- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.321
datluş son gün biraz birikmiş evrak vardı onları yazdım yazmayada devam ediyorum
Saniye naçizane kendi düşüncem
Karşı tarafı nekadar düşünürsen onlar seni okadar düşünmüyor.
Tabiki karşılıklı destek olmak gerekiyor evleneceklerin birbirine.
Ama sen nekadar olunucak şeylerden vazgeçersen okadar değerin azalıyor.
Bunu genel anlamda söylüyorum.
Çevremde etrafımda gördüğüm kadarıyla.
Sen nekadar istemezsen o olmasın bu olmasın masraf olmasın diye düşündükçe kıymetin bilinmiyor. Aksini yapıp o da olsa iyi olur bu da olsa iyi olur dersen daha bi kıymetleniyosun sanki.
Bende nişanımda bohça istemedim. Hani akrabalara filan hiç gerek yok dedim.
Napalım ne edelim. Nişanlımın durumuda sıkışıktı düğün zamanı yapalım dedik hani birbirimize alacaklarımızı.
Şimdi ocakta çıkıcaz birbirimize alıcaz ne alınıcaksa.
Ne olması gerekiyosa yapılması gerekiyorsa maddi durumlar koşulunda olmalı sanırım.
aynııııı benn eferinnn çalışkın mervoşkoooo:86:
aynı senmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :90: :90: :90: :90: :90: :90:
beni kızdıran şey şu.. ben hiç duymadım şimdiye kadar, hiç çevremde görmedim. abim evlendi ona da yapmadık.. acaba ben ve ailem marsta mı yaşıyoruz dedi..
benim annemde onun ailesinin düşünmesi lazım bazı şeyleri diyor.
nisanda düğünümüz olacak, kimse ne eşyadan , ne düğünden, ne evden bahsetmiyor.
off kızlar .. ben nişanlımada söyledim dün
çok soğudum herşeyden
ne hevesim kaldı, ne kendimi mutlu ve heyecanlı hissediyorum
kızlarrr cümnetenn selamlarr.. Hayırlı cumalar
Bende evde sabah kahvaltısına bayılıyorum, ama çok az yapabiliyorum(
Kızlaar nişan ve isteme çiçekleriniz yapma çiçekmiydi?
bende git patronla konuş dedim.. sonuçta beni,m problemim değil.
kızlar birde şöyle komik bi durum var
ben geçen ay başında istifa ettim.. ama açık kapı bıraktım birini bulana kadar kalırım diye.. 1 ayı geçti hiç bir arayışları yok ama şu da var istifa ettiğim günden beri bana karşı tavırları değişmişti.
benim sorunum patronlarlaydı esasında. bende o günden beri ne kadar dursam kardır diye susuyorum. sonuçta paraya ihtiyacım var. kan kusup kızılcık şerbeti içmeye çalışıyorum işte.. kazandığım parayı ne evime harcıyorum, aileme katkım yok. nede kendime bir şey alıyorum
nişanlıma destek olayım diye biriktiriyorum
peki o ne yapıyor .. benden kredi kartı ekstremi istiyor, her harcamamın tek tek hesabını soruyor
ben ona masraf olmasın diye nişanda bile hiç bir şey istemedim.
ayakkabılarımı , kuaförümü hep kendim karşıladım.
onun ailesi de pek bir şeye karışmıyolar sağolsunlar..
benim annemde konu komşunun gazına geldi şimdi nişan bohçası niye yapılmadı diye beni sıkıştırıyor..
dün akşam konuyu açtım açmaz olaydım.. dalga geçer gibi konuşuyor..
Saniye naçizane kendi düşüncem
Karşı tarafı nekadar düşünürsen onlar seni okadar düşünmüyor.
Tabiki karşılıklı destek olmak gerekiyor evleneceklerin birbirine.
Ama sen nekadar olunucak şeylerden vazgeçersen okadar değerin azalıyor.
Bunu genel anlamda söylüyorum.
Çevremde etrafımda gördüğüm kadarıyla.
Sen nekadar istemezsen o olmasın bu olmasın masraf olmasın diye düşündükçe kıymetin bilinmiyor. Aksini yapıp o da olsa iyi olur bu da olsa iyi olur dersen daha bi kıymetleniyosun sanki.
Bende nişanımda bohça istemedim. Hani akrabalara filan hiç gerek yok dedim.
Napalım ne edelim. Nişanlımın durumuda sıkışıktı düğün zamanı yapalım dedik hani birbirimize alacaklarımızı.
Şimdi ocakta çıkıcaz birbirimize alıcaz ne alınıcaksa.
Ne olması gerekiyosa yapılması gerekiyorsa maddi durumlar koşulunda olmalı sanırım.
:93:Sanada hayırlı cumalar canım
Saniye bitanem benim annem damat bohçasını kendi elleriyle hazırladı el emegi döktü kızlar gördü resmini ama bana da bohça gelmedi biz nişanlımla çarsıya cıktık ne gerekiyorsa asırıya kaçmadan abartmadan aldık sadece 2'mizdik zaten alyanslarımızı kapalı carsıda yaptırmıstı ikimiz çıktık aldık ne ihtiyaç varsa hiç bohçanın filan lafını yapma benim annem de sürekli kıyaslama gibi çok yanlış bir sey yapıyordu milletin gazına gelip yengem ona çok güzel anlattı herkes bir değildir Allah gidecegimiz yere yakıstırsın benim kaynanam beni istemedi 2 oğluna da kapalı gelin almak istemiş ama biz ikimizde acıgız ikimizde mesafeliyiz o yüzden onlardan bir beklentim yok benim babam ev olmadan kızımı vermem dedi babası bize evi aldı ama hersey bitti herseyimizi kendimiz yapmaya calısıyoruz yani tek sen yasamıyorsun bitanem herkes böyle sorunlar yasıyor ...
beni kızdıran şey şu.. ben hiç duymadım şimdiye kadar, hiç çevremde görmedim. abim evlendi ona da yapmadık.. acaba ben ve ailem marsta mı yaşıyoruz dedi..
benim annemde onun ailesinin düşünmesi lazım bazı şeyleri diyor.
nisanda düğünümüz olacak, kimse ne eşyadan , ne düğünden, ne evden bahsetmiyor.
off kızlar .. ben nişanlımada söyledim dün
çok soğudum herşeyden
ne hevesim kaldı, ne kendimi mutlu ve heyecanlı hissediyorum
kızlarrr cümnetenn selamlarr.. Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?