- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.541
e birazcık zorlasınlar kendilerini canım bence geri adım atma... öle çokmu zorladım falan diyede düşünme isteyince daha kıymetli olunuyo birazcık sıkıntıya girsinler... vallai ben hep duyuyorum aman ben onu istemedim ben bunu istemedim kıyamadım diyenlerin yarısından çoğu mutsuz ve daha az kıymetli... Şahsen ben herşeyin istediğim gibi olmasını istiyorum zorlansınlar belki herkese bencilce gelebilir ama bende bikere yaşıycam bunları diye düşünmelisin bence :gitme:
şimdi gördüm cnm söz fotolarını çok güzeller allah tamamına erdirsin inşallah....Bence kuruntu yapıyosun herşey istediğin gibi olucak çünkü eğer sana değer veriyolarsa seni üzmezler sonuçta sen üzülürsen bu damat adayınada yansır :hulya: e oğlunada kıyamaz heraldekaydirigubbakcemile3 offf bizimde söz yakında korkmaya başladım bilmiyorumkismile
evet kız tarafının masrafı daha çok bencede... ben bu aralar çeyizimdeki eksikleri tamamlıyorım o ıvır zıvır mutfak eşyaları yani kısacası erkeklerin gözüne gereksiz görünen şeylerin hepsi dünyanın parası tutuyo bilemiyorum vallai işimiz zor bilmiyorumkismile
cnm bu tarz bi elbise düşünüyorum altınada rahat ve kibar bi ayakkabı nasıl sence ?
evet cnm bazıları siyah uğursuzluk getirir falan diyo ama inanmıyorum... siyahtan şaşmıycaksın bide şu var bu nasıl ?
haklısın cnm zaten bende tek askı düşünüyorum hemde daha derli toplu olur kahve verirken falan boyu falanda gayet iyi zemuszemus bizimde eylülün başında söz var ondan dolayı heyecan başlamış durumda ama işin garip tarafı daha evlenme teklifi almadım kötükedihüso
bu arada kilo vermeni hızlandırcak bi yöntem söylüyorum canım ben şahsen öyle zayıfladm ben 70 kilodan 57 kiloya düştüm bunun tek bi yolu var oda göbek atıp deliler gibi oynamaktan geçiyor :teytey:
bende hatırlattım evlenme teklifi olayını tek taş pırlanta istediğimide biliyo...geçen gün 2-3 günlüğüne kapadokyaya gidelimmi dedi sanırım balonda evlenme teklifi etmeyi düşünüyo ama ben çalıştığım için gidemeyiz dedim başka bişeyler düşünsün artık buarada benimki asker... istanbulda yaşıyor askerliğide istanbulda yapıyor o yüzden rahat çok şükür...benimkide biraz küt ama artık kafa yormaya başladığını hissediyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?