2011 gelin adayları buyrun sohbete

Mevsim sonbahar
Hafif yağmurlu bir günün akşamı
Yıldızlar parlak
Meydan okuyorduk adeta
Geçip giden zamana
Şavaşıyoduk sanki
Hep birlikte olabilmek adına
Sevgimizin aşkımızın adına
Nasıl anlatılabilirdi ki başka
Bu aşkın tarifi
Nasıl yaşanırdı acaba
Bundan daha görkemli, daha gösterişli
Titreyen iki bedende, tek yürek
Soğuktan üşüyen ellerimiz
Ama sımsıcak yürek
Sımsıkı bir duygu
Beni sana getiren
Seni bana bağlayan, aşkımızı yaşatan
Bizi birbirimize bağlayan,
Aşkın tarifi

Merhaba kizlar,nasilsiniz =?
anglgozde siir cok hos, tanidik geldi..
nefesim Allah kavustursun canim

Beni heyecan sardi.. Kinam icin malzemeler kiyafet vs. alincacak
temmuzda hallolacak hepsi.. Ne tür kiyafet aradigimi bile bilmiyorum, biraz erken oldu..
Izne gittigimiz icin erkek tarafi alacak tüm ivir ziviri, o nedenle erkenden kina alisverisi olacak..
Ben bikac kiyafet bakayim netten, kirmizi renk tercihim.. Sizin fikirleriniz varsa paylasin lütfen..

Günaydınlar.

Dyglu dün bi arkadaşımın kınasına gittim.
Dizlerde straplez nar çiçeği renginde bi elbise giymişti.
Kına yakılırkende bindallısını giydi.

Günaydın kızlar, nasılsınız.
Angelcim ne güzel bir şiir bu, ay ben hiç anlamam böyle şeylerden, zavallı nişanlım benim...
Yarın bohçaları götürcez, ay heyecan ve tedirginlik var yaa...

Kızlar bohça resimlerini koyarım, 6 bohça çıkardık, eltilerimin havluları bitmedi henüz, çok az kaldı bu akşam dikip boçaya koyucaz.
Nişanlımınkini çok süslicem, bol bol kurdele aldım.

DyGluuuuu canim bana yardim et. sendin demi duisburgdan olan????
Cumartesi askimla ordayimmmm. nisanlik bakacam.
weselerstr da. baska bildigin adresler varmi canim? ve CARSIYA gitmek istiyoruz orada. Cenrto olabilir. hangisini önerirsin cnm? adres verirsende sevinirim navigasyona vericez, özeldende yazabilirsin memnun olurum

benim tercihimde kirmizi canimm... dur bakiyim sana... eklerim kirmizi

benim favorimmm

Kina sepetleriii ve vs.

kaydirigubbakcemile3

buyur canimm

Amaniinnnnnn aylinn duygulandirdin beni kiz,hepsi abartisiz zevkime cok yakin..
ilk ve ücüncü abiye tam istedigim gibi..
coook tsk ederim.. hemen kaydedeyim bunlari.. bana güzel bi fikir oldu..

Canim abiye konusunda hic süphen olmasin.. cadde boyunca gelinlikci ve abiyeci mevcut..
hangisine girsek diye sasiracaksiniz.. ara sokaklarda bile var.. pera restaurantinnin ara sokagina sapmayi unutmayin.
carsi icin ; forum duisburg var, oberhausen centro var, biz alisveris yapmak istedigimiz zaman buralara gidiyoruz baska da gezecek yer yok yakin olarak..
forum daha kücük centrodan, ama stadta gezeceginiz baska magazalar oluyor..
adresleri yollluyorum birazdan :)

Pandomim nar cicegi rengi öyle hosuma gidiyorki,hele ki bronz tende..
tsk ederim canim...

cimcime ekle resimlerini bizde görmüs olalim :)

rica ederim canimmm opuyorumnanaktan zevklerimiz ayniyiss, bende kalca olmasa 1. yi giyerdim bendee... cok $IK...

bak ara sokaklari bilmiyordum istee.... tmm aklimda bulunucak restorantin ara sokagi hmm tmm kaydirigubbakcemile3
FORUMa gideriz sanirim... bolero almam lazim delikli, yakmicak bir sekilde... sifir kollu gezemiyorum dedemin yaninda...

kizlar bugün birsey oldu......

askim bizdeydi annesini aradii.. konustuu, kadinvalidem TR de yaa.. hani altinlari oradan alicak demistim... askim agzindan kacirdiii, altinlar cokkk pahaliymiss dediii...
ya almazlarsaaa, icim bi hos oldu yaaa zor durumdami biraktim onlari acaba... annem de diyor ne münasibet, yapicaklar tabi felan....
canim skildi yaa

cnmm konuyu tam bilmiyorum ama bence sen canını sıkma ve güzel bi dille karşına al konuş... isteklerini anlat cnm bu durumlarda en iyisi karşılıklı iletişim taraflar karşılıklı ne istediğini bilmeli sonuçta bu tarz şeyler bir defa yaşanır ve herkesin istekleri koşullar çerçevesinde gerçekleşir ve koşullarda biraz zorlanır...Birazcık sıkıntıya girmeden bu işler olmaz öle aklinialirimsmile

ne istedigimi biliyorlar, resimleri yazdirdim verdim kayinvalideme, bunlari bulursaniz orda sevinirim dedim, trabzon hasir seti istedim ve normal bir gerdanlik seti, baskada birsey istemedim yani.... bi 15 milyar tutar onlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…