2011 gelin adayları buyrun sohbete

her gelin gibi 10 burma bilezik de istemedim yani, sordu hatta bana nasil istersin diye, bu bilezik konusunu size birakiyorum dedim, cünkü en cok su hasirlara bayiliyorum

e birazcık zorlasınlar kendilerini canım bence geri adım atma... öle çokmu zorladım falan diyede düşünme isteyince daha kıymetli olunuyo birazcık sıkıntıya girsinler... vallai ben hep duyuyorum aman ben onu istemedim ben bunu istemedim kıyamadım diyenlerin yarısından çoğu mutsuz ve daha az kıymetli... Şahsen ben herşeyin istediğim gibi olmasını istiyorum zorlansınlar belki herkese bencilce gelebilir ama bende bikere yaşıycam bunları diye düşünmelisin bence :gitme:

evet haklisinnn valla, ve beni cokkk seviyorlarrr, hatta telefonda sordu bana kizimm bir istegin varmi dedi, yok dedim sagolun dedim, eminmisin dedi, evt dedim... sormasi bile yeter... ya kendilerini biraz cimri tanittilar yani öle hissettik... ama söz fotolarimi gördünmü bilmem, cok güzeldi,
belki ben kuruntu yapiyorum... bence alicaklar yaa..... mecbur, bir kiz almak kolay degilll... evimi düzerken bile askima diyom sunu sunu isterim diye, mecbur yapcaklar, zaten dügünde takilan paralari aliolar cogu ve salonu ödüyorlarr... ben parayida istemem, yeterki altinlar benim olsun, ölede olacak yaniii... bana takildi sonuctaa...

bence kizin masrafi daha cok erkekden...
bütün ivir ziviri kiz düzüyoo, yatak odasini aliyozz. nisani yapiyozz. kinayi yapiyozzz... daha ne olsun yaniii... onlar dügünü yapicak ve evi düzecek mobilya, ama salon parasini yine cikariolarr.... kiz tarafi daha cok ödüyo bence

şimdi gördüm cnm söz fotolarını çok güzeller allah tamamına erdirsin inşallah....Bence kuruntu yapıyosun herşey istediğin gibi olucak çünkü eğer sana değer veriyolarsa seni üzmezler sonuçta sen üzülürsen bu damat adayınada yansır :hulya: e oğlunada kıyamaz heraldekaydirigubbakcemile3 offf bizimde söz yakında korkmaya başladım bilmiyorumkismile

sagol canimmmm
heycanlanmaaa, kapi caldiginda kalbim atmaya basliyordu zatenn
yoksaki heyecan yoktuu

ne giyeceksin?

evet kız tarafının masrafı daha çok bencede... ben bu aralar çeyizimdeki eksikleri tamamlıyorım o ıvır zıvır mutfak eşyaları yani kısacası erkeklerin gözüne gereksiz görünen şeylerin hepsi dünyanın parası tutuyo bilemiyorum vallai işimiz zor bilmiyorumkismile

evet valla zorrr

ben fiyat listesi yapicammm excel tabela da... bakalim nekadar vermis olucam para...

bende 14. kasim nisanlanicam allah nasip kismet ederse
cumartesi askimla nisanlik bakmaya gidicez öylesine... cok merak ediyorum simdiden görmek istiyorummmm... rejimdeyim 6 haftadir. 6 kg verdim neredeyse.... 10 kg daha vermeyi düsünüyorumm nisana kadarrr INSALLAHHH

haklısın cnm zaten bende tek askı düşünüyorum hemde daha derli toplu olur kahve verirken falan boyu falanda gayet iyi zemuszemus bizimde eylülün başında söz var ondan dolayı heyecan başlamış durumda ama işin garip tarafı daha evlenme teklifi almadım kötükedihüso

canim ben benimkine demesem onunda teklif edecegi yoktu hatta nasil yapilio yüzükle yapildigindan bile haberi yoktuu

evlenme teklifi etmeden evlenmem dedimm
tek tasimi bile onla beraber aldikk yoksa bilmiyo yani böle seyii
birazcik küt askim kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bu arada kilo vermeni hızlandırcak bi yöntem söylüyorum canım ben şahsen öyle zayıfladm ben 70 kilodan 57 kiloya düştüm bunun tek bi yolu var oda göbek atıp deliler gibi oynamaktan geçiyor :teytey:

bu arada kilo vermeni hızlandırcak bi yöntem söylüyorum canım ben şahsen öyle zayıfladm ben 70 kilodan 57 kiloya düştüm bunun tek bi yolu var oda göbek atıp deliler gibi oynamaktan geçiyor :teytey:

ozaman atalimm zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:

bende hatırlattım evlenme teklifi olayını tek taş pırlanta istediğimide biliyo...geçen gün 2-3 günlüğüne kapadokyaya gidelimmi dedi sanırım balonda evlenme teklifi etmeyi düşünüyo ama ben çalıştığım için gidemeyiz dedim başka bişeyler düşünsün artık buarada benimki asker... istanbulda yaşıyor askerliğide istanbulda yapıyor o yüzden rahat çok şükür...benimkide biraz küt ama artık kafa yormaya başladığını hissediyorum bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 küt istee kütt bunlarrr
ben pirlanta istemedim valla, pisman olmadim degil ama neyse olsunn
alyans bölümünde söz yüzügüm var bakabilirsin

ben yattim by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…