- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.221
bence de sende öylesin sanırım ben zaten buluttan nem kapan biriyim üzerinde durmayalım :))
nişanlılarınızla yapmaktan en keyif aldıgınız şeyleri paylaşalım?
Bizim en çok hoşlandıgımız ilk önce mutfaga girerirz o bana yardım eder sevdigimiz yiyecekleri hazırlarız sonra da film seçme sırarı gelir ben romantik komedi izlemek isterim o aksiyon en son korkuya karar verip izleriz en çok bunu yapmayı seviyorum ben :))
Bence de sende öylesin sanırım ben zaten buluttan nem kapan biriyim üzerinde durmayalım :))
Nişanlılarınızla yapmaktan en keyif aldıgınız şeyleri paylaşalım?
Bizim en çok hoşlandıgımız ilk önce mutfaga girerirz o bana yardım eder sevdigimiz yiyecekleri hazırlarız sonra da film seçme sırarı gelir ben romantik komedi izlemek isterim o aksiyon en son korkuya karar verip izleriz en çok bunu yapmayı seviyorum ben :))
yok kusuru falan yoktu ben iyice inceledim hani ne tam yuvarlak ne de tam kare bir dönem ikisinin ortasında cıkartıyorlardı şimdi tam kareler çıktıgı için o yüzden fiyatları uygun ama lilalısını ben begendim günlük kullanım için güzel çay takımları da güzel bu arada..
nişanlım demek hala garip geliyo bu arada
sanırım hala nişanlıymışız gibi gelmiyo bana
kızlar bnde geldim geçmişi okudum tabak çkb ve daha çeyz eşyası alan btn gelnlere hayırlı olsn gzel gnlerde kullanalım inşallah bnde sabah annemle 2 tkım aldm yemek takımı..
ağız tadında kullanmak nasip olsun canım
kızlar bnde geldim geçmişi okudum tabak çkb ve daha çeyz eşyası alan btn gelnlere hayırlı olsn gzel gnlerde kullanalım inşallah bnde sabah annemle 2 tkım aldm yemek takımı..
benim en çok sevdiğim üzüldüğümde arkamı döndüğümde bana anne sıcaklığında sarılması sevindiğimde benden daha çok sevinmesi ağladığımda peçeteyi eline alıp burnumu silmesi ve ne yaparsam yapayım bana off dememesini
en çokta hadi hazırlan gidiyoruz diye alıp beni hiç gitmediğim yerlee götürüp gezdirmesini
omuzlarına dayayıp kafamı hayaller anlatmasını
ah aşkım ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?