2011 gelin adayları buyrun sohbete

İyimiş bunlar yaa, bende alsam.
Kardeşimin kız arkadaşı bimde çalışıyor hemen söyleyeyimde ayırsın.
Ama bir anda 70 lirayı vermekte içime oturacak :)) taksite bölseydiler bari :))

denizcim bu bım e gelen yemek takımı tek model midir canım.

yok canım 2 model yada 3 model oluyor ama iki takım tek kişiye verilmiyor ona göre anneml gidicem tnımıyoz birbirimizi ben 12 kişlik alıcaktım vazgeçtim zaten yemek takımım var misafirlerde onu kullanrım 1 takım alıcam ee diğerlerinide kullanmak lazım 650 tl boşuna vermedim bir yemek takımına ( çatal bıçak alıcam 2 takım o kadar

çok üzücü bir haber aldım ablamıniş arkadaşının eşi dün vefat etmiş trafik kazasında çok üzüldüm ya daha yeni evli 2 yaşında çocuğu var karısı ile çocuğu eve bıraktıktan sonra tekrar bir yere gidiyormuş sonra kırmızı ışıkta duran tırla çarpışmış ((( ecel işte allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin =((

Ayy içim bir garip oldu...
Rabbim mekanını cennet etsin...

bende çatal bıçak takımını alsammı acaba yaa, fiyatı gerçekten uygunmu kızlar?

şimdi esracım araştırmalarıma istinaden :)))))))
şaypada da var kampanya yaren çatal kaçık seti var ama üzerinde paslanmaz yada çelik yazmıyor fiyatı 16 tl idi cmt baktım

bim kaliteli ürün getiriyor gerçekten özellikle markalı ürünlerin adını değiştirip kendi bünyesinde satıyor ben bir çok ürün kampasından aldım ve komşularıma aldırdım hepsi memnun ama yine tercih senin fiyatlara bak istersen ona göre al. 6 meyve bıçağı bile 15 tl

günlüğe almam gerekiyor, bunları alsam iyi olacak galiba.
Bimden mob takımı almıştık süper.
Evde kullanıyorum hem çok su çekiyor hemde yedek bezleri falan bi dolu aparatı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…