2011 gelin adayları buyrun sohbete

Angelgözde
su gibi gecer günleriniz, bu günler geride kalir ins. :)

cimcime eses
hmm aslinda en dogrusu,akrabasinda en deger verdigim kisilere bogaca götürmeyi düsünüyorum bende..
bence ideal kilondasin.. boyundan 8 kilo eksi olmasi ideal kiloda oldugunu gösteriyo..:)

pamuk helva
seni cok iyi anliyorum benim nisanlimda trde.. gercekten hic kolay olmuyo bu isler
tatilimiz kisitli oldugu icin hersey aceleye gelmisti.. ama bak sen simdiden arastir bilincli olarak
gidersen daha güzel olur hersey eminim..
ben trye yerlesicem o nedenle kafam biraz rahatladi..
nisanlin buraya gelicekmis, alman vatandasi misin ?

pandomim
evet isteyen istedigine yapiyor, yani bi nevi gönül alma olayi gibi..
yatak odami bende siyah beyaz düsünüyorum, cok asil duruyor.. yanina canli bi renk olursa daha hos oluyo:)

aylin canim aaa ne kadar yakiniz, o sokagi bilmezmiyim boydan boya
dillere destan burasi gelinlik ve abiye konusunda.. ama ben nisanligimi buradan almadim
trde sade bisey almistim... kinaligimi burdan bi yerden alicam.. ekol ve prestij güzel yerler
bikac yer daha vardi ama suan adi aklima gelmiyor.. nasil bisey istiyosun ?

hayırlısı olsun inşallah pamuk helvam.
bencede ailenin yanında olmak senin için en iyisi.
biz hani bazı şeyleri göremiyebiliyoruz ama ailemiz görüyo.
hem yaşları hem tecrübeleri itibariyle.

siyah da toz cok belli oluyor canimmm...

birinci modeli bende cok beyendim, örtü meraki yok bende aslinda... TR de cok yapiliyor bu, burda yapan yok... ama yinede birtane alicak ceyizimee....

ceyiz paylasimida yapiormusunuz burda?????

evet burda illaki yataklarda örtü oluyor. çünkü hani senin o resmini paylaştığın yataklardan ben burda bi yerde görmedim. belki vardır ama rastlamadım. hani normal bazalı yataklar filan oluyor. onlarada örtü olması gerekiyor. hatta ben cibinliğe bile heves ediyorum. kararsızım bakalım onda da . çalışırsam cibinlikle uğraşamam. çalışmazsam cibinlik olabilir.

kızlar 24 Temmuz'da nişanım var.. çok heycanlıyım :)
düğünde 2011 temmuzundaaa 1 sene nişanlı kalcas yani
abone oluyorum hemen topiğe..

hoşgeldin lirean.
az kalmış nişanına. hayırlısı olsun inşallah.
biliyorum o heycanları. benim nişanım olalı bir ay oldu nerdeyse.
insanın kendi nişanının olması çok güzel bi duygu ya.
diyorum keşke o güne dönebilsem.

hosgeldin lirean, insallah hersey istedigin gibi olur canim..
hepimiz yaz gelinleriyiz desenize ohh :)
benide heyecan sariyo böyle heyecanli arkadaslari görünce..

biri kadiköy sali pazari mi dediikaydirigubbakcemile3
beykozda sosyete pazari varmis, herseyin en güzeli o pazardaymis ya anlata anlata bitiremediler
ben gidemedim henüz.. insallah yaza )

aldıklarını güle güle kullan inşallah. ben daha bişi almaya başlamadım. önümüzdeki aydan itibaren başlıcam.
tupperware çok pahalı geliyo bana. gerçi kaliteliymiş. çok iyi ürünlerden yapılıyomuş ama
bilmiyorum...

nişanın nerde yapılıcak lirean. bellimi. kıyafetin nasıl resmi varsa paylaş istersen bizimle:lepi:

bence süper, söförlük güzelll bencee, navigasyon takar türkce ayarlar gitsinn yola

ay heycanlandim simdi yaaa, annem pike takimi dantel ördüü, onlari gecittircek tr de, lila ve griy renkli pike takimlarim olucak :hulya:

cok sey alicam bendee.........

kiyafetini görebilirmiyizz canim ???

ah orayi gezmeyi cok seviyorum ben yaaa
bir kere gittim orayaaa, muhtesem seyler varr.....

valla kalca basen cok bendee....... kabarik marul etekli alirsam sisko görünürüm bence,,,,, ya deneyip görücezz.... birazdan eklerim düsündügüm modeli

valla bende bi bakmam lazimm.......... 1 tane alirim herhralde

benim şimdilik aklımda ev için

yatak odası koyu kahve-beyaz
salon koltuklar gri yemek odası+vitrin ise siyah-beyaz gibi düşünüyırum.

aslında yatak odamı siyah-beyaz istiyorum ama diğer odamda koltuklarım beyaz olursa farklı olsun dedim koyu kahve gibi olayım :1shok:

ama düşünürken bile anladım ev düzmek çok zor düşünmesi bile sıkıcı nasıl olsun ne yapıyım diyor insan

simdilik aldiklarim bunlar

simdilik aldiklarim bunlar, hepsi neckermann.de den

Son düzenleme:
hosgeldin lirean, insallah hersey istedigin gibi olur canim..
hepimiz yaz gelinleriyiz desenize ohh :)
benide heyecan sariyo böyle heyecanli arkadaslari görünce..

valla sözde hiç bu kadar heycanlanmamıştım nişan bambaşka bi heycan getirdi..

ben yaz gelini olmak mecburiyetindeyim müstakbel nişanlımın ailesi sadece yazın Türkiye'de oluyorlar
ben de çok üzülmüyorum bu duruma doğrusu :)

seninde Allah tamamına erdirsin canım :)

tadını çıkarmaya çalışıyorum her anın bakalım :)
bütün yakın arkadaşlarım uzak şehirlere gitti üniv. den sonra paylaşıcak kız da kalmadı çevremde ben de buraya attım kendimi olumunekankayizsmile

nişanın nerde yapılıcak lirean. bellimi. kıyafetin nasıl resmi varsa paylaş istersen bizimle:lepi:

canım nişan Ankara'da gölbaşında havuz başı bir sosyal tesis var babamın mezun olduğu lisenin mezunlar derneği tesisi orada 30 kişilik yakın çevrenin olduğu sade bir tören olcak

kıyafeti nişan kıyafetleri bölümüne eklemiştim buraya da ekleyeyim

bunun yavru ağzı - mercan renkli olanı.. çok abartı olmasın istedim, sade ama göz dolduruyor gibime geldi bunu aldım :)

yok hayir alman vatandasi degilim ama calisiyorum..

pandomim iyi dilerekleirn icin sagol canim zaten ailemde bu yüzden türkiye olmaz dedi...

Son düzenleme:

ben mimari cizimciyim (bauzeichnerin), ev pilani yapmasi kurmasi hayal etmesini cokkkk severimmm... ben renkleri felan hep karar verdim hepsiniii

aylin90 aldiklarini gülle gülle kullan canim...ya hic sorma canim yaa birde benim heyecanimi düsün...gerci nasil getirecem o kadar tabagi canagi allahtan ailem arabayla gidyorda sorun olmayacak...

aylin90 aldiklarini gülle gülle kullan canim...ya hic sorma canim yaa birde benim heyecanimi düsün...gerci nasil getirecem o kadar tabagi canagi allahtan ailem arabayla gidyorda sorun olmayacak...

ben ucakla gidiyom yaaa
sanslisin o konudaa

ben catal kasik bicak seti almam lazimm
baharatlik mutfak esyalari ufak tefek...
pike takimim yapilicak, felan filan iste

ya kizlar canimi sikan birsey var, kayinvalidem haftaya tr ye gidiyor, ve nisan ve dügün icin takilarimi BENSIZ tr den alicakmis, ay sinirlendim ama napican iste, inadim inat kadin ya...

model beyen yazdir bana ver bulurum ben dedi, tmm da takmadan üzerimde görmeden nasil olucak anlamadim, o yüzden sizlere de göstereyim bir kac model kopyaladim bilgisayarima kaydettim

sizlerdede varsa gerdanlik setleri, gösterirseniz cok sevinirim

çok zevkli aslında speedy ya. herşeyimiz kesin bi belli olsaydı daha da zevkli gelicek. her detayıyla uğraşmak filan. siz daha da şanslısınız bu konuda. kendinize ait baş başa yaşıyacağınız bi eviniz olucak

simdilik aldiklarim bunlar

simdilik aldiklarim bunlar, hepsi neckermann.de den

hepsini güle güle kullan...

nişanlığın güzelmiş güle güle giy :)
Ben ankarayı çok fazla bilmiyorum ama aslen kırıkkaleliyim =)
Buraya kendini atmakla iyi yapmışsın.
çok güzel fikirler alıyosun bu siteden arkadaşlardan.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…