- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.201
evet canım doğru söylüyosun
ama insan ister istemez etkileniyo yaa
çok kötüydü bide aynı gerçek gibi
allahım bizi ayırmasın
insanın huzur buldugu evi olsun da küçük-büyük fark etmiyor ne kadar sevimli bir ev ...
evet canım aynenEv gercekten çok şirin yaaa
aylincim rüyamardan bende çok etkilenirim
ama kan bozar derler
bide aklında sürekli olumsuz şeyler varya
bu bilincaltıylada
görümüşsündür
sıkma o tatlı canınıııı
Ben de çok değişik bir rüya gördüm bana bi seyler söyleyin bari :))
Eski sarı hacı murat araba kiralamışım Ankara'da Cinnah cad.var çok dik bir yokuştur ben de yükseklik korkusu var ordan çıkarken çok korkarım ben arabayla o yokusu çıkıyorum nişanlımın evine ulasıyorum ordan ilacım kalmıs diyorum ilacımı alıp cıkıyorum sonra da arabayı asagıya indiriyorum nişanlımı beklemeye baslıyorum bu sefer sen cıkart arabayı die böyle garip bir rüyaydı ...
Ben de çok değişik bir rüya gördüm bana bi seyler söyleyin bari :))
Eski sarı hacı murat araba kiralamışım Ankara'da Cinnah cad.var çok dik bir yokuştur ben de yükseklik korkusu var ordan çıkarken çok korkarım ben arabayla o yokusu çıkıyorum nişanlımın evine ulasıyorum ordan ilacım kalmıs diyorum ilacımı alıp cıkıyorum sonra da arabayı asagıya indiriyorum nişanlımı beklemeye baslıyorum bu sefer sen cıkart arabayı die böyle garip bir rüyaydı ...
slm kızlar herkese hayırlı cumalar, geç kalıp geçmişi okumayı hiç sevmiyorum yaa(
Önemli gelişme varmı?
Zaten canım sıkkın Ayşe ile bir türlü denk getirip görüşemiyoruz(
selam cumanız mübarek olsun nasılsınız
Günaydın kızlar...
Bim'de alacagınız yemek takımlarını günlük kullanım için mi alıyorsunuz yoksa misafir takımı için mi?eger günlük kulanım içinse 6 kişilik yeter bir de dısarda da o fiyata satılıyor merak ettim baktım geldim şimdi Bim'e oldugu gibi duruyor tabaklar ...
allah rüyalarımızı hayırlara çıkarsın canım
takmayalım en iyisi
Ne yemek takımıymış yaa, akşam bimlere bakıcam bitmişmi diye...
Ankara'da var Esra bizim burdaki yemek takımları duruyor kızlar diyince baktım da geldim ama bir sey dikkatimi çekti benim alan arkadasların da çektimi bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?