2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok tebrik koyuyorum aslış sana..duygularıma tercüman oldun

beni kızdıran şey şu.. ben hiç duymadım şimdiye kadar, hiç çevremde görmedim. abim evlendi ona da yapmadık.. acaba ben ve ailem marsta mı yaşıyoruz dedi..

benim annemde onun ailesinin düşünmesi lazım bazı şeyleri diyor.

nisanda düğünümüz olacak, kimse ne eşyadan , ne düğünden, ne evden bahsetmiyor.

off kızlar .. ben nişanlımada söyledim dün

çok soğudum herşeyden

ne hevesim kaldı, ne kendimi mutlu ve heyecanlı hissediyorum

Benim annem kaynanamla konustu benim halam filan yok 2 tane teyzem var onların da aynı bohça yapmaya gerek yok dedi biz bohça yapmadık nişanda ama düğün için bohçalarım hazır benim tülbentlerim,patiklerim filan hazır hepsi onu da düğünde verecegiz bohçalar bile dünyanın parası tutuyor ...

Second Nişanlın ayıp etmiş öyle diyerek gerçekten =(

Ama ozaman yapmamış olabilirler ne bilim de ozaman yapmadı diye şimdi de bazı şeyleri yapmamaları gerekmiyor.
Baktın hiç bişeyden konuşmuyolar mı senden halledemiyosun ailen konuşsun.

canım bu sorunları yaşamayan yoktur. sen nişanlınla konuşacak aklındakileri güzel bi şekilde ifade edeceksin. isteklerini söyle sen kız tarafısın tabiki senin dediğin olacak sana uyacaklar bu erkek tarafını anlamıyorum..herkes çıkarına geldiği gibi davranıyor kendi kızarına bunun yapılmsaını istrlermi acaba

Bende evde sabah kahvaltısına bayılıyorum, ama çok az yapabiliyorum (
Kızlaar nişan ve isteme çiçekleriniz yapma çiçekmiydi?

isteme gerçke kırmızı gül buketiydi
nişanda beyaz yapma çiçek kendim beğendim

senin kazandığın paranın hesabını sorması çok saçma
biz asla sormayız birbirimize
sonuçta birlikte bi hayat kurmaya çalışıyoruz herkes kendine göre bişeyler yapıyodur yani

valla aslıcım bu konuda sana katılamıycam canım
çünkü bizde tam tersi oldu
ben bazı şeyleri gereksiz buldum aldırmadım
ben aldırmadıkça kayınvalidem de başka başka şeyler aldı
hala almaya devam ediyo kadıncağız
pahalı şeylerden kaçtım hep uygun fiyatlı şeylerden almaya çalıştım
nişan bohçasını da sadece ev içindekilere yaptık hiç fazla bişey almadık
kayınvalidem nişanlıma diyomuş aylin gerek yok dedikçe
benim daha fazla alasım geliyo imkanlarımı zorlamak istiyorum diyomuş
şimdide kayınpederim bayramlık alıcak
yarın çıkıcaz kayınvalidemle alıcaz
ne beğeniyosa onu al diyomuş
ona da gerek yok dedim bir sürü kıyafetim var dedim ama babanın içinden gelmiş adamın içinde kalmasın bırak alsın dedi
alıcaz bakalım yarın
bu yönden çok şanslıyım yani
inşallah böyle devam eder

bir dokun bin ah işit gibi oldu bu gün kızlar..

vallahi içimi döktüm azcık rahatladım sağolun.

öff bitse şu berbat süreçte kurtulsak artık.. ister istemez daha çok geriliyoruz

nişanlandığımızdan beri çok daha sık birbirimizi boş yere kırar olduk.. halbuki sevgimizden şüphemiz yok ama işte ahh şu paranın gözü kör olsun !!

Valla canımcım iyikide siz çıkıp almışsınız...
Bana saolsunlar yaptılar ama hepsi 3 beden büyük, hemde tarzlarımız çok farklı :))
Nişanlımda "Allah korusun sen kilo almada ben onların küçüğünü alırım sana" diyor :))
Bu zamanda inan erkek evi naz evi olmuş.

Canım düğüne yakın bu hisler normal ama içinde kalmaması içinde konuşman gerekiyor...
Eşya dediğin 1 günde bile alınır, sen alt yapını hazırla yani beğen ve onlara zamanı gelince beğendiklerini söyle, e son oturacağın içinde almak zorundalar sonuçta...
Bunu hep söylüyorum sıktım sizi ama üzülmemek için politik olmak zorundayız...

kızlarrr cümnetenn selamlarr.. Hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…