2011 gelin adayları buyrun sohbete

ikili ilişkilerde bir taraf mutlaka baskın oluyor bizim ilişkimizde de benim nişanlım dısardan bakıldıgı zaman çok sert duruyor ama baskın karakter benimdir mutlaka benim dediğimin olmasını isterim :))

canım nasıl baktın mı kutuyu açıp daha ben görmedim:))) hoşuna gitti mi hangi model seninki:97:

bn iki tane aldım işe gelicem die acele acele birini açtım baktım hçbryernde bi pürüz grmedm hayatım.. gri desenliden aldm. daha öncede mor çiçekli bi takım almştm o da güralın ama bimdeknden daha farklı desende.. ona ek yapym die düşündm olmadı 12 kişilk ve 6 kişlk gnlk yemek takımım olmş oldu

bende 2 takım aldım griliden canım.güzel günlerde kullan.

Bizimkinede sakin konuştunmu her dediğini yapabilecek bir karakter.
Önceden çok sert konuşurdum ve sonu kavgaya varırdı ama şimdi düzelttim kendimi çok şükür.
Sürekli kapris yapan kadınları sevmiyorlar bu bir gerçek, görerek anlamış oldum...

ben de bunu anladım Esra ama yine bazen yapıyorum kapris o da çok özlüyorum napıyım benden uzakta bazen sesini bile duyamıyordum

ben de bunu anladım Esra ama yine bazen yapıyorum kapris o da çok özlüyorum napıyım benden uzakta bazen sesini bile duyamıyordum

Bende zaman zaman yapıyorum tabi, ama sert ifade edince haklıyken haksız duruma düşüyordum.
Şimdi sinirli olduğum zaman çok yavaş konuşuyorum hemen farkediyo, düzeltmeye çalışıyo bişeyleri sefdiğim
Yirim onu ben yirim yirim

bende 2 takım aldım griliden canım.güzel günlerde kullan.

amin hayatım hepimz inşallah..

hlmbtl kızzz o kadar çok yemek takımını ne yapacaksın:)))

cnm morlu takımı çk önce almştm 6 kişlk snradan gnlk için yetmeyeceğini düşündm keşke o zmn onu 2tane alsaydım bgn almazdm.. aynısından bulablcğimide sanmıorm onuda yne kampanyadan almştm.. sofrada ayrı ayrı takımlar olmasnıda istemedm almış bulundm blerek planlanmş bişii olmadı yani cnm

selam kızlar....

slm second

az kaldı az Esra ben de bayramda görecegim sen de bayramda göreceksin çok özledim çook :))

Cimcime güzellikle ve birazcık işve cilveyle herşey holloluyo gibi genelde =))
Ters ters konuşunca bizimde olmuyo kavgayle bitiyo sonu.

evet aynen
sakin konuşunca herşey oluyo ama
bende biraz fevriyim hemen sinirleniveriyorum o zaman kavga ediyoruz sonunda
bizde baskın olan benim yani
garibim hep alttan alır
çok fenayım ben çoookk

Şimdi bi arkadaşımla konuştum kızlar.

212 İstanbul Alışveriş merkezi varmış. Bağcılar tarafında. Çok uygunmuş herşey.
Outlet mağzaları varmış.

az kaldı az Esra ben de bayramda görecegim sen de bayramda göreceksin çok özledim çook :))

Eveet ama ben bayramın 3. günü görücem (
Sabah karşılayacağım, şimdiden o anın hayallerini kuruyorum...

Cimcime güzellikle ve birazcık işve cilveyle herşey holloluyo gibi genelde =))
Ters ters konuşunca bizimde olmuyo kavgayle bitiyo sonu.

Aslında insanoğlunun yapısında var bu ama biz bayanlar bazen abartıyoruz galiba...

evet aynen
sakin konuşunca herşey oluyo ama
bende biraz fevriyim hemen sinirleniveriyorum o zaman kavga ediyoruz sonunda
bizde baskın olan benim yani
garibim hep alttan alır
çok fenayım ben çoookk

Ayy ben kaç kere bağırdım nişanlıma, çok şükür bir kere bile bana bağırdığını duymadım.
Ama gördümki içten içe çok kızıyo vee artık vazgeçtim, haketmiyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…