- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.241
canım nasıl baktın mı kutuyu açıp daha ben görmedim:))) hoşuna gitti mi hangi model seninki:97:
Aslı sana verdim oyumu sana soracaklarım var?:)
bn iki tane aldım işe gelicem die acele acele birini açtım baktım hçbryernde bi pürüz grmedm hayatım.. gri desenliden aldm. daha öncede mor çiçekli bi takım almştm o da güralın ama bimdeknden daha farklı desende.. ona ek yapym die düşündm olmadı 12 kişilk ve 6 kişlk gnlk yemek takımım olmş oldu
ilk önce tabi kesin onun sözü ne olursa olsun erkeklik taslayacak ama yine dönüp dolaşır bana gelir
Bizimkinede sakin konuştunmu her dediğini yapabilecek bir karakter.
Önceden çok sert konuşurdum ve sonu kavgaya varırdı ama şimdi düzelttim kendimi çok şükür.
Sürekli kapris yapan kadınları sevmiyorlar bu bir gerçek, görerek anlamış oldum...
ben de bunu anladım Esra ama yine bazen yapıyorum kapris o da çok özlüyorum napıyım benden uzakta bazen sesini bile duyamıyordum
bende 2 takım aldım griliden canım.güzel günlerde kullan.
hlmbtl kızzz o kadar çok yemek takımını ne yapacaksın:)))
selam kızlar....
Bende zaman zaman yapıyorum tabi, ama sert ifade edince haklıyken haksız duruma düşüyordum.
Şimdi sinirli olduğum zaman çok yavaş konuşuyorum hemen farkediyo, düzeltmeye çalışıyo bişeyleri sefdiğim
Yirim onu ben yirim yirim
Bizimkinede sakin konuştunmu her dediğini yapabilecek bir karakter.
Önceden çok sert konuşurdum ve sonu kavgaya varırdı ama şimdi düzelttim kendimi çok şükür.
Sürekli kapris yapan kadınları sevmiyorlar bu bir gerçek, görerek anlamış oldum...
az kaldı az Esra ben de bayramda görecegim sen de bayramda göreceksin çok özledim çook :))
Cimcime güzellikle ve birazcık işve cilveyle herşey holloluyo gibi genelde =))
Ters ters konuşunca bizimde olmuyo kavgayle bitiyo sonu.
evet aynen
sakin konuşunca herşey oluyo ama
bende biraz fevriyim hemen sinirleniveriyorum o zaman kavga ediyoruz sonunda
bizde baskın olan benim yani
garibim hep alttan alır
çok fenayım ben çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?