2011 gelin adayları buyrun sohbete

amin inşallah canım
ama ben kendimi şanssız olarak değilde şanslı olarak görüyorum asker yolu bekleyerek:asigim:
çünkü bu süre içinde çok çok fazla bağlandık birbirimize..
ilk zamanlar çok kötüydü,zordu halada öyle ama ne yapalım..
hele şimdi ortalıkta çok kötü yüreğim ağzımda ama yine de onu beklemek çok güzel..

siz yeni mi nişan yaptınız canım

evet allah yardımcıları olsun biz evde bile otururken dayanamadığımız sıcaklarda onlar dışarda en az 50 km yürüyüş yapıyorlar allah korusun hepsini:çok üzgünüm:

aynen askerlik ilişkileri dahada sağlamlaştırıyor bencede herşeyi düzeltiyor özlemek her iki tarafada ilaç gibi geliyor aslında evet asker yolu beklemek oldukça zor ama ondan gelen tek msj siz rahat uyuyun diye biz buradayız demesi bile insana yetiyorda artıyor bile...bence allah herkese asker yolu bekleme şansı versin vede çok güzel bir kavuşma nasip etsin inşallah bide bizimki hergün 2-3 defa fırsat buldukça arıyo beni kendimi çok özel hissediyorum :asigim:

sende mi asker yolu bekliyorsun canım

Selam kizlar, Allah herkesi sevdigine kavustursun...
Bende evlendikten sonra asker yolu beklicem.. Nasil olacak bilmiyorum, sartlar bunu gerektiriyor..

Aylin altin isi halloldumu canim=? Ah altin konusu sinirimi bozuyo benim yaw, dertliyim.

Selam kizlar, Allah herkesi sevdigine kavustursun...
Bende evlendikten sonra asker yolu beklicem.. Nasil olacak bilmiyorum, sartlar bunu gerektiriyor..

Aylin altin isi halloldumu canim=? Ah altin konusu sinirimi bozuyo benim yaw, dertliyim.

evlendikten sonra asker yolumu beklicen????? nasil dayanacaksin buna? ben yapaazdim sahsen allah sabir versin canim

dün duisburg daydik, hava muhtesemdii....

2 tane nisanlik denedim kizlarrr kaydirigubbakcemile2
en son beden 40/42 vardii, zor sigdim icine yani BELDEN kapanmadi gicik durdu...
belim incelmesi lazim...

Griy giydim bide turkuazz.... griy cok güzel durduu, düsüyordum yürürken hehe
havaya kaldirmam lazim etegini, kolay birsey degilmis vallaa...

ama hevesimi aldim yani
ay 650€ dan basliyo yuhhh

Straplez arkasi iple SIKI baglaniyor, zayiflasan bile birsey olmaz dedi kiz... daha SIKI baglarsin dedi...

cok güzel nisanliklar var valla, gelinlikler idare eder... tam bakmadim zaten...

zayiflamam lazimmmmmmmmm

altin konusunda hic fikrim yok, kayinvalidem geldiginde görecez ne dicek ne almis getirmis görecez...

sen niye dertlisin

selam ben yeni üye oldum bi kremle ilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum ama nereye yazmam gerekiyor bilemedim yardımcı olur musunuz?krem salyangoz kremi yeni aldım kullanan var mı?

selam ben yeni üye oldum bi kremle ilgili arkadaşların fikrini almak istiyorum ama nereye yazmam gerekiyor bilemedim yardımcı olur musunuz?krem salyangoz kremi yeni aldım kullanan var mı?

canım Güzellik & Bakım & Kozmetikler ana başlığı içinde cilt bakımı var oraya yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…