- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.921
blue cum haftanın belirli günleri acaba onlarda pankek mi yenir? böyle denk gelmiş olabilir mi ya da yapmak için ailesine söz mü verdi acaba?
peki misafire ikram ederken bari durumu toparlasaydı işte kızım yapmış gelmiş zahmet etmiş gib sözlerle gönlünü hoş edebilirdi.böyle bir durumda açıkçası bende alınırdım.
Kasten yaptığını zannetmiyorum, hem bunu sen daha iyi bilirsin çünkü her zaman içlerindesin. Belkide çeşit olsun diye yapmıştır.......................
Yok yaaaaaa, oyle pancake gunleri falan... Hatta cumartesi gunleri normalde yemek bile yapmazlar, herkes kendine aparatif bisey hazirlar. Diyorum ya, kadinin nasilsa cumartesi yemek yapasi tuttu. hayir yapiyosun bari ,tuzlu falan duzgun bi yemek yap.. tatliyi ben zaten getirmisim, ne gergi var ...
ikram ederken bi ara bunuda asli yapmis dedi ama, cuma gunu yapilan tiramisunun pazar gunku halini siz dusunun... iki gun buzdolabinda beklemis.. sey gibi oldu, eh iste bunuda asli yapmis, ama bakin pekte olmamis,,
içlerinde 2, 6, 7, 10 daha bi hoşuma gitti
kız ben bekler bekler tiromisuyu çantama koyduğumla gelirdim birde oturdun pankek mi yedin aferin sana
Evet bayaca cesit oldu, garanti... Benim keke cumartesi gunu kimse el surmedi.
ya yedim walla, bi saflik geldi bana. Allah var, bi ara aklimdan gecti, dedim cikar sunu dolaptan, kes koca bi dilim , ikina tikinada olsa yeee. Ama yapamadim iste..
aslıcım ben 1.yi beğendimmm
ya ben kasıtlı yaptığını sanmıyorum tatlım ama tabi sen daha iyi anlarsın davranışlarından falan
yaptığını beğenmese misafir önünede çıkartmazdı herhalde
bence böyleeee art niyet arama
ya yedim walla, bi saflik geldi bana. Allah var, bi ara aklimdan gecti, dedim cikar sunu dolaptan, kes koca bi dilim , ikina tikinada olsa yeee. Ama yapamadim iste..
ıste olay orda zaten. Bi dusun, cuma gunu yapilmis tiramisu, pazar gunu aksami ne derece lezzetli olur?? Sanki beni zor durumda birakmak icin yapti. Bazi insanlar varya onden yuzune gulerde, yavas yavas kuyunu kazar, ruhun duymaz. Paranoya oldum, acaba bu kadin bana bunumu yapiyo diye..
tarif çok basit ve kolay bende pazar akşamı yaptım
aslıcım
Bi günde ben yapaym meshur tiramisuyu:)
Boşveer bir daha yapmazsın olur biter.
Zaten yapmak içinden gelmeyecekse hiç gerek yok bence.
Onlar size gelince çeşit çeşit yaparsın o zaman görsün gelininin marifetlerini...
Kayınvalide ve gelin arasında muhakkak gizlide olsa bi çekişme olur diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?