- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.901
ama tatile gitmesini istemem açıkcası
gecen hafta sali gunu tiramisu yapmayi ogrenmistim. Hatta kradese nickname li arkadasta bana tarif vermisti falan. Yapmistim ve gayette guzel ve pratik olmustu. Ben hafta sonlari sevgilimle birlikte onun ailesinde kaliyorum. Dedimki cuma gunu onlara gitmeden once tekrar tiramisu yapayim,onlara gotureyim. Hos olur diye dusundum. Neyse ben yaptim cuma aksami bunlara gittim. Saat gec oldugu icin buzdolabina koydu annesi, cumartesi aksam yemeginden sonra yeriz dedi.
Bende sevindim, cumartesi gunu kadin aksam icin tuttu pancake yapti. Bilmeyen arkadaslar icin soyliyim, pancake hollandada pek meshur ve son derece tatli bir sosla yenilen bisey. Kadin elmali, peynirli,mantarli falan yapti. Eeee aksam yemegi icin butun ev halki onu tatli sosuyla yiyince herkes tikandi. Kimse benim tiramisuyu yemek istemedi. Bana bile agir geldi.
Simdi size sunu sorcam, kadin bunu kasten mi yapti sizce??? Bana allah icin hep kibar ve iyi davranir. Ama cumartesi gunu bu olunca ben bozuldum, kaldim...
Pazar gunude bunlarin akrabalar geldi, kadin tuttu benim tiramisuyu akrabalara kesti yedirdi. Buda bana boyle kapak oldu...
ben ilk gitme dedim anlamıyorum tamam gitmem ama niye falan dedi bozuldu.
sonra aklıma sey geldi ben nişanlım askere gidince dil kursuna gideym dedim buna bana olmaz orda şimdi yalaka tipler çoktur sırf ortam kurmaya giden kız tavlamaya gidenler çoktur falan filan dedi..iyide benim elimde alyansım var kimse bana sarkmaz korkma dedim. yok beyefendi istemyrms kısknçlık yaptı..
ben eccük kıskannçlık yapınca anlam veremiyr bozuluyor kendi taktıgı seye bak
Gecen hafta sali gunu tiramisu yapmayi ogrenmistim. Hatta kradese nickname li arkadasta bana tarif vermisti falan. Yapmistim ve gayette guzel ve pratik olmustu. Ben hafta sonlari sevgilimle birlikte onun ailesinde kaliyorum. Dedimki cuma gunu onlara gitmeden once tekrar tiramisu yapayim,onlara gotureyim. Hos olur diye dusundum. Neyse ben yaptim cuma aksami bunlara gittim. Saat gec oldugu icin buzdolabina koydu annesi, cumartesi aksam yemeginden sonra yeriz dedi.
Bende sevindim, cumartesi gunu kadin aksam icin tuttu pancake yapti. Bilmeyen arkadaslar icin soyliyim, pancake hollandada pek meshur ve son derece tatli bir sosla yenilen bisey. Kadin elmali, peynirli,mantarli falan yapti. eeee aksam yemegi icin butun ev halki onu tatli sosuyla yiyince herkes tikandi. Kimse benim tiramisuyu yemek istemedi. Bana bile agir geldi.
Simdi size sunu sorcam, kadin bunu kasten mi yapti sizce??? Bana Allah icin hep kibar ve iyi davranir. ama cumartesi gunu bu olunca ben bozuldum, kaldim...
Pazar gunude bunlarin akrabalar geldi, kadin tuttu benim tiramisuyu akrabalara kesti yedirdi. Buda bana boyle kapak oldu...
Gecen hafta sali gunu tiramisu yapmayi ogrenmistim. Hatta kradese nickname li arkadasta bana tarif vermisti falan. Yapmistim ve gayette guzel ve pratik olmustu. Ben hafta sonlari sevgilimle birlikte onun ailesinde kaliyorum. Dedimki cuma gunu onlara gitmeden once tekrar tiramisu yapayim,onlara gotureyim. Hos olur diye dusundum. Neyse ben yaptim cuma aksami bunlara gittim. Saat gec oldugu icin buzdolabina koydu annesi, cumartesi aksam yemeginden sonra yeriz dedi.
Bende sevindim, cumartesi gunu kadin aksam icin tuttu pancake yapti. Bilmeyen arkadaslar icin soyliyim, pancake hollandada pek meshur ve son derece tatli bir sosla yenilen bisey. Kadin elmali, peynirli,mantarli falan yapti. eeee aksam yemegi icin butun ev halki onu tatli sosuyla yiyince herkes tikandi. Kimse benim tiramisuyu yemek istemedi. Bana bile agir geldi.
Simdi size sunu sorcam, kadin bunu kasten mi yapti sizce??? Bana Allah icin hep kibar ve iyi davranir. ama cumartesi gunu bu olunca ben bozuldum, kaldim...
:26: :26: :26:........................
Bende oyle kalakaldim iste, simdi varya kendi kendime diyorum ki bidaha bisey yapmicam, :26:
Bende oyle kalakaldim iste, simdi varya kendi kendime diyorum ki bidaha bisey yapmicam, :26:
Bizde de bir kere şehir dışına çıkacaktım arkadaşımla, tepkili bir msj attı.
Sonra içindekileri döktü, nişanlı kız arkadaşlarıyla şehir dışına çıkmazmış falan filan...
Oysaki yıllardır tanıdığım arkadaşımdır, onun yüzünden gidememiştim
Bir kerede kampa katılacaktım, sırf gitmeyeyim diye nişanı kamp zamanına getirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?