2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar...

Bim'de alacagınız yemek takımlarını günlük kullanım için mi alıyorsunuz yoksa misafir takımı için mi?eger günlük kulanım içinse 6 kişilik yeter bir de dısarda da o fiyata satılıyor merak ettim baktım geldim şimdi Bim'e oldugu gibi duruyor tabaklar ...

Ev gercekten çok şirin yaaa
aylincim rüyamardan bende çok etkilenirim
ama kan bozar derler
bide aklında sürekli olumsuz şeyler varya
bu bilincaltıylada
görümüşsündür
sıkma o tatlı canınıııı

insanın huzur buldugu evi olsun da küçük-büyük fark etmiyor ne kadar sevimli bir ev ...

evet bence de böyle bi evim olsun sevdiğim yanımda olsun
başka da bişey istemem

evet canım aynen
bilinçaltımın bana oyunu sanırım

Ben de çok değişik bir rüya gördüm bana bi seyler söyleyin bari :))

Eski sarı hacı murat araba kiralamışım Ankara'da Cinnah cad.var çok dik bir yokuştur ben de yükseklik korkusu var ordan çıkarken çok korkarım ben arabayla o yokusu çıkıyorum nişanlımın evine ulasıyorum ordan ilacım kalmıs diyorum ilacımı alıp cıkıyorum sonra da arabayı asagıya indiriyorum nişanlımı beklemeye baslıyorum bu sefer sen cıkart arabayı die böyle garip bir rüyaydı ...

slm kızlar herkese hayırlı cumalar, geç kalıp geçmişi okumayı hiç sevmiyorum yaa (
Önemli gelişme varmı?
Zaten canım sıkkın Ayşe ile bir türlü denk getirip görüşemiyoruz (

allah rüyalarımızı hayırlara çıkarsın canım
takmayalım en iyisi

Hayır olsun rüyan canım.

slm kızlar herkese hayırlı cumalar, geç kalıp geçmişi okumayı hiç sevmiyorum yaa (
Önemli gelişme varmı?
Zaten canım sıkkın Ayşe ile bir türlü denk getirip görüşemiyoruz (

selam cumanız mübarek olsun nasılsınız

Günaydın kızlar...

valla canım bizim burada millet birbirine girdi neredeyse dede bile gelmiş sabah ezanından beri bekliyorum diyor

rüyalar her zaman doğruyu söylemez kızlar, hayırlısı olsun demek lazım.
Bide içinde kötü bir his bıraktıysa o rüyayı anlatmak doğru değil diye duymuştum.
Ben bazen güzel bir rüya görüyorum ama içimdeki his çok garip oluyor, çok takmamaya çalışıyorum...

allah rüyalarımızı hayırlara çıkarsın canım
takmayalım en iyisi

Bence de sende öylesin sanırım ben zaten buluttan nem kapan biriyim üzerinde durmayalım :))

Nişanlılarınızla yapmaktan en keyif aldıgınız şeyleri paylaşalım?

Bizim en çok hoşlandıgımız ilk önce mutfaga girerirz o bana yardım eder sevdigimiz yiyecekleri hazırlarız sonra da film seçme sırarı gelir ben romantik komedi izlemek isterim o aksiyon en son korkuya karar verip izleriz en çok bunu yapmayı seviyorum ben :))

Ankara'da var Esra bizim burdaki yemek takımları duruyor kızlar diyince baktım da geldim ama bir sey dikkatimi çekti benim alan arkadasların da çektimi bilmiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…