- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.681
denizcim bunu alabilmek için millet kuruk olurdur nasıl alacağız:))) işteyim ben [/QUOTE
9 da açılıyor canım 8,30 kuyruğa giriyor annem alıp geliyor hemen ben iki takım istiyorum 12 kişilk bu yüzden bende gideceğim ne yapayım bir saat geç giderim bir daha bu kanpamya seneye kasımda dışarıda günlük güral iki katı annen gitsin benim geçen babam aldı uyku seti çok güzel gri pembeli
bende araya birini sokayım hemen :))) bende iki takım istiyorum modelde böyle aynımıki:))
denizcim bu bım e gelen yemek takımı tek model midir canım.
bende çatal bıçak takımını alsammı acaba yaa, fiyatı gerçekten uygunmu kızlar?
çok üzücü bir haber aldım ablamıniş arkadaşının eşi dün vefat etmiş trafik kazasında çok üzüldüm ya daha yeni evli 2 yaşında çocuğu var karısı ile çocuğu eve bıraktıktan sonra tekrar bir yere gidiyormuş sonra kırmızı ışıkta duran tırla çarpışmış((( ecel işte allah rahmet eylesin
çok üzücü bir haber aldım ablamıniş arkadaşının eşi dün vefat etmiş trafik kazasında çok üzüldüm ya daha yeni evli 2 yaşında çocuğu var karısı ile çocuğu eve bıraktıktan sonra tekrar bir yere gidiyormuş sonra kırmızı ışıkta duran tırla çarpışmış((( ecel işte allah rahmet eylesin
bende çatal bıçak takımını alsammı acaba yaa, fiyatı gerçekten uygunmu kızlar?
şimdi esracım araştırmalarıma istinaden :)))))))
şaypada da var kampanya yaren çatal kaçık seti var ama üzerinde paslanmaz yada çelik yazmıyor fiyatı 16 tl idi cmt baktım
bim kaliteli ürün getiriyor gerçekten özellikle markalı ürünlerin adını değiştirip kendi bünyesinde satıyor ben bir çok ürün kampasından aldım ve komşularıma aldırdım hepsi memnun ama yine tercih senin fiyatlara bak istersen ona göre al. 6 meyve bıçağı bile 15 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?