- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.341
amin canim....yok biiz zaten dügün icin demiyoruz bunu bu yaz söz ve nisan yapicaz onun icin diyoruz yani olsunda nasil olursa olsun diye...
yok allaha sükür ailem vermez diye kaygilarim yok zaten bana dedikleride su oldu sen istedikten sevdikten sonra bize laf söylemek düsmez ama türkiyeye gelin göndermeyiz seni dediler orada kimsen olmayacak yalniz kalirsin alisamazsin falan....evlendikten sonra artik burda yasayacagiz birtek vize almasinda biraz zorluk olur iste allaha sükür ben calisiyorum isimde iyi yinede insan kaygilaniyor birde arada mesafe olunca ister istemez ufak tefek atismalar oluyor bu yüzden...
pandomim evet ben calisiyorum icanim Isim iyi evlendikten sonrada calisacagim...ailemle özlikle annemle ilk zamanlar cok inatlastim türkiyeye gelin gidicem diye bakti sevgilimde ben böyle iki arada kaliyorum buraya gelmeye karar verdi cünkü onun orda isi var iyide kazaniyor yanasmadi baslarda ama iste hayirlisi olur insallah bu...ailem destek olur onlardan yana sorunum yok...ama simdi düsündügümde banada en mantiklisi bu geliyor...hayirlisi olsun insallah rabim utandirmasin
siyah da toz cok belli oluyor canimmm...
birinci modeli bende cok beyendim, örtü meraki yok bende aslinda... TR de cok yapiliyor bu, burda yapan yok... ama yinede birtane alicak ceyizimee....
ceyiz paylasimida yapiormusunuz burda?????
kızlar 24 Temmuz'da nişanım var.. çok heycanlıyım :)
düğünde 2011 temmuzundaaa 1 sene nişanlı kalcas yani
abone oluyorum hemen topiğe..
bende ayni senin gibiyim canim ya burda arkadaslarin aldikalrini gördükce icleniyorum ya almanyada yok böyle güzel seyler bu fiyatlara diye....insallah yaza...bende cok severim pazar gezmeyi önceden kiyafet doldurdum simdi ceyiz doldurucam...odami görsem babam bile kizmaya basladi heryeri doldurudun diye....
evet canim simdiden almak gerek yavas yavas evlenirken baska masraflarda cikiyor ivir zivir aradan ciksin..ben tchibodan ve tupperwareden cok sey aldim ya..
ben günlük yemek takimi aldim ama birde misafir kahvalti takimi almak isityorum kutahyanin...tencere tupperwarenin aldim nevresimleri türkiyeden alicam insallah burdan iki tane falan aldim ama türkiyedekilerin desenleri falan cook güzell...
canim sende paylas aldiklarini resimli ceyiz topiginde seninkileride görelim...
bir kaç hafta arayla giricez dünya evine o zaman :)
nişanına süren varmış daha, benim de 1 aydan biraz fazla süre kaldı, ilginç bi heycan sardı şimdiden, kıyafetimi yeni aldım daha bi sürü şey yapılcak oy oy :)
yok canim zaten simdi ´benimde aklima yatti almanyada yasama fikri bizim icin en iyisi bu sanirim...tamam türkiye gezmek icin cok ama cok güzel bir ülke seviyorumda memleketimi vatanimi ama almanin sartlari farkli tabiki...
evet canim dil ögrenmeye basladi ama kursa gitmiyor daha....artik nasil bir yerde is bulur bilmem ama insallah bulur ya calismak isteyene is heryerde var dilde onun icin sorun olmaz zaten...yok zaten öyle ben calisacagim o evde rahat rahat yatacak biri degil hatta gecen gün bunu konustuk gururludur kendisi...canim benim babamin kendi isyeri var....gerci kabul edermi bilmem ama belki yaninda calisabilir yani söför olarak bilmiyorum artik...mecbur oldugu icin edebilir
bende ayni senin gibiyim canim ya burda arkadaslarin aldikalrini gördükce icleniyorum ya almanyada yok böyle güzel seyler bu fiyatlara diye....insallah yaza...bende cok severim pazar gezmeyi önceden kiyafet doldurdum simdi ceyiz doldurucam...odami görsem babam bile kizmaya basladi heryeri doldurudun diye....
evet canim simdiden almak gerek yavas yavas evlenirken baska masraflarda cikiyor ivir zivir aradan ciksin..ben tchibodan ve tupperwareden cok sey aldim ya..
ben günlük yemek takimi aldim ama birde misafir kahvalti takimi almak isityorum kutahyanin...tencere tupperwarenin aldim nevresimleri türkiyeden alicam insallah burdan iki tane falan aldim ama türkiyedekilerin desenleri falan cook güzell...
canim sende paylas aldiklarini resimli ceyiz topiginde seninkileride görelim...
bir kaç hafta arayla giricez dünya evine o zaman :)
nişanına süren varmış daha, benim de 1 aydan biraz fazla süre kaldı, ilginç bi heycan sardı şimdiden, kıyafetimi yeni aldım daha bi sürü şey yapılcak oy oy :)
aylin canim aaa ne kadar yakiniz, o sokagi bilmezmiyim boydan boya
dillere destan burasi gelinlik ve abiye konusunda.. ama ben nisanligimi buradan almadim
trde sade bisey almistim... kinaligimi burdan bi yerden alicam.. ekol ve prestij güzel yerler
bikac yer daha vardi ama suan adi aklima gelmiyor.. nasil bisey istiyosun ?
evet burda illaki yataklarda örtü oluyor. çünkü hani senin o resmini paylaştığın yataklardan ben burda bi yerde görmedim. belki vardır ama rastlamadım. hani normal bazalı yataklar filan oluyor. onlarada örtü olması gerekiyor. hatta ben cibinliğe bile heves ediyorum. kararsızım bakalım onda da . çalışırsam cibinlikle uğraşamam. çalışmazsam cibinlik olabilir.
.
hosgeldin lirean, insallah hersey istedigin gibi olur canim..
hepimiz yaz gelinleriyiz desenize ohh :)
benide heyecan sariyo böyle heyecanli arkadaslari görünce..
hoşgeldin lirean.
az kalmış nişanına. hayırlısı olsun inşallah.
biliyorum o heycanları. benim nişanım olalı bir ay oldu nerdeyse.
insanın kendi nişanının olması çok güzel bi duygu ya.
diyorum keşke o güne dönebilsem.
nişanın nerde yapılıcak lirean. bellimi. kıyafetin nasıl resmi varsa paylaş istersen bizimle:lepi:
Angelgözde
pamuk helva
seni cok iyi anliyorum benim nisanlimda trde.. gercekten hic kolay olmuyo bu isler
tatilimiz kisitli oldugu icin hersey aceleye gelmisti.. ama bak sen simdiden arastir bilincli olarak
gidersen daha güzel olur hersey eminim..
ben trye yerlesicem o nedenle kafam biraz rahatladi..
nisanlin buraya gelicekmis, alman vatandasi misin ?
B]
benim şimdilik aklımda ev için
yatak odası koyu kahve-beyaz
salon koltuklar gri yemek odası+vitrin ise siyah-beyaz gibi düşünüyırum.
aslında yatak odamı siyah-beyaz istiyorum ama diğer odamda koltuklarım beyaz olursa farklı olsun dedim koyu kahve gibi olayım :1shok:
ama düşünürken bile anladım ev düzmek çok zor düşünmesi bile sıkıcı nasıl olsun ne yapıyım diyor insan
ben mimari cizimciyim (bauzeichnerin), ev pilani yapmasi kurmasi hayal etmesini cokkkk severimmm... ben renkleri felan hep karar verdim hepsiniii
bende autocad çizimcsiyim evim belli olsa tek tek oturturum ama kendi evim olunca prof. olamıyorum sırnaşık şey
ay ölemiii tesadüfe bak yaaa
hehe
ama su an issizim(( uzatmadilar sözlesmeyii yaa
aylin90 aldiklarini gülle gülle kullan canim...ya hic sorma canim yaa birde benim heyecanimi düsün...gerci nasil getirecem o kadar tabagi canagi allahtan ailem arabayla gidyorda sorun olmayacak...
benim şimdilik aklımda ev için
yatak odası koyu kahve-beyaz
salon koltuklar gri yemek odası+vitrin ise siyah-beyaz gibi düşünüyırum.
aslında yatak odamı siyah-beyaz istiyorum ama diğer odamda koltuklarım beyaz olursa farklı olsun dedim koyu kahve gibi olayım :1shok:
ama düşünürken bile anladım ev düzmek çok zor düşünmesi bile sıkıcı nasıl olsun ne yapıyım diyor insan
simdilik aldiklarim bunlar
simdilik aldiklarim bunlar, hepsi neckermann.de den
valla sözde hiç bu kadar heycanlanmamıştım nişan bambaşka bi heycan getirdi..
ben yaz gelini olmak mecburiyetindeyim müstakbel nişanlımın ailesi sadece yazın Türkiye'de oluyorlar
ben de çok üzülmüyorum bu duruma doğrusu :)
seninde Allah tamamına erdirsin canım :)
tadını çıkarmaya çalışıyorum her anın bakalım :)
bütün yakın arkadaşlarım uzak şehirlere gitti üniv. den sonra paylaşıcak kız da kalmadı çevremde ben de buraya attım kendimi olumunekankayizsmile
canım nişan Ankara'da gölbaşında havuz başı bir sosyal tesis var babamın mezun olduğu lisenin mezunlar derneği tesisi orada 30 kişilik yakın çevrenin olduğu sade bir tören olcak
kıyafeti nişan kıyafetleri bölümüne eklemiştim buraya da ekleyeyim
bunun yavru ağzı - mercan renkli olanı.. çok abartı olmasın istedim, sade ama göz dolduruyor gibime geldi bunu aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?