2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok yaaaaaa, oyle pancake gunleri falan... Hatta cumartesi gunleri normalde yemek bile yapmazlar, herkes kendine aparatif bisey hazirlar. Diyorum ya, kadinin nasilsa cumartesi yemek yapasi tuttu. hayir yapiyosun bari ,tuzlu falan duzgun bi yemek yap.. tatliyi ben zaten getirmisim, ne gergi var ...

ikram ederken bi ara bunuda asli yapmis dedi ama, cuma gunu yapilan tiramisunun pazar gunku halini siz dusunun... iki gun buzdolabinda beklemis.. sey gibi oldu, eh iste bunuda asli yapmis, ama bakin pekte olmamis,,

kızz bozma moralini birdahada zahmet etme nerdeymiş senin tiramisun ver kız ben yerim ölmüş gibii ohhhhhhhhhhhhhh misss gibide olmuş vallaa daldım içinee

Sonuçta canım sen emek verip yapıp götürmüşün ya boşver onun algısına bağlı bence bir dilim diğerinden az yerim seninkininn tadına bakardım ama işte bu kaynana olunca farklı oluyor bana bişey alınca yada getirince hemen olnarınkinide açıyorum tabağa ikram ediyorum düşünememiştir..

Evet bayaca cesit oldu, garanti... Benim keke cumartesi gunu kimse el surmedi.

Boşveer bir daha yapmazsın olur biter.
Zaten yapmak içinden gelmeyecekse hiç gerek yok bence.
Onlar size gelince çeşit çeşit yaparsın o zaman görsün gelininin marifetlerini...
Kayınvalide ve gelin arasında muhakkak gizlide olsa bi çekişme olur diye düşünüyorum...

Iste olay orda zaten. Bi dusun, cuma gunu yapilmis tiramisu, pazar gunu aksami ne derece lezzetli olur?? Sanki beni zor durumda birakmak icin yapti. Bazi insanlar varya onden yuzune gulerde, yavas yavas kuyunu kazar, ruhun duymaz. Paranoya oldum, acaba bu kadin bana bunumu yapiyo diye..

boşver çöpe gitmemiş ya yenmiş yine iyi kötü
takma bu kadr herşeyi kedi kendini strese sokma boşverrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…