2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah sabı versin işin zor canım ama takmamaya çalış mümkün oldugunca canınada en güzel günlerinede yazık

hım buldum nişanlınızın bekar arkadaslarıyla takılması hatta onda kalması sizin için sorun olurmu

arkadaşına göre değişir derrmişim
şuanda sorun olmaz çünkü hepsini tanıyorum
ama evlendikten sonra fazla takılmaması lazım zaten gece yarısına kadar çalışıyo
pek fırsatı olacağını da zannetmiyorum

benimkide askere gitmeden gideyim bi arkadaslarımı göreym bi gün kalayım dedi..önce yok nişanlı barklı adamsın bensiz bi yere gitme dedim sonrada acıdım git dedim zaten son gezmelerin bensiz dedim kıyamadım..

aynen aylincim şuan problem olmaz ama evlenince bırakmam arkadaşlarında dediğin ggibi zaten çok çalışıyo aşkımmm 12 saat

ben ilk gitme dedim anlamıyorum tamam gitmem ama niye falan dedi bozuldu.
sonra aklıma sey geldi ben nişanlım askere gidince dil kursuna gideym dedim buna bana olmaz orda şimdi yalaka tipler çoktur sırf ortam kurmaya giden kız tavlamaya gidenler çoktur falan filan dedi..iyide benim elimde alyansım var kimse bana sarkmaz korkma dedim. yok beyefendi istemyrms kısknçlık yaptı..
ben eccük kıskannçlık yapınca anlam veremiyr bozuluyor kendi taktıgı seye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…