daha tek tasim yok...tabi uzakta olunca hicbirsey istedigimiz gibi olmuyor...ne onun ne benim...cok zor hasretlik...
Evet canım hasretlik çok zor, biz sizin kadar değiliz ama sık görüşemiyoruz çünkü farklı bir şehirde. O nedenle evliliği hızlandırmak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?