2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar şimdi size set resimleri eklicem beğendiklerimden.
Gerçi çok fazla sevmiyorum set ama onlar almak istiyolar bakalım.
Birde sarı altın sevmiyorum büyük ihtimalle beyaz taşlı olucak =)

Gecen hafta sali gunu tiramisu yapmayi ogrenmistim. Hatta kradese nickname li arkadasta bana tarif vermisti falan. Yapmistim ve gayette guzel ve pratik olmustu. Ben hafta sonlari sevgilimle birlikte onun ailesinde kaliyorum. Dedimki cuma gunu onlara gitmeden once tekrar tiramisu yapayim,onlara gotureyim. Hos olur diye dusundum. Neyse ben yaptim cuma aksami bunlara gittim. Saat gec oldugu icin buzdolabina koydu annesi, cumartesi aksam yemeginden sonra yeriz dedi.

Bende sevindim, cumartesi gunu kadin aksam icin tuttu pancake yapti. Bilmeyen arkadaslar icin soyliyim, pancake hollandada pek meshur ve son derece tatli bir sosla yenilen bisey. Kadin elmali, peynirli,mantarli falan yapti. eeee aksam yemegi icin butun ev halki onu tatli sosuyla yiyince herkes tikandi. Kimse benim tiramisuyu yemek istemedi. Bana bile agir geldi.

Simdi size sunu sorcam, kadin bunu kasten mi yapti sizce??? Bana Allah icin hep kibar ve iyi davranir. ama cumartesi gunu bu olunca ben bozuldum, kaldim...

Pazar gunude bunlarin akrabalar geldi, kadin tuttu benim tiramisuyu akrabalara kesti yedirdi. Buda bana boyle kapak oldu...

hoşbulduk :)

nişanlım arkadaşlarıyla vakit geçirmek istese hiç düşünmem git derim ama tatile gitmesini bende istemem tabii..

bizimki birlikte olmaya başladığımız günden beri hep benide götürdü arkadaş ortamına,zamanla bu biraz sıkıntı yarattı malesef,şimdi eskisi kadar samimi değiller ve sanki arada bu durumu bana bağlıyor gibi geliyor ( balıklama atladım konuya )

:26: :26: :26:........................

Bizde de bir kere şehir dışına çıkacaktım arkadaşımla, tepkili bir msj attı.
Sonra içindekileri döktü, nişanlı kız arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazmış falan filan...
Oysaki yıllardır tanıdığım arkadaşımdır, onun yüzünden gidememiştim
Bir kerede kampa katılacaktım, sırf gitmeyeyim diye nişanı kamp zamanına getirdi...

blue cum haftanın belirli günleri acaba onlarda pankek mi yenir? böyle denk gelmiş olabilir mi ya da yapmak için ailesine söz mü verdi acaba?
peki misafire ikram ederken bari durumu toparlasaydı işte kızım yapmış gelmiş zahmet etmiş gib sözlerle gönlünü hoş edebilirdi.böyle bir durumda açıkçası bende alınırdım.

Kasten yaptığını zannetmiyorum, hem bunu sen daha iyi bilirsin çünkü her zaman içlerindesin. Belkide çeşit olsun diye yapmıştır.......................

aslıcım ben 1.yi beğendimmm

Bende oyle kalakaldim iste, simdi varya kendi kendime diyorum ki bidaha bisey yapmicam, :26:

ya ben kasıtlı yaptığını sanmıyorum tatlım ama tabi sen daha iyi anlarsın davranışlarından falan
yaptığını beğenmese misafir önünede çıkartmazdı herhalde
bence böyleeee art niyet arama

:)) bu erkekleri anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…