2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aranız düzelir canım =)
İş yerinide fazla takma ya.
Cidden bence kafamızı okadar meşgul etmeye üzülmeye deymiyo.
Sevmiyorum ben iş yerindekileri filan.
Nekadar az takarsam okadar iyi onları işleri diye düşünüyorum.
Yarın tatil onu düşün rahatlamaya çalış

Benimkiler de kırmızı güldü ama gerçek en son da dogum günümde fanusun içerisinde kırmızı güller kalpler inciler kalbin içerisinde de yüzük göndermişti çok güzel onu salonuma koyacagım :)))

Bizim 13 kasım tanışma yıldönümümüz unutmamış ama bakalım hediye alacakmı...
Ama unutmamış olması bile çok güzel, yeniden o günlere gitmek çok güldürüyor bizi tanışma muhabbetimiz çok komikti...

sağolun kızlar..

yarında tatil değil ki yarım günde olsa geliyorum bu lanet yere..

yani gerçekten bayanlarla çalışmak çok zor astında olsa üstünde olsa zor yani..

hep bi fesatlık, kıskançlık, çekememezlik. hemen arkadan konuşma .. şaşırıyorum gerçekten insanlara

en ufacık bir şeyde patlak veriyor işte gerçek duyguları insanların

burda ki sekreter arkadaşa geldiğim günden beri yardım etmeye çalışıyorum her konuda..

muhasebe öğretiyorum, yeri geliyor bulaşıklarını bile yıkadığım oluyor..

bana bu gün dediki sen burda hiç bi şey yapmıyosun , ben daha çok çalışıyorum benden fazla maaş alıyosun !!

şaka gibi gerçekten ..

İşte buna katılıyorum.
çünkü bizim ofisin çoğu bayan.

Seni çok iyi anlıyorum canım, şuanki çalıştığım yerde tek bayan ve rahatım.
Bir ara patron bayan eleman alacaktı, içten içe istemedim ve almadı çok şükür.
Bir çok bayanın aynı ortamda çalışması çok zor, eski iş yerimde hergün ne giydiğime bile dikkat edilirdi, küçük bir söküğü bile benden önce farkederlerdi oradan ayrılınca rahatlığı anladım...

Bence içinde kalmasın sende şakayla karışık söyle ona, haketmesen o maaşı vermezler sonuçta...

evet maelesefki bayanlarla çalışmak çok zor iş hayatında ben de çok yardımcı oldum ama kazıklarını da atmaktan hiç çekinmediler boşver canım duygularınla hareket etme acınan sen olursun lafını esirgeme ...

bende git patronla konuş dedim.. sonuçta beni,m problemim değil.

kızlar birde şöyle komik bi durum var

ben geçen ay başında istifa ettim.. ama açık kapı bıraktım birini bulana kadar kalırım diye.. 1 ayı geçti hiç bir arayışları yok ama şu da var istifa ettiğim günden beri bana karşı tavırları değişmişti.
benim sorunum patronlarlaydı esasında. bende o günden beri ne kadar dursam kardır diye susuyorum. sonuçta paraya ihtiyacım var. kan kusup kızılcık şerbeti içmeye çalışıyorum işte.. kazandığım parayı ne evime harcıyorum, aileme katkım yok. nede kendime bir şey alıyorum

nişanlıma destek olayım diye biriktiriyorum

peki o ne yapıyor .. benden kredi kartı ekstremi istiyor, her harcamamın tek tek hesabını soruyor

ben ona masraf olmasın diye nişanda bile hiç bir şey istemedim.

ayakkabılarımı , kuaförümü hep kendim karşıladım.

onun ailesi de pek bir şeye karışmıyolar sağolsunlar..

benim annemde konu komşunun gazına geldi şimdi nişan bohçası niye yapılmadı diye beni sıkıştırıyor..

dün akşam konuyu açtım açmaz olaydım.. dalga geçer gibi konuşuyor..

Bu hesabı soran nişanlınmı?

bende nisan ayından beri çoğu eksiğimi aldım ses etmeden nişanlımada dikakt ediyorum hala ailesine paracıkları kaptırmakla meşgul bu ayıda atlatıp altın paralarını yapacak. istersen yapma dedim 3 yıldır birşey yapamamış diyecekleri sensin dedim kuyruğu sıkıştı bakalım ne yapacak.saniyecim iylik kimseye yaramıyor bence hesap vermek zorunda değilsin kimseye.yardım yap üstüne birde denetlen ohh ne ala.

Son düzenleme:
Saniye'cim sana kendi kazandığın paranın hesabını sorması çok yanlış, elbirliğiyle yapılanlar farklıdır ama kredi kartı extresi falan çok yanlış bence.
Buna karışmaya hakkı olmadığını söylesen canım...
Nişanlımda evine para harcıyor ama hiç hesabını sormam ben istediklerimi söylüyorum ve ona görede bütçesini ayarlamak zorunda, oda aynı şekilde bana soramaz, sordurmam çünkü.
Yüz verirsem astarını ister diye düşünüyorum...

Saniye bitanem benim annem damat bohçasını kendi elleriyle hazırladı el emegi döktü kızlar gördü resmini ama bana da bohça gelmedi biz nişanlımla çarsıya cıktık ne gerekiyorsa asırıya kaçmadan abartmadan aldık sadece 2'mizdik zaten alyanslarımızı kapalı carsıda yaptırmıstı ikimiz çıktık aldık ne ihtiyaç varsa hiç bohçanın filan lafını yapma benim annem de sürekli kıyaslama gibi çok yanlış bir sey yapıyordu milletin gazına gelip yengem ona çok güzel anlattı herkes bir değildir Allah gidecegimiz yere yakıstırsın benim kaynanam beni istemedi 2 oğluna da kapalı gelin almak istemiş ama biz ikimizde acıgız ikimizde mesafeliyiz o yüzden onlardan bir beklentim yok benim babam ev olmadan kızımı vermem dedi babası bize evi aldı ama hersey bitti herseyimizi kendimiz yapmaya calısıyoruz yani tek sen yasamıyorsun bitanem herkes böyle sorunlar yasıyor ...

canım seni çok ii anlıyorum..içinde kalan seyler sıkıntıların varsa otur konuş başka cözmü yok budan sonrasında da uygun gördüğün gibi davran..yani tepkisi ho olmamış oturun konuşun ilerde düğünde herşey senin gönlüne ailenin gönlüne göre olsun.şimdi sen benim için önemli degil dersin ilerde can sıkar..ailen için en azından düşün

evet canım malesef.. rahatsız olduğu konu benim yaptığım harcamalr değilmiş, ona söylemememmiş..

gizli saklı bir şey olmasın aramızdaymış.. oda bana gönderiyor her ay ekstrelerini ama ben bilmek istemiyorum ki..

yani ben iyi niyetli davrandıkça tepeme çıkılıyor

heryerde böyle malesef ..

Saniye naçizane kendi düşüncem
Karşı tarafı nekadar düşünürsen onlar seni okadar düşünmüyor.
Tabiki karşılıklı destek olmak gerekiyor evleneceklerin birbirine.
Ama sen nekadar olunucak şeylerden vazgeçersen okadar değerin azalıyor.
Bunu genel anlamda söylüyorum.
Çevremde etrafımda gördüğüm kadarıyla.
Sen nekadar istemezsen o olmasın bu olmasın masraf olmasın diye düşündükçe kıymetin bilinmiyor. Aksini yapıp o da olsa iyi olur bu da olsa iyi olur dersen daha bi kıymetleniyosun sanki.

Bende nişanımda bohça istemedim. Hani akrabalara filan hiç gerek yok dedim.
Napalım ne edelim. Nişanlımın durumuda sıkışıktı düğün zamanı yapalım dedik hani birbirimize alacaklarımızı.
Şimdi ocakta çıkıcaz birbirimize alıcaz ne alınıcaksa.
Ne olması gerekiyosa yapılması gerekiyorsa maddi durumlar koşulunda olmalı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…