2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım ben ilk torunum (baba tarafında)en büyük çocugum,tek kızım o yüzden babam üzerime çok titredi çok emegi var bende ama ben de aynı seyleri yasadım ama benim hatam oldu o da çünkü ben hiçbir seyi saklayamıyorum biz sevgiliyken ben onun yüzünden işimden ayrıldım eger ayrılmasaydım su anda isvicrede olucaktım babam için de ilk kariyer önemli oldugu için hem ona tepkili hem de bana pişmanmısın diye sorarsan da evet pişmanım keşke çıkmasaydım çünkü maelesef bu ülkede iş yok

mutlaka hemen hemen herkeste bu tazr durumlar yaşanır. yaşıyoruz da ablamın eşi ablamdan büyüktü annem çok karşı çıkıyordu hatta istemiyordu ama evlendi geçti gitti geldiğinde sofrasını hazırlar eliyle çay götürüdü bizim tabaklardan alıp onun tabağına eklerdi sözde sevmiyor ya bir yere kadar merak etme düzelir.

benim en ufak bi hatam olsaydı evet bende çok pişman olurdum ama
ben bugüne kadar o ne istediyse yaptım
ama anladım ki bazen asi davranmak gerekiyomuş
sonra insanın hayatındaki en önemli karar da yani evlilikte de kendi istedikleri olsun istiyolarmış
ben zerre kadar vicdan azabı duymuyorum
çünkü evlatlık görevimi sonuna kadar yerine getirdim
çevremde beni ve ailemi en yakından tanıyan insanların düşünceleri bile bu yönde
ben göremiyosam onların görmesi gerekirdi benim bi hatam olsaydı ama gerçekten yok
o yüzden hiçbişey için pişmanlık duymuyorum

Aylincim sen sabırlı ol ama mümkün olduğu kadar anlatma derim ne kadar destekte olsa nişanlın ilerde neler olacağını bilemeyiz..
Yani nişanlın kinlenirse babana karşı
ilerde telafisi olmayabilir
annende çekmiş 9 ay ama o karısı affeder düzelir
ama nişanlın ya konuşmazsa tavırlı olursa babana karşı
o yüzden mümkün olduğunca anlatma güzelimm
az bi zamanın var zaten sık dişinii
zuhalınde dediği gibi pozitif olmaya çalış zor ama öyle çalışş

canım bana da karşıdan biri olsa anlatma bilmesin herşeyi derdim
ama insanın başına gelince destek arıyo en sevdiğinden
ve onun ailesi de görüşmek kaynaşmak istiyo haklı olarak
her seferinde yalan söylemek zorunda kalıyorum
ailesinin herşeyi bilmesi gerekmiyo tabi ki anlatmıyoruz da zaten
ama en azından nişanlım olanı biteni bilsin ki en azından ailesini ona göre idare etsin istiyorum bende
sonra ne olacağını hep brilikte görücez zaten ama
kin güdüceni bilsem gerçekten anlatmam hiç kin güdücek bi insan değil
anne baba kıymetini herkesten iyi bilen biri o yüzden kin güdüceni sanmıyroum bu sebepten anlatıyorum

Kızlaar boncuk yatak odası takımı yapıyorum.
Çok beğendim tavsiye ederim, örgü falan olmayacak sadece boncuk yapıcam, 2 saatte bitiyor, yapmasıda çok basit...
Albüme ekledim...

Kızlaar boncuk yatak odası takımı yapıyorum.
Çok beğendim tavsiye ederim, örgü falan olmayacak sadece boncuk yapıcam, 2 saatte bitiyor, yapmasıda çok basit...
Albüme ekledim...

hamarat gelinleriz biz de aksam aksam katıl bize :))Esra nasıl 2 saatte bitiyor annem bana salon takımı yaptı boncuk işinden ama çok ugrastı albümümde var ...

Bilecek tabi, sonuçta siz ömür boyu birliktelik yaşayacaksınız.
Fakat her detayıda anlatırsan babanı tamamen yanlış tanıyabilir, baban özünde iyi biriyse eğer nişanlının gözünde bambaşka bir karaktere bürünebilir.
Anlat tabi ama ailenin arkasında olduğunuda bilsin...

hamarat gelinleriz biz de aksam aksam katıl bize :))Esra nasıl 2 saatte bitiyor annem bana salon takımı yaptı boncuk işinden ama çok ugrastı albümümde var ...

Seninki farklı canım, annem kafadan çıkardı modelini, nettende eklenme şekillerine baktık.
Sehpalarada kare yapıcam, dantelle falan uğraşamam. Dışarıda sordum 12 parçası 100 lira biz 17 liraya yapıcaz inşallah... Tabi misafirden ve işlerden fırsat bulabilirsek...

Annem ben küçükken o zaman dantel moda oldugu için dantelden yatak odası takımı ve salon takımı yapmış fiskos örtüsüne kadar ama tabi dantelin modası geçti artık kimse dantel sermiyor ve çalışanlar içinde çok zahmetli olur o yüzden annem bana boncuk işinden ve kanavceden salon takımı yaptı ne gerek varki hazırını almaya elinden geliyorsa kendin yap hem insan motivede oluyor benim vaktim olsa ben kursa gidip kurdela nakısından yatak örtüsü yapılıyormuş ondan yapmak istiyorum ...

Yapması çok zevkli oluyor, anneminde çok hoşuna gitti.
İnşallah tamamlayabiliriz, extra işimiz çok oluyor bizim, misafir falan bitmiyo, hazır almayı düşününcede değmediğini görüyorum.
Düşünsene ben toplam 20 liraya ma'l ettim, bir bayan 12 parçasını 110 milyona yapıyordu kargo parasıda hariç.
Elimizden geliyorsa dediğin gibi extra masrafa gerek yok...

esracım ben baktım göremedim boncuk işini canım albümünden

çok şanslısın tatlımm nişanlın konusundaa

Çok uygunmuş fiyatı.
Ama iğne oyası çabuk bozuluyor diye duymuştum...
Artık dantel falan kalmadı, bu boncukları görmeseydim dantel falan istemezdim sanırım, mutfak takımınıda çok abartılı bişey almayı düşünmüyorum zaten.
Para harcayacak çok eksiğim var birde bunlara para dökemem şahsen.
Ablamın hepsi sandıkta bekliyor, yatak örtüsünü bile en fazla 1 ay kullanmıştır bana çok gereksiz geliyor bu tür eşyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…