2011 gelin adayları buyrun sohbete

orda altın falan pahalı mı burdan alıcak.
keşke seninle beraber alsalardı en azından gerdanlığını setini.
hadi bilezik neysede. inşallah istediğini bulabilir.
sen ekle resimleri canım ::)
bu arada ben set aldırmadım takmam takamam diye.

bu dügünde takilicak bana, insallah bulur kaynanam...

buda cok hos nisanda takilabilir

fikirlerinizi bekliyorumm
ve yeni modeller tabii

göya daha uygunmus, hic alakasi yok yaa..... altin cikti zaten ates pahalisi
artik pahali birsey secicem diyemi korktular anlamadim gitti, aile biraz cimri gibi geldi bana...
kuaför su su olsun dedim nisan icin, yok kizim orasi cok havali pahalidir demezmi abana, ayip yav sempatiksalakcinni

aslında evet zevkli ama çok model var bependiğim onun için kararsz kalıyoum.
Şimdi koltuk takımı bakıcaz hakanın çalışmadıpı bı haftasonu ama bi türlü kısmet olmadıı kaydirigubbakcemile2

hamama giren terlermiş.
bizimde çok aşırıya kaçmamamız gerekir.
onlarında biraz daha töleranslı olması gerekir.
sonuçta bikere evlenicez.

daha çok zamanımız var bizim speedyy 1 sene eyvahedigeldismile

fikirlerinizi bekliyorumm
ve yeni modeller tabii

Ben bunu beğendim. çok kibar duruyor.[/QUOTE]

evet cok kibarrr... hepsini kayinvalideme göstericem, hangisini bulursa onu alsinn... beyenmezsemde tatsizlik cikarmaya gerek yok, annecigim bana istediigmi alir opuyorumnanaktan

ben bunu çok beğendim ama dediğin doğru üstünde güzel durup durmamasına bakmak lazım
belki orada bakıp beğendiğin modelleri gösterirsen benzerlerini bulur

benimki de kendi alıyo herşeyimi, ben bişey beğenmeye fırsat bulamıyorum pek ama napalım...

benim gözüm en pahalisina gitti yani hasira mutlaka ondan aldir canim
ilerde para ihtiyacin oldugunda kullanmazsan cok isine yarar..

hasir setlerinin sadeleride var onlar cok hos duruyo siyah abiyelerin üzerinde..
ah ahh bakalim bizim altin konulari nolucak, sadece bileziklerin lafi geciyor..

evlilik hazirligi güzel oldugu kadar zorda, bazi seyler insanin icine oturuyor..

Aylinin de dediği gibi tatsızlık çıkarmaya gerek yok.
bu durumlarda tatsızlık çıkınca ömür boyu unutulmuyor(muş)
anneler babalarda hevesleniyolar işte. gelinimiz damadımız. şöle olsun böle olsun.
bi taraftan bütçemizi çok sarsmasın falan diye. zor işler bunlar yahu.

kizlar birde tek taslara bakalim.. benim henüz tek tasim yok..
evlenme teklifi aldigimda olacak...

bu harika

Son düzenleme:
DyGLu canim benimde daha tek tasim yok...tabi uzakta olunca hicbirsey istedigimiz gibi olmuyor...ne onun ne benim...cok zor hasretlik...

hasir seti zatennn olcakk kaydirigubbakcemile2 onu dügünde takicak, ve bilezik.
aldirmam mi kaydirigubbakcemile2

zor zorrr.......evet aynen... beyenmezsem ilerde degistiririm, beyenmezsemde zaten anneme dedim, anne sen aliveririsin demi diye... alicak annemde set....

DygLu ben sana benim tek tasimi göstereyimm, cok degisik

Son düzenleme:
Evet canım hasretlik çok zor, biz sizin kadar değiliz ama sık görüşemiyoruz çünkü farklı bir şehirde. O nedenle evliliği hızlandırmak istiyoruz

anliyorum canim benim sevgilimde böyle hizlandirmak icin elinden geleni yapiyor cünkü o kadar yiprandikki ben bir yilimin daha sensiz gecmesini bir yil daha kaybetmeyi istemiyorum diyip duruyor...

anliyorumki uzaktan bir iliskiyi yürütmek herkezin harci degil...cünkü her iki tarafta cok yipraniyor, bos kavgalar, tartismalar, atismalar, bos kiskancliklar....

ama arada sevgi, ask ve herseyden önce güven varsa bu zor sürec birsekilde ilski buyuk bir yara almadan atlatiliyor

önemli olanda zaten aradaki mesafelere, engellere,yollara ragmen hayat onunla güzel diyebilmek ve evet hayat onunla güzel ve bi nebze olsada zor yani suanda...neyse allaha sükür az kaldi yüzyüze görüsmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…