2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaaaaaaaaaaydın prensesleeeeeeeeeeeeerrrr

günaydınnnn patatesımmmm =)))))
günaydinnnnnn mervooosss
günaydinnn esroooooooosss
selamm sanada züleyhaa =))

napıyorsunuz, nasıl gıdıyor kızlar =)))

Son düzenleme:
kız tanylee nerdesinn bu hızlaaa kocaya kaçtın sandım valla:)) gerçii sende kocayıı kaçıracakk gözz var ama:)))

patatesimmm yaaaaaaa sorma hem is, hem üni hem ablama badanada fln yardimci oluyorum hem kocisim öööff vallahi kendime zaman ayiramiyormuyum en bu aralar.....

senden ne haber canim? naptin karsi tarafi? rüzgarlar biraz ilidi mi?
özledim yavlum yaaaa....

kaciririm yaaa... =) vallahide kaciririim...ama kacirilmicak gibi de degil kiiiii garibim =( futbol macinda omuzuna düsmüs hareket edemiyor =(((((

kiyamam, annesi de benim kadar bakabilirmi hic...aklim orda yawww

böyle mervos yaaa ve patatesim yaaaa...sizler naptiniz??

Son düzenleme:
moru burda yoktu fıstık yeşili seçerdim ben:)))) kızz bernardoyuuu burda nerde bulayımm iyiymiş yaa tüh kaçırdık.

valla dur adıgım bıçaklatı gösterteyim daha öncede paylaştım
aynen böyle bi takım kırmızı bi takım siyah aldım 12 tane toplam 30 tl stantlı

Eklentiler

• $40714df0-c923-4cfe-8daf-2a2c42becf2c.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 14
tanyel fazla düşünme kız şu kocişiniii bebek mi o baksın başının çaresine.bizde durumlar iyi sert rüzgarlar bitti:) ahhh senin gibi hızlı değilimki şöyle atla otobüse ahh ahhh

tanyel fazla düşünme kız şu kocişiniii bebek mi o baksın başının çaresine.bizde durumlar iyi sert rüzgarlar bitti:) ahhh senin gibi hızlı değilimki şöyle atla otobüse ahh ahhh

hahah deli yaa =))

ya sevindim rüzgarlarin dinmesine vallahi.....

bende cadi ablasini ortaliktan yok ettim kizlar =)))) o cadiysa bende cadilligimi bilirim....

karsisina gecti : BIRDAHA BIRSEY DERSEN SENI ABLALIKTAN SILERIM, BIRDAHA BIR KELIME KONUSMAM HAYATIMDA deditdirdim sonundaaa

veeeee hanimefendi sustu OCH YAAA...dünya varmis =))))

kız nasıl konuşturdun oğlanı ağzı dili bağlı gibi hahahaha:)) birdaha sesini çıkarmaz umarım.

ya ablasi onu doldurusa getirmek istedigini biliyordum, bana ne dedigini söylemedi ama sonucta kadin...ve hayatimda ögrendigim birsey varsa o da KADINLAR COK KÖTÜ...biliyordum o kadin onun kafasina giriip bizi icten yikmaya calistigi biliyordum....bende zamani birakip büyük patlamayi beklemeden, kontrolü bir sekilde patlatirdim.

yani ablasinin dediklerini aklinda tutarak ben bilerek onunla tartistim. sonra iste ablan bu dedim, napip ne edip seytan gibi aklina girip beni terk etmeni istedi ve suan basarili. TESEKÜRLER SAGOL diyip gittim....bu yarim saat arabada oturdu oturdu düsündü. sonra aradi agzina sicti =))))) sonra beni aradi DÖÖÖÖNNN diye =)))))

veee BEN KAZANDIMMMMM

o kadin cesaretini toplayip da birdaha birsey diyemez asla =)

esra o boncuklardan bende yapmaya başladım ama
bi türlü fırsat bulup devamını getiremedim
şimdide satılık iğne oyası işler yapıcam malum herşeyi kendim yapacağım için para gerekiyo
akşamları da evde böyle çalışıcam
gönen in iğne oyası meşhurdur biliyosunuz :)))
yapıp satıcaz bizde annemle

Ay maşallah ne hamarat kızlarımız varmış bee, iğne oyası zordur diye biliyorum...
Ah fırsat bulabilsem bende yapıp satarım valla, hem zevkli iş...

tanyel senden korkulur kız ablasını iki dakikada nakovt etmişsin..dikkatli olda başka açıdan saldırıya geçmesin gerçi sen kocişiniiii büyülemişsin adamın gıkı çıkmıyorr bee o otobüsle gittiğin günden beri ne yedirdin eşek dili mi hahahahahaha töbe yaa

Son düzenleme:

patatesim otobüsle degil arabayla gidip geldim =))))

ya baska taraftan saldirirsa bende saldiririm vallahi, daha fazla tahamül edemem yani, herkezin yerini bilsin bu ne ya....en ufaklari olarak herkezin haddini ben mi bildircem tövbe tövbe =)))

ya canim.....benimki ve ben, biz deli asikiz birbirimize bu yüzden nekadar raydan ciksa bile hersey cabucak geri yolluna dönüyor =)) amann

ya kizlar atki yapmak ne zor ismis....örüyorum da örüyorum daha bir metre bile örmemisim =(((( oooooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…