2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay maşallah ne hamarat kızlarımız varmış bee, iğne oyası zordur diye biliyorum...
Ah fırsat bulabilsem bende yapıp satarım valla, hem zevkli iş...

valla ben küçüklüğümden beri yaptığım için bana pek zor gelmiyo
gönen e yeni tanışan biri de olsa mutlaka öğrenir iğne oyasını
öğretmeden duramıyoruz yani :roflol:
valla aslına bakarsan çokta iyi oluyo
ben bu şekilde çoluğunun çocuğunun cebine harçlığını koyan
evinin pazar parasını çıkaran bir sürü insan tanıyorum
bizde şimdi annemle yapıp biriktiricez sonra satıcaz halı perde paramın bi kısmı çıksa yeter diyoruz en azından peşinat kalanını taksitle öderim artık

eee tanyelll oynaş için başka tarafların çalışacağına ellerini çalıştır biterdi şimdiye o atkı ben bir gecede bitirdiğimi bilirim:)) 8 numralaı şişle:)))

yemin et?? ben 4 nr sis ile örüyorum amaaaaaa.....daha bir yumagi yeni bitirdim vallahi, ve hesapladim dört tane yumak örmem gerekiyor toplam =(((( da 1/4 örmüsüm =((((

Annemde şu boncuk işini geliştirsek diyo ama nerdeee, bizde bu yoğunluk varken hiçbişey yapamayız...
Bende kendime hobi edinmek istiyorum, Iğdır'a gidince en azından zaman geçiririm...

kesinlikle el işi beceremiyorum geçen sene ördüm atkı o kadar
oda bir ayda bitti sevmiyorum akşam ark annesiyle gelmişti kız çıkardı danteli haldır haldır nasıl örüyor .))) keşke yapabilsem

bulaşık makinesi için yeri olmayan evlerde nereye konacak kızlar nişanlım lojmanda olduğu için mutfakta yer yokmuş

Mutfaktan başka yere konmazki hani buzdolabı çamaşır makinesi konuyo başka yerlere ama bulaşık makinesi konmaz.
Elde yıkıcan bulaşıkları
Yada biyer açtırıcan dolap varsa biyeri iptal ettirip.

patatesim isin gücün ne ya
yika iste ellerinle =))) veya komsuya tasi

saka maka bir yana........mutfakta bir dolabi iptal et, oraya bulasik makinasini koy. tabak canaklari oturum odasina da dizebilirsin bir vitrine veya kapakli bir dolaba

denizcim öksürüğün çok ise sigaralı ortamda durma ben 10 günde öldüm valla nasıl oldun iyi misin biraz daha

ölüyorum ya çok beter yok sigara içilmiyor allahtan burada dişimde tuttu ağzım yara ciğerlerim koptu resmen canım çok sağol :)))
hazır bitki çaylarından alıyorum ama oda ne fayda işte nane limon tadsiz tuzsuz bişey kayınbaba aradı akşam gidelim diyor doktora iğne novalgin iyi geliyor dedi yaptıralım düşünceli kayınpeder kendi babam bile aramadı .((
iğneden çok korkuyorum ama ben ne yapayım çekmektnse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…